Κλίντον: Θα εργαστώ με Ισραήλ και Αίγυπτο για μια εκεχειρία στη Γάζα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κλίντον: Θα εργαστώ με Ισραήλ και Αίγυπτο για μια εκεχειρία στη Γάζα

Μετέβη στο Ισραήλ αργά χθες το βράδυ...! Αργά το βράδυ της Τρίτης, η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον έφθασε στο Ισραήλ σε μια προσπά...

Μετέβη στο Ισραήλ αργά χθες το βράδυ...!

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον έφθασε στο Ισραήλ σε μια προσπάθεια να στηρίξει τις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό της βίας.

Όπως δήλωσε θα εργαστεί με το Ισραήλ και την Αίγυπτο για την επίτευξη μιας εκεχειρίας στην Γάζα μέσα στις επόμενες ημέρες.
Πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να αποκλιμακωθεί η κατάσταση στην Γάζα και χαιρέτισε τις διαμεσολαβητικές προσπάθειες της Αιγύπτου.
Μετά από συνομιλίες αργά το βράδυ της Τρίτης με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπεντζαμίν Νετανιάχου, η Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα, Τετάρτη, στην Ραμάλα, στην Δυτική Όχθη και στη συνέχεια να μεταβεί στο Κάϊρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου