Άρχισαν οι καραβιές...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άρχισαν οι καραβιές...!

Τα γράφαμε, αλλά δυστυχώς ήμασταν πάλι οι κακοί, οι ακροδεξιοί και ούτω καθ' εξής...! Την ίδια στιγμή που όλη η Ευρώπη ανησυχεί για το τ...


Τα γράφαμε, αλλά δυστυχώς ήμασταν πάλι οι κακοί, οι ακροδεξιοί και ούτω καθ' εξής...!
Την ίδια στιγμή που όλη η Ευρώπη ανησυχεί για το τεράστιο κύμα μεταναστών που πρόκειται να ξεκινήσει από τις ακτές της Βορείου Αφρικής και που σίγουρα θα ενταθεί εάν και όταν λήξει ο εμφύλιος που μαίνεται αυτή την στιγμή στην Λιβύη, η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται. Είχαμε προχθές το τραγικό περιστατικό στην Κρήτη, όπου 49 άτομα, Μπαγκλαντεσιανής καταγωγής πήδηξαν από το πλοίο που τους μετέφερε, προκειμένου να μην αναγκαστούν να επιστρέψουν στην χώρα τους.
Επρόκειτο για μπαγκλαντεσιανούς που ζούσαν στην Λιβύη και τους οποίους το καράβι που μίσθωσε η χώρα τους, ανέλαβε να φέρει στην Ελλάδα. Προφανώς, απληροφόρητοι αυτοί, ότι θα μπορούσαν να κατέβουν σαν κύριοι, να δηλώσουν ότι θα κάνουν απεργία πείνας και να μείνουν στην χώρα μας, πήδηξαν από το καράβι, προκειμένου να μην απελαθούν.
Με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο μερικών από αυτούς, ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι που δεν ξέρουμε αν τα κατάφεραν να φτάσουν στην στεριά και απλά δεν θα τους ξαναβρεί κανείς ή αν έγινε κάτι χειρότερο.
Την ίδια στιγμή, στην γειτονική Ιταλία 1.000 μετανάστες από τη βόρεια Αφρική έφθασαν με δεκάδες πλοιάρια στις ακτές της νήσου Λαμπεντούζα. Αφετηρία τους, φυσικά η Λιβύη. Από τον Φεβρουάριο, που άρχισαν τα γεγονότα στην Β. Αφρική περίπου 7000 μετανάστες έχουν φτάσει μόνο στο συγκεκριμένο νησί.
Και εάν οι Ιταλοί τους μετρούν, στην χώρα μας, που το βάρος δίνεται στην καταμέτρηση (και όχι παρεμόδιση) των μεταναστών που φτάνουν από τον Έβρο, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται. Δεν ξέρουμε δηλαδή κατά πόσον μετανάστες αποβιβάζονται καθημερινά και στις ελληνικές ακτές. Και ούτε πρόκειται να μάθουμε, καθώς όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η κυβέρνηση ταίζει κουτόχορτο τον ελληνικό λαό.
Αυτό ακριβώς το ζήτημα, σημείωσε σε συνέντευξή του σε Γαλλική εφημερίδα και ο Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος τόνισε ότι σε περίπτωση που το καθεστώς του γκρεμιστεί η Ευρώπη θα έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο μια πλημμυρίδα λαθρομεταναστών, αλλά και φαινόμενα τρομοκρατίας. Ενώ ο γιός του είπε ότι η Λιβύη θα μετατραπεί σε Σομαλία με ό,τι επακόλουθα έχει αυτό. Φαντάζεστε πειρατές, νότια της Κρήτης μετά από τόσες εκατοντάδες χρόνια;
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου