Τρόμος από τα διεθνή ΜΜΕ...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τρόμος από τα διεθνή ΜΜΕ...!

Περισσότερες βίαιες ενέργειες αναμένουν τα διεθνή ΜΜΕ Για «ασυνήθιστα φαινόμενα για την Ελλάδα των τελευταίων δέκα ετών» κάνουν λόγο τα διεθ...


Περισσότερες βίαιες ενέργειες αναμένουν τα διεθνή ΜΜΕ
Για «ασυνήθιστα φαινόμενα για την Ελλάδα των τελευταίων δέκα ετών» κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ ως προς τα δέματα-βόμβα που αναστάτωσαν τη χώρα. Πολλές εφημερίδες και πρακτορεία εστιάζουν στο μεγάλο αριθμό πακέτων που εστάλησαν καθώς επίσης και τους στόχους της, σημειώνοντας ότι και στο παρελθόν έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά αλλά τα χαρακτηριστικά των νέων, δεν επιτρέπουν να αποδίδονται στους αναρχικούς ή την άκρα Αριστερά όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Κοινή δε, είναι η εκτίμηση ότι τα παγιδευμένα πακέτα δεν θα έφθαναν ποτέ στο γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, τον ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι ή τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και γι’αυτό το λόγο δεν αποδίδονται εύσημα στα ελληνικά σώματα ασφαλείας για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωσή τους.
Αντίθετα, τα περισσότερα ΜΜΕ επισημαίνουν πως τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα δεν έχουν δοκιμαστεί στην πράξη έναντι τρομοκρατικών ενεργειών και πως ενδέχεται να δοκιμαστούν σύντομα, καθώς τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση, προσφέρει νέα μέλη για στρατολόγηση σε ένοπλες ομάδες εξτρεμιστών.
Πάντως απουσιάζουν από τα διεθνή ΜΜΕ οι υπόνοιες ότι τα παγιδευμένα δέματα ενδεχομένως συνδέονται με τη δράη στην Ελλάδα κάποιου πυρήνα της Αλ Κάιντα και αντίθετα αποδίδεται κάθε παρόμοια ενέργεια στις «αντικαπιταλιστικές επιθέσεις» που έχουν πληθύνει τα τελευταία χρόνια, ιδίως μετά από «τις ταραχές του 2008, τις χειρότερες των τελευταίων δεκαετιών».
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου