Νεκρός ο Τούρκος Χειριστής του F-16 ...Εντοπίστηκε κοντά στα συντρίμμια του μαχητικού - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νεκρός ο Τούρκος Χειριστής του F-16 ...Εντοπίστηκε κοντά στα συντρίμμια του μαχητικού

Ο πιλότος του Τούρκικου μαχητικού που συνετρίβη Captain Hamza Gümüşsoy   εντοπίστηκε   νεκρός. Το F-16  το οποίο χάθηκε απο τα Ra...


Ο πιλότος του Τούρκικου μαχητικού που συνετρίβη Captain Hamza Gümüşsoy  εντοπίστηκε  νεκρός.

Το F-16  το οποίο χάθηκε απο τα Radar  ενώ πετούσε πάνω από τα όρη Amanos στη νότια επαρχία της Osmaniye κοντά στα συριακά σύνορα γύρω στις 14:15 χθες, βρέθηκε νεκρός κοντά στα συντρίμια σύμφωνα με τον Κυβερνήτη του  Osmaniye Celalettin Cerrah !

  Ο Κυβερνήτης Celalettin Cerrah, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας και τις προσπάθειες διάσωσης στην περιοχή για να βρουν τον πιλότο, ο οποίος νωρίτερα έστειλε ένα μήνυμα προς το σταθμό  Radar εδάφους,  όπου ανέφερε οτι εγκαταλείπει το μαχητικό, σε δήλωση του  στα  ΜΜΕ  είπε ότι ο πιλότος βρέθηκε νεκρός.


Ώρες πριν, τα μέρη του σώματος του αεροπλάνου και κάποια κομμάτια γυαλιού απο το πιλοτήριο  βρέθηκαν στο οροπέδιο Çarsık στην ίδια περιοχή.

"Ο πιλότος του αεροπλάνο που συνετρίβη είναι νεκρός" το  Ανατόλια πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε αργά την είδηση ...


To όνομα του πιλότου όπως διέρρευσε είναι  Captain Hamza Gümüşsoy.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου