Ώρα ευθύνης για όλους! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ώρα ευθύνης για όλους!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια Η Παράταξή μας μάχεται για τρίτη φορά, μέσα στα δυόμιση χρόνια της ζωής της, στην δύ...


ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια
Η Παράταξή μας μάχεται για τρίτη φορά, μέσα στα δυόμιση χρόνια της ζωής της, στην δύσκολη, άνιση και αντιδημοκρατική σε πολλές περιπτώσεις μάχη των εκλογών. Χωρίς χορηγούς, χωρίς προβολή από τα ΜΜΕ και κυρίως με ανελέητο πόλεμο από όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Η Παράταξή μας έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα εναντίον του υπάρχοντος διεφθαρμένου πολιτικού σκηνικού, που έχει οδηγήσει τη χώρα στην ηθική και υλική εξαθλίωση, στην πνευματική καταρράκωση και στην απαξίωση αξιών και ιδανικών. Αντίπαλός μας, δυστυχώς, δεν είναι μόνο το πολιτικό κατεστημένο και τα συμφέροντα που υπηρετούν.
Μέσα από το χώρο που θα ανέμενε κανείς συμπαράσταση στον αγώνα μας, προκύπτει πάντα τις παραμονές των εκλογών μία φωνή αντίστασης και στείρας αντιπαράθεσης που καταφέρεται μόνο εναντίον της Παρατάξεώς μας.
Έτσι στις προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις είχαμε κάποιους εκκλησιαστικούς (;) ταγούς να κατευθύνουν τον κόσμο της Εκκλησίας εναντίον της Παρατάξεώς μας, ως να ήμασταν οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι του σάλου που ξέσπασε στο θέμα του ΑΜΚΑ. Ένας σάλος που διήρκεσε μόνο προεκλογικά και διαλύθηκε σαν καπνός κατόπιν. Έτσι και τώρα, παραμονές των δημοτικών εκλογών, βρίσκονται και πάλι «καλοθελητές» να βάλλουν εναντίον της Παρατάξεώς μας με επίκεντρο αυτή τη φορά την περιβόητη Κάρτα του πολίτη.
Απευθύνομαι με σεβασμό αυτή τη στιγμή στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ζητώ να ξεκαθαρίσει και να τοποθετηθεί πάνω στο ζήτημα. Να διαλευκάνει ποιοι είναι αυτοί που υποκινούν πόλεμο, λάσπη και συκοφαντία μόνο εις βάρος της Παρατάξεώς μας, σαν να πρόκειται για τον δημιουργό του ζητήματος.
Καλώ όλους τους πνευματικούς ταγούς της Εκκλησίας μας και τους ζητώ ταπεινά να ερευνήσουν το εάν και κατά πόσον η στάση αυτή αποτελεί αγώνα υπέρ της πίστεως και όχι αγώνα υπέρ της διατηρήσεως των διαφθορέων του Έθνους.
Ζητώ από όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να αναλογιστούν και να αποφασίσουν τί μέλλον θέλουν να αφήσουν στα παιδιά τους! Σε ποιους τελικά αποφασίζουν να εμπιστευθούν την καθοδήγηση των γενεών που έρχονται!
Σας καλώ όλους σε μία προσπάθεια κατάργησης του φανατισμού και σε εναγκαλισμό της λογικής! Σε έναν ανένδοτο αγώνα εναντίον της παραφροσύνης, εναντίον της στείρας θρησκοληψίας που στερεί στους ανθρώπους την ευσέβεια προς στον Θεό και τον σεβασμό στον άνθρωπο. Σας καλώ όλους σε ανένδοτο αγώνα εναντίον του αποπροσανατολισμού από τα ουσιώδη και σημαντικά προβλήματα, εναντίον όλων όσοι πολέμησαν και πολεμούν την Πατρίδα μας.
Σας καλώ στο πλευρό μας στον αγώνα μας με τον συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων τον κ. Μιχαήλ Ηλιάδη! Να βροντοφωνάξουμε στους πολιτικούς μας πως ήρθε η ώρα να πάνε σπίτι τους! Πριν από αυτό όμως θα πρέπει να οδηγήσουμε τους σύγχρονους «Εφιάλτες», μακρυά από το πεδίο της μάχης! Εμείς δεν έχουμε την αφέλεια να κυνηγούμε απλώς τις Κάρτες. Κυνηγούμε αυτούς που τις εκδίδουν!
Εμμανουήλ Β. Βολουδάκης
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου