Ιατρόπουλος: Τώρα πρέπει ο λαός να ορίσει το μέλλον του. Κανένας άλλος...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ιατρόπουλος: Τώρα πρέπει ο λαός να ορίσει το μέλλον του. Κανένας άλλος...!

Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος Ετούτη η χώρα, η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες. Και ετούτες τις ημέρες τις βλέπουμε να γίνονται πιό δύσκ...


Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος
Ετούτη η χώρα, η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες. Και ετούτες τις ημέρες τις βλέπουμε να γίνονται πιό δύσκολες, βαδίζοντας συνάμα σε ένα άθλιο αύριο...!
Μας θέλουν δουλικά αδέρφια. Ετούτες τις ημέρες πρέπει να γίνουν πράγματα, μικρά και μεγάλα, αλλά όλα τους να είναι σημαντικά. Έτσι, απαιτούνται: Παραίτηση του Κάρολου με ταυτόχρονο σχηματισμό αρίστων, τεχνοκρατών κυρίως, για να συντονίσουν το Νέο Σύνταγμα. Και τη μετατροπή του Πολιτεύματος από Προεδρευόμενη σε Προεδρική Δημοκρατία.
Αμέσως μετά εκλογές με Υποψήφιους, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ. Εκλογή νέου Προέδρου από το Λαό. Και εκλογή των καλύτερων 150 και όχι 300, για τη Βουλή. Σχηματισμός Κυβέρνησης ΟΧΙ από τους Βουλευτές. Εξωκοινοβουλευτικοί όλοι τους: Τεχνοκράτες, Διανοούμενοι, Επιστήμονες, Νομικοί, όλοι τους πανελλήνιας αποδοχής.
Και μετά: Κήρυξη του Χρέους ως Επαχθούς. Ούτε δεκάρα πια στους αλήτες.
Ό,τι φάγανε-φάγανε. Αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ψευτοένωση του Αγγλογερμανογαλλικού Τραπεζικού Διευθυντηρίου, διότι περί αυτού πρόκειται. Επιστροφή της Δραχμής, ακύρωση όλων των Συμφωνιών και πρόσδεση στο άρμα της Ρωσίας και άνοιγμα προς την Κίνα.
Για να ξεκινήσει η πατρίδα ξανά. Όλοι οι παλιοί πολιτικοί να κριθούν από το λαό, δεν είναι και οι 300 πουλημένοι,μην τα ισοπεδώνουμε όλα,αυτά μας φάγανε. Όσους ο λαός αποφασίσει να ξαναγυρίσουν στη διαχείριση των Κοινών.
Και κάποιες άλλες λεπτομέρειες: Όχι δικαστήρια εκδίκησης. Αλλά δήμευση των περιουσιών που αποδεδειγμένα αποκτήθηκαν παράνομα.
Αλλαγή του Εκπαιδευτικού, μήπως και σώσουμε κάτι από τη νέα γενιά.
Αξιοποίηση των Εθνικών Πόρων. Είμαστε από τις πλουσιότερες χώρες του πλανήτη. Απλώς δεν το ξέρουμε. Μας άφησαν αγράμματους, πάνε να μας κάνουνε ανθέλληνες και μας μαστουριάσανε με την τηλετύφλωση όπως πολύ ωραία την αποκάλεσε κάποτε ο φίλος μου ο Βασίλης Βασιλικός.
Οι μετανάστες που προσφέρουν στον τόπο δεν μας φταίνε σε τίποτε. Να μείνουν και να γίνουν και πολίτες, όπως τόσες γενιές δικές μας έγιναν πολίτες στην ξενιτιά. Οι προκομένοι χρειάζονται παντού. Οι άλλοι όλοι, με ήρεμο τρόπο, σταδιακά, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί δε συμφέρει τον τόπο, να ξαναγυρίσουν εκεί απ όπου ήρθανε οι άνθρωποι, δε χωράμε άλλοι.
Και σιγά-σιγά, να ξαναδέσει το γλυκό της πατρίδας. Ασφάλεια, τάξη, προκοπή. Θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα σώσει τη χώρα μια τέτοια ειρηνική ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ. Γιατί οι άλλες λέξεις, Αλλαγή, Επανάσταση, Εξέγερση, Μεταρρύθμιση, Ανατροπή και τα ρέστα, έγιναν πλέον λέξεις-μπατίρια, δε σημαίνουν τίποτε.
Όλο αυτό είναι μια πρώτη, πρόταση πιστεύω. Δεν είναι δική μου, δεν υπάρχει μάγκας στην παρέα, ας τελειώνει αυτή η νεοελληνική αφασία εδώ. Είναι από κουβέντες με το λαό μας στα καφενεία, στα γήπεδα, στις εκκλησίες, στις ταβέρνες, παντού όπου ανασαίνει και συναθροίζεται ο ΄Ελληνας.
Τι λες λοιπόν; Το πάμε;

1 σχόλιο

  1. From HEIL GAP

    Οι μετανάστες , γράφεις , που προσφέρουν στον τόπο «πρέπει να μείνουν » ( η γνώμη σου φυσικά ) , τι αλήθεια όμως προσφέρουν κύριε μου και σε ποιους ????????
    Μήπως άραγε μπορείς να δεις και να καταλάβεις ότι το μόνο που προσφέρουν είναι μια φθηνή μαύρη εργασία χωρίς ένσημα , πράγμα που συνεπάγεται την αύξηση της ανεργίας των ελλήνων , τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα τους που τα φορτώνουν με το έτσι θέλω στον Έλληνα φορολογούμενο , και προπάντων αλλοίωση της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ταυτότητος .
    Εκτός φυσικά εάν δεν σε ενδιαφέρει η συνέχιση μιας ιστορίας που κρατά εδώ και 2500 χρόνια , και οι ιδέες σου εκφράζουν αυτήν την καινούργια κοσμοθεωρία της παγκοσμιοποίησης , που είναι όμως τόσο παλιά οσο και οι μασονικές στοές ….
    Όπως βλέπεις είμαι πολύ ευγενικός και σταματώ εδώ τα περί στοών.
    Όσο για τους λαθρομεταναστες διότι μόνο μετανάστες δεν είναι , απλώς παράνομοι που τους εισήγαγαν κάποιοι άλλοι παράνομοι ,
    ε λοιπόν ΟΛΟΙ τους πρέπει να πάνε στην χώρα καταγωγής τους KAI EKEI να προσφέρουν, διότι εάν δεν προσφέρουν ΕΚΕΙ και συνεχίσουν «να προσφέρουν» ΕΔΩ , (βαπτιζόμενοι δε από εσένα ως «μετανάστες» ) τότε θα συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα στην χώρα μου , αλλά και η δική τους η οποία και δεν πρόκειται να αναπτυχτεί ποτέ , με συνέπεια να συνεχίσει να τους στέλνει στα τσακίδι η κάθε λογής θρησκευτικό-στρατιωτική χούντα που τους κυβερνα . ( εκτός εάν είσαι ειρηνιστής σαν τους U2 και πρεσβεύεις, ότι το Πακιστάν πρέπει να κάνει οικονομία σε κοινωνικούς πόρους , ώστε να τους διαθέσει για την ανάπτυξη το πυρηνικού του προγράμματος .
    Πάντως επειδή σε βλεπω ότι προσπαθείς να είσαι μέσα στην μόδα ,
    ( αν και πιστεύω μια μόδα δεν είναι κατ ανάγκη κάτι κακό ,) θα σε συμβούλευα να φτύσεις επιτέλους αυτήν την καραμέλα του ταλαίπωρου “εμιγκρε” και των κακών ιδιοκτήτων μιας χώρας .
    Άλλωστε η χώρα λίγο ακόμα θέλει ώστε να περάσει εξ ολόκληρου στην ιδιοκτησία της οικογενείας της κόκκινης ασπίδας κοινώς Ροτσιλντ .
    Λοιπόν εδώ σταματώ , τι να πω άραγε σε κάποιον που μας ΨΙΛΟΔΟΥΛΕΥΕΙ καθώς βλέποντας τον επίσημο αριθμό των ανέργων της να ξεπερνά τις 850 .000 ( ανεπισήμως σχεδόν οι διπλάσιοι ) να ζητά να παραμείνουν «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ»
    ΑΡΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ , όπως άλλωστε γράφεις και στην επικεφαλίδα σου .
    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου