Καταγγελία Βόμβα για τα θεμέλια του Πυροσβεστικού Σώματος. Αυτή τη φωτιά ποιος θα τη σβήσει; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καταγγελία Βόμβα για τα θεμέλια του Πυροσβεστικού Σώματος. Αυτή τη φωτιά ποιος θα τη σβήσει;

Ύποπτη  διαχείριση  των χρημάτων της ομοσπονδίας των πυροσβεστικών υπαλλήλων Ελλάδος.  Συνταξιούχος γαλάζιος συνδικαλιστής στο διοι...


Ύποπτη διαχείριση των χρημάτων της ομοσπονδίας των πυροσβεστικών υπαλλήλων Ελλάδος. 

Συνταξιούχος γαλάζιος συνδικαλιστής στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο επικουρικής ασφάλισης και πρόνοιας απασχολουμένων στα σώματα ασφαλείας). 

Νέα καταγγελία Βόμβα για τα θεμέλια του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να διαχειριστεί ο Αρχηγός!
 
Μετά τις οικονομικές ατασθαλίες που ταλανίζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ενοικίαση των ελικοπτέρων από νατοικό οργανισμό (κουιζ για δυνατούς λύτες), νέα καταγγελία βόμβα με οικονομικό περιεχόμενο προτίθεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 

Ο ιθύνων νους στο εν λόγω σκάνδαλο είναι ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της > Πήλιουρας Γεώργιος και το νυν διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος. Τα έσοδα της Ομοσπονδίας από τις εισφορές των μελών της υπολογίζονται άνω των 3.000.000 ευρώ τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι σήμερα που διοχετεύτηκαν και με ποιο τρόπο τα χρήματα αυτά. Τον οικονομικό έλεγχο προτίθενται να διατάξει στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ύστερα από τις σοβαρές καταγγελίες-στοιχεία που έχει στα χέρια της. 

Ο συνήθης ύποπτος Πήλιουρας Γεώργιος είναι το γαλάζιο παιδί της Ρηγίλλης ο οποίος εξαργυρώνοντας επιταγές του παρελθόντος επιλέχτηκε το 2011 να συμμετέχει στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του > με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης παρόλο που ο Ν.3655/2008 (αρθ.98 παρ.1δ) ορίζει αντίθετα. 

Σε κάθε περίπτωση η ύπαρξη του συνταξιούχου από το 2009 Πήλιουρα Γεωργίου, ως εκπρόσωπο των εν ενεργεία εργαζομένων του Π.Σ. αποτελεί ολίσθημα (νομικά ελεγχόμενο). Η αποδοχή τόσο από τον ίδιον της θέσης αυτής (στερείται νόμιμου ερείσματος) όσο και από την Διοίκηση του ΤΕΑΠΑΣΑ απασχολεί πλέον την Ελληνική Δικαιοσύνη. Η συμμετοχή του Πήλιουρα Γεωργίου στο Δ.Σ. συνιστά εξαπάτηση των ασφαλισμένων μετόχων του ΤΕΑΠΑΣΑ αλλά και κατάφωρη παραβίαση των καταστατικών ίδρυσης ΕΤΥΠΣ και ΤΑΥΠΣ με ότι αυτό συνεπάγεται για τη νομιμότητα των αποφάσεων του Δ.Σ. 

Άραγε ποια είναι η θέση του Αρχηγού του πυροσβεστικού Σώματος για τα δυο αυτά ζητήματα;;; 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 

1 σχόλιο

  1. αφου δεν υπαρχει τιποτα σωστο σε αυτη τη χωρα καλα κανει οκαθενασ και κανει μονο ντροπη και αισχοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου