Τούρκικες ανοησίες για «Μακεδονία»...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τούρκικες ανοησίες για «Μακεδονία»...!

Γράφει ο Τηλέμαχος Κόκκος Και τι δεν κάνουν οι Σκοπιανοί για να πείσουν τον οποιοδήποτε πως δεν είναι απόγονοι των Σλάβων, αλλά γνήσια τέκνα...


Γράφει ο Τηλέμαχος Κόκκος
Και τι δεν κάνουν οι Σκοπιανοί για να πείσουν τον οποιοδήποτε πως δεν είναι απόγονοι των Σλάβων, αλλά γνήσια τέκνα των αρχαίων Μακεδόνων!
Τελευταία προσπαθούν με νύχια και με δόντια και με τους Τούρκους σύμμαχους να διοργανώσουν συνέδριο στο γειτονικό μας Μοναστήρι (BITOLA) όπου σε αρμονική συνεργασία, όπως εδώ και πολλά χρόνια συνηθίζουν, βγάλανε ένα απίθανο πόρισμα σύμφωνα με το οποίο υπήρχε «Μακεδονική» αρχή από την εποχή των Οθωμανών. Και ξέρετε ποιος το επιβεβαιώνει; Κάποιος λέει αξιωματικός Τούρκος που άκουσον-άκουσον λένε πως κατοικούσε σε κάποια περιοχή, χωρίς άλλα στοιχεία!
Ε, δεν ήθελαν και πολύ να το κάνουν σημαία. Ένας Τούρκος, ο Μουσταφά που επικαλείται κάποια έγγραφα (;) και από κοντά σιγοντάρισε και ο Πρύτανης του Μοναστηρίου (αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε). Η επιχειρούμενη πλαστογράφηση είχε και άλλον έναν σύμμαχο, τον Δήμαρχο από Τουρκία μεριά Μουσταφά και στο τέλος σε μια ωραία ατμόσφαιρα ανέκραξαν ομαδικά «Ζήτω το ‘’Μακεδονικό Έθνος’’».
Αυτά τα τρομερά και όμως «επιστημονικά» συνέδρια διοργανώθηκαν στο Μοναστήρι και με τα πορίσματα τους κυριολεκτικά διέλυσαν τον… μύθο που θέλει τους Σλάβους να κατοικούν στις περιοχές αυτές τον 6ο με 7ο αιώνα.
Τώρα όλους αυτούς μαζί πριν τους μαζέψει κάποιος (μπόγιας) τουλάχιστον ας τους αφαιρέσει τον τίτλο του ιστορικού που μόνοι τους χωρίς ντροπή, έδωσαν στον εαυτό τους.
Και εμείς σαν απλοί θνητοί τους χαρίζουμε, στους επιχειρούμενους αυτούς ψευδογράφους το έγγραφο-ντοκουμέντο που δείχνει ακλόνητα και αληθινά πως σε περίοδο εκλογών στο Μοναστήρι το 1912 η αρμόδια προκήρυξη απευθύνεται στους κατοίκους της περιοχής στην τουρκική, βουλγαρική και ελληνική γραφή.
Αλήθεια γιατί οι Τούρκοι δεν γράψανε και στα «Μακεδονικά»; Γιατί απλώς δεν υπήρχαν Μακεδόνες και φυσικά δεν υπήρχε Μακεδονική γλώσσα!
Άλλη φορά οι καλοί μας φίλοι ιστορικοί Τούρκοι και Σκοπιανοί καλό θα είναι πριν βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα να μελετούν τα αληθινά ντοκουμέντα και όχι να επαφίενται σε κάποια λόγια κάποιου Τούρκου που κάποτε έζησε στην περιοχή.
Είναι ντροπή για την ιστορία τέτοιες ανακρίβειες να λέγονται από έστω και Τούρκους ιστορικούς, κατά δήλωση τους, βέβαια.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου