Και δεν παραιτήθηκε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Και δεν παραιτήθηκε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης...!

Ο Γιώργος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως...! Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση με τις ψήφους όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...


Ο Γιώργος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως...!
Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση με τις ψήφους όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ (152) και τη στήριξη της ανεξάρτητης βουλευτού Λούκας Κατσέλη, από τους συνολικά 298 που ψήφισαν. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία όμως ανεξαρτητοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, Μιλένα Αποστολάκη καθώς και η ανεξάρτητη βουλευτής (πρώην βουλευτής της ΝΔ) Ελσα Παπαδημητρίου.
Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν τελικά οι κυρίες Ευα Καϊλη, Βάσω Παπανδρέου και Χαρά Κεφαλίδου καθώς και ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης καθώς θεώρησαν ότι με την ομιλία του, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Μετά τη θετική ψήφο της η Λούκα Κατσέλη επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.Η παιδική χαρά συνεχίζεται !!!
Ο Γ. Παπανδρέου λοιπόν επιμένει να παραμένει γαντζωμένος στην πρωθυπουργική καρέκλα και να ζητά μάλιστα να ξεκινήσει διεργασίες με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Είπε επίσης “όχι” σε εκλογές επειδή θα κάνουν κακό στον τόπο, ενώ ο ίδιος δεν κάνει.
Φυσικά ο Καρατζαφέρης έσπευσε πρώτος να συζητήσει τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Ευ. Βενιζέλος: «Συμφωνώ με τον κ. Καρατζαφέρη για τον πολιτικό χαρακτήρα της κυβέρνησης»
Οπότε μπορεί να δούμε τον κ. Καρατζαφέρη αν όχι αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τουλάχιστον υπουργό με τη Ντόρα, τον Κουβέλη και λοιπά εξαπτέρυγα.
Μεταξύ άλλων:
Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης και είπε ότι αύριο θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα τον ενημερώσει για πρόθεσή του να ξεκινήσει διαβουλεύσεις με τα κόμματα για τον σχηματισμό “ευρύτερης κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας”.
Κατήγγειλε ότι δέχεται επίθεση από …συμφέροντα τα οποία θέλουν κυβέρνηση “ανδρείκελο”.
Χαρακτήρισε ύψιστο συμφέρον και καθήκον την επικύρωση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου και απόλυτη εθνική προτεραιότητα την εφαρμογή της.
Υπογράμμισε ότι τους τελευταίους 24 μήνες έδωσε μάχη άνευ προηγουμένου για να σωθεί η χώρα, μόνος από όλη την ηγεσία του πολιτικού συστήματος, με μοναδική στήριξη την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τους πολίτες.
Κατηγόρησε τη ΝΔ για … μηδενιστική κριτική για τα πάντα. Κάποιοι παραιτούνται.
Διαβάστε και τι άλλο είπε και γελάστε αν δεν χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο:
«Να ξεφύγουμε από το στενό κομματικό μας συμφέρον για το συμφέρον της πατρίδας»
«Δεν με ενδιαφέρει αν εγώ δεν ξαναεκλεγώ. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η καρέκλα μου».
«Ποτέ δεν είδα την πολιτική ως επάγγελμα. Ελπίζω να συμβολίσουν αυτές οι πράξεις μου μια διαφορετική κουλτούρα στην πολιτική».
«Αυτό που πρέπει να διασφαλίσουμε αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια της χώρας, τον κίνδυνο που έχει προκύψει από την έλλειψη συναίνεσης».
«Η νέα κυβέρνηση θα είναι εγγυητής των συμφερόντων και του πλούτου του ελληνικού λαού».
«Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να πορευτεί η χώρα με ασφάλεια και σιγουριά στα επόμενα βήματα. Η χώρα είναι πάνω από όλους μας και είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα βαδίσουμε μπροστά και θα τα καταφέρουμε»

2 σχόλια

  1. ΟΣΟ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕGA ANTENNA ALPHA KAI OI YΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΥΛΟΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ.....ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΟ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.

    ""ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

    H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ 69 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ TOY 2007 ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΣΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ OI ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ¨ΔΑΝΕΙΣΤΗ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
    ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ:
    1 ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ (Ο) ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    2 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.
    3 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    4 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.
    5 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    6 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    7 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ - 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας κοροϊδεύουν !
    http://www.6poll.com/2012/05/01/greece-towards-bankruptcy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου