Τι "Παρακράτος" , τι "Πα.Σο.Κ.-ο-κράτος"...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τι "Παρακράτος" , τι "Πα.Σο.Κ.-ο-κράτος"...!

Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ δε γνωρίζει πολιτική ταυτότητα! Συλλέγει , όμως μέλη , χωρίς ταμπόυ και προκαταλήψεις για την πολιτική καταγωγή....εσχάτως , σ...


Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ δε γνωρίζει πολιτική ταυτότητα! Συλλέγει , όμως μέλη , χωρίς ταμπόυ και προκαταλήψεις για την πολιτική καταγωγή....εσχάτως , σκέτη καταγωγή!
Αναγεννήθηκε, βαφτίστηκε στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και το ζούμε σήμερα με την καινούργια του ταμπέλα ως ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΣ και με τους καινούργιους μηχανισμούς, Antifa, Αντιρατσιστικές Οργανώσεις και Συσπειρώσεις, ΜΚΟ, ΜΜΕ (εξαπάτησης). Το ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΣ που θέλει σώνει και καλά να επιβάλει στους Έλληνες τα Diktat της Νέας Τάξης. Το ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΣ ξαναβγαίνει ανανεωμένο και δυνατό κινώντας τα νήματα του καινούργιου μεταλλαγμένου Gladio με τις νέες του ταμπέλες.
Το ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΣ τρομοκρατεί τους Έλληνες που αρνούνται να καταπιούν τις κοσμοπολίτικες και πολυπολιτισμικές αρλούμπες και επιμένουν, παρ' όλα τα ελαττώματα τους, να εμμένουν στις εθνικές και αγωνιστικές παραδόσεις τους, όπως έχουν μεταφερθεί από την μία γενιά στην άλλη στην ιστορική τους πορεία πολλών δεκάδων αιώνων.
Η βρωμιά του τότε δεν διαφέρει σε τίποτα από την ανίκανη για δημιουργία έτοιμη να πουληθεί για το τίποτα να καίει, να καταστρέφει,να λεηλατεί, να βυσσοδομεί, να συκοφαντεί βρωμιά του σήμερα.
Τα αποβράσματα του 80 κλωνοποιήθηκαν στα περιτρίμματα του "αντιεξουσιαστικού" χώρου, τους μεροκαματιάρηδες πανεπιστημιακούς, τους παρακοιμώμενους δημοσιογράφους, του σήμερα που πάνω του στηρίζεται ένας ολόκληρος μηχανισμός υποταγής των Ελλήνων.
Οι εγκάθετοι του σημερινού ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΥΣ καίνε βιβλιοπωλεία, προκαλούν τρομακτικούς βανδαλισμούς σε σχολεία και Πανεπιστήμια, καίνε εκκλησίες, την Ελληνική Σημαία, διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, κάνουν "αντισυγκεντρώσεις" οργανωμένα και κατευθυνόμενα με την σιγουριά , ότι τίποτα δεν θα πάθουν.
Μέρα μεσημέρι σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, μέσα σε πολύ κεντρικούς και γεμάτους κόσμο δρόμους γίνονται σημεία και τέρατα και δεν συλλαμβάνεται κανένας, δεν εντοπίζεται τίποτα.
Το ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΣ του σήμερα προσπαθεί να επιβάλει τις πολιτικές λύσεις που θέλουν τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας. Βλέπουμε, διαβάζουμε, ακούμε την αλητεία της παραμορφωμένης πολιτικής ιντριγκας, την κουστωδία των φαντασμάτων της πολυπολιτισμικότητας, προάγγελων άλλων κακών που έρχονται.
Βλέπουμε τις "αντισυγκεντρώσεις" των εγκαθέτων αφιονισμένων τραμπούκων (παλαιών και νέων νέο-Ελλήνων) που κινούνται στην χώρα με ασυδοσία και ατιμωρησία και καταλαβαίνουμε ότι …ζουν ανάμεσα μας.
Οι τραμπούκοι του σημερινού ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΥΣ έχουν την υποστήριξη των ανωτάτων κομματικών ηγεσιών της “Αριστεράς” ή τουλάχιστον την ανοχή τους.
Οι κάποιοι μάγκες δεν πέτυχαν πλήρη ασυλία επικαλούμενοι διαρκώς τον μπαμπούλα της Δεξιάς. Έχουν ασυλία γιατί κάποιος τους την παρέχει.
Οι πολιτικές κακουργίες του σημερινού ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΥΣ
έχουν πολιτική κάλυψη !
Αν δεν το καταλάβατε , θα το καταλαβετε ΣΥΝΤΟΜΑ!
Το ΠΑΣΟΚΡΑΤΟΣ ..... είναι εδώ!
ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ "ΠΕΙΣΜΟΝΕΣ" ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ !
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου