Γράφει ο Πυθαγόρας Αφού πλησιάζουν οι μέρες που το καθεστώς θα μας φλομώσει με τα παραμύθια περί "εξέγερσης κα...
Γράφει ο Πυθαγόρας
Αφού πλησιάζουν οι μέρες που το καθεστώς θα μας φλομώσει με τα παραμύθια περί "εξέγερσης και νεκρών του Πολυτεχνείου" άς τους δώσουμε μια ευκαιρία να δείξουν πόσο σέβονται τα "Πολυτεχνεία"...!
Όσοι απο εμάς δεν είναι πουλημένοι ας πάνε να κλειστούν στο πλησιέστερο Πολυτεχνείο , Πανεπιστήμιο , ΤΕΙ , Γυμνάσιο , Λύκειο , έρημο χωριουδάκι , έρημο μοναστήρι , σπηλιά και ας καλέσουν τον λαό να τους ψηφίσει ως νέους Δημάρχους . Έπειτα οι νέοι Δήμαρχοι θα ψηφίσουν και θα βγάλουν τους νέους Περιφερειάρχες και οι νέοι Περιφερειάρχες θα ψηφίσουν και θα βγάλουν την νέα κυβέρνηση η οποία θα αλλάξει το Σύνταγμα ( επαναστατικώ δικαίω ) και θα σώσει τη χώρα απο τα αρπακτικά .
Θα έχει πλάκα οι "δημοκράτες" της λεγόμενης "γενιάς του Πολυτεχνείου" να στείλουν ένοπλους (αλλοδαπούς) εναντίον των νέων Πολυτεχνείων !
Υπάρχουν άτομα που έχουν το θάρρος να αυτοπροταθούν ως νέες και υγιείς πολιτικές δυνάμεις ;
Αν υπάρχουν ας το κάνουν . Αλλιώς ας σκύψουμε το κεφάλι και ας πούμε "ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !"
Δεν υπάρχουν σχόλια
Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου