Η αλβανική μαφία και επίσημα στην... Ευρώπη! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η αλβανική μαφία και επίσημα στην... Ευρώπη!

Η Ευρώπη θα πληρώσει πολύ ακριβά μια ημέρα κάποιες αψήφιστες μεθοδεύσεις στους κόλπους της...! Τα πανηγύρια στα Τίρανα αλλά και σε όλη την Α...


Η Ευρώπη θα πληρώσει πολύ ακριβά μια ημέρα κάποιες αψήφιστες μεθοδεύσεις στους κόλπους της...!
Τα πανηγύρια στα Τίρανα αλλά και σε όλη την Αλβανία με βεγγαλικά και σημαιοστολισμούς, δεν έχουν κοπάσει ακόμη, μετά τη μάλλον αλόγιστη απόφαση της ΕΕ για την κατάργηση των αδειών εισόδου στη ζώνη Σένγκεν για τους Αλβανούς, αλλά και τους πολίτες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.
Ο Αλβανός Πρόεδρος Μπαμίρ χαρακτήρισε την περασμένη Δευτέρα «την τρίτη σημαντικότερη ημέρα» στην αλβανική ιστορία από το 1912, έτος της ανεξαρτησίας της χώρας και υπογράμμισε ότι «δύο δεκαετίες μετά το γκρέμισμα του τείχους του κομμουνιστικού συστήματος, για τους Αλβανούς έπεσε ένα άλλο τείχος, εκείνο της βίζας, που περιόριζε το βασικό δικαίωμά τους να κινηθούν ελεύθερα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, στην οποία ανήκουν».
Φυσικά, οι περισσότεροι Αλβανοί πολιτικοί έκαναν παρόμοιες δηλώσεις, με τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα να χάνει μάλιστα την αίσθηση κάθε μέτρου... Η δε τοποθέτησή του ότι η αλβανική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη δημιουργήσει η απόφαση αυτή προβλήματα στις χώρες της ΕΕ, μόνο μειδιάματα μπορεί να προκαλέσει, ιδιαίτερα στους Έλληνες και στους Ιταλούς, που έχουν νιώσει στο πετσί τους την εγκληματικότητα που κουβάλησαν στις χώρες τους οι Αλβανοί. Η ΕΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας κατάργησης των συνόρων, αποφάσισε την εισαγωγή του αλβανικού εγκλήματος στις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου...!
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου