Έκτακτο Κύπρος: Πέταξαν προβιές μπροστά από τη Βουλή- Προπηλάκισαν τον Λιλλήκα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έκτακτο Κύπρος: Πέταξαν προβιές μπροστά από τη Βουλή- Προπηλάκισαν τον Λιλλήκα

Δυναμώνει η φωνή των αγανακτισμένων, οι οποίοι συρρέουν μαζικά, σε οργανωμένες κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Eu...



Δυναμώνει η φωνή των αγανακτισμένων, οι οποίοι συρρέουν μαζικά, σε οργανωμένες κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Eurogroup, να επιβάλει «φόρο αλληλεγγύης», στις καταθέσεις στην Κύπρο.

Τα όσα διαδραματίζονται έξω από τη Βουλή είναι πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα και θυμίζουν σκηνικό λαϊκής ανταρσίας κατά του κατεστημένου.

Στην εκδήλωση, όπως μεταδίδει το newsit.com.cy κατέφθασε και ο Γιώργιος Λιλλήκας, τον οποίο προπηλάκησαν οι αγανακτισμένοι, φωνάζοντας «αλήτες πολιτικοί».

Οι αγανακτισμένοι έριξαν μπροστά από την είσοδο της βουλής μαλλιά προβάτων τα οποία και επιχείρησαν να κάψουν, θέλοντας να δηλώσουν ότι θα μας κουρέψουν σαν τα αρνιά.

Νωρίτερα ομάδα αγανακτισμένων πολιτών, βρέθηκε έξω από το σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη λεωφόρο Βύρωνος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Οι διαμαρτυρόμενοι έφεραν μαζί τους πλακάτ και φώναζαν συνθήματα όπως «Ξεφτίλες πρώην και νυν, σας πέσανε οι μάσκες» και «Δημοψήφισμα ο λόγος στο λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου