Το Ιράν απειλεί την Τουρκία...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Ιράν απειλεί την Τουρκία...!

Γράφει η Λιάνα Μυστακίδου Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Al Akbar του Λιβάνου, τις οποίες αναδημοσιεύει η τουρκική Μιλλιέτ, η Τεχεράν...


Γράφει η Λιάνα Μυστακίδου
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Al Akbar του Λιβάνου, τις οποίες αναδημοσιεύει η τουρκική Μιλλιέτ, η Τεχεράνη έστειλε μήνυμα στην τουρκική κυβέρνηση, στο οποίο επισημαίνει πως αν το ΝΑΤΟ επιτεθεί στη Συρία, οι πύραυλοι του Ιράν θα πλήξουν στόχους του στα εδάφη της Τουρκίας.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Συρίας κ. Άσαντ επικοινώνησε με τον θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν κ. Χαμενεΐ, στον οποίο κατηγόρησε την Άγκυρα ως καιροσκόπο που θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Δύσης. Δεν αποκλείεται, κατά την εφημερίδα, κύκλοι της κυβερνητικής παράταξης στη Συρία να επαναφέρουν στο προσκήνιο το αίτημα τους, για την Αλεξανδρέττα , το οποίο τους πήρε η Τουρκία με δημοψήφισμα και αποτελεί θέμα διένεξης μεταξύ των δυο χωρών εδώ και τόσα χρόνια.
Ο κ. Ερντογάν που προαλειφόταν για περιφερειακός ηγέτης, με τη στάση του στη Λιβύη και τη Συρία αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο του.
Απέδειξε ότι είναι ένα φερέφωνο της Δύσης που προσπαθεί να παίξει διπρόσωπο ρόλο για όφελος του. Σε αυτό ακριβώς τη σημείο απέτυχε και η πολιτική των «μηδενικών προβλημάτων» με τους γείτονες, το οποίο πρέσβευε ο κ. Νταβούτογλου.
Στην ουσία κανείς δεν ήθελε να επιλύσει τα προβλήματα, αλλά να εμφανίσουν τη χώρα με ένα νέο, δήθεν δημοκρατικό, φιλικό προφίλ. Κάτι που δεν το πίστευαν και φυσικά δεν το ήθελαν.
Απλά με τα ωραία λόγια ήθελαν να επιλύσουν τα προβλήματα με τους γείτονες τους αφού τους επιβάλουν τη θέληση τους. Μήπως αυτό δεν κάνουν και στο Αιγαίο;
Τα ψέματα στην εξωτερική, αλλά και στην εσωτερική πολιτική αποκαλύφθηκαν. Ο κ. Ερντογάν κορόιδεψε με τις υποσχέσεις του τους Κούρδους εδώ και τόσα χρόνια. Τώρα, προσπαθεί να πετάξει τους 36 ανεξάρτητους εκπροσώπους τους από το Κοινοβούλιο.
Ο θυμόσοφος λαός μας με τις παροιμίες του μας έμαθε ότι ο λύκος δεν μπορεί ποτέ να κρυφτεί με την προβιά του αρνιού.
Όταν πέφτουν οι μάσκες των πολιτικών οι συνέπειες είναι τραγικές , για το λαό αλλά και για τους ίδιους.
Ποια μπορεί να είναι πλέον η αξιοπιστία του διδύμου Ερντογάν-Νταβούτογλου στη διεθνή σκηνή;
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου