Μπρέγκοβιτς στα Κατεχόμενα; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μπρέγκοβιτς στα Κατεχόμενα;

Τις βαλίτσες του για τα Κατεχόμενα ετοιμάζει ο διάσημος Σέρβος καλλιτέχνης Γκόραν Μπρέγκοβιτς...! Το όνομά του περιλαμβάνεται σε κατάλογο πο...


Τις βαλίτσες του για τα Κατεχόμενα ετοιμάζει ο διάσημος Σέρβος καλλιτέχνης Γκόραν Μπρέγκοβιτς...!
Το όνομά του περιλαμβάνεται σε κατάλογο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Κράτος Πρίμιουμ Οτέλ» της Κερύνειας. Σύμφωνα με το Radio Bayrak και την εφημερίδα «North Cyprus Daily», μεταξύ των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που το ξενοδοχείο οργανώνει μέχρι την Παρασκευή για το Μπαϊράμι, είναι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αναστάζια, ο τραγουδιστής Ράντι Κρόφορντ, ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς και ομάδα Τούρκων καλλιτεχνών.
Ο τουρκοκυπριακός Τύπος μάλιστα αναφέρει πως ο ξενοδόχος (που στο παρελθόν είχε καλέσει και την Τζένιφερ Λοπέζ, αλλά η τραγουδίστρια ακύρωσε την συμμετοχή της μετά τον σάλο διαμαρτυριών που ξεσηκώθηκε) καταβάλλει προσπάθειες να εξασφαλίσει και την παρουσία της Λαίδης Γκάγκα.
Επίσης, ανακοίνωσε πως η Λοπέζ ακύρωσε μεν την εμφάνισή της, αλλά ότι θα προσπαθήσει να τραγουδήσει για τους Τουρκοκύπριους θαυμαστές της ότι θα είναι εκεί την ημέρα που θα κλείνει τα 41 της χρόνια.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου