Αβραμόπουλος προς Μπερίσα: Δεν σηκώνουμε κουβέντα για θέματα εθνικής αξιοπρέπειας και ακεραιότητας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αβραμόπουλος προς Μπερίσα: Δεν σηκώνουμε κουβέντα για θέματα εθνικής αξιοπρέπειας και ακεραιότητας

  «Για θέματα εθνικής αξιοπρέπειας και ακεραιότητας δεν σηκώνουμε κουβέντα» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην εφημερ...





 «Για θέματα εθνικής αξιοπρέπειας και ακεραιότητας δεν σηκώνουμε κουβέντα» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλος σχετικά με τις δηλώσεις Μπερίσα, ενώ τόνισε πως «τα Τίρανα πήραν ξεκάθαρα το μήνυμα»!
Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» για το περιστατικό με τις δηλώσεις Μπερίσα, που οδήγησε στην ακύρωση της επίσκεψής του στα Τίρανα ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε:
«Οι δηλώσεις αυτές ήταν απαράδεκτες. Αποφάσισα να ματαιώσω την επίσκεψη, αφού πρωτύτερα ζήτησα να ανασκευαστούν, κάτι που τελικά έγινε αλλά κατόπιν εορτής. Δηλώσεις σαν και αυτές γυρνούν την περιοχή στο πιο κακό της παρελθόν. Θέλουμε σχέσεις φιλικές. Σχέσεις καλών γειτόνων. Και θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλά για θέματα εθνικής αξιοπρέπειας και ακεραιότητας δεν σηκώνουμε κουβέντα. Το μήνυμα αυτό το πήραν ξεκάθαρα στα Τίρανα. Έχει, δε, ιδιαίτερη σημασία, ότι και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση στην Αλβανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου