Ιστορία και γεωπολιτική - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ιστορία και γεωπολιτική

Το ελληνικό έθνος, επιδεικνύοντας γόνιμη παρουσία αιώνων και κατέχοντας κορυφαία στρατηγική θέση στο χάρτη, είναι αναπόφευκτο να περνά σ...

Το ελληνικό έθνος, επιδεικνύοντας γόνιμη παρουσία αιώνων και κατέχοντας κορυφαία στρατηγική θέση στο χάρτη, είναι αναπόφευκτο να περνά στιγμές δόξας μα και βασάνων πολλών.


Θα έπρεπε να στέρευε από άλλη ζωή ο πλανήτης για να συμβεί κάτι διαφορετικό. Και ακόμη να συμφιλιωνόταν το καλό με το κακό, πράγμα που είναι αδύνατο να συμβεί.

Είναι σαφώς πιο πιθανό το ενδεχόμενο να προκληθεί μια μεγάλη πολεμική θύελλα αφανισμού τής ανθρωπότητας από την στιγμή που ο «περιούσιος» νεοταξισμός αντιπροσωπεύοντας το κακό θέλει παγκόσμια σκήπτρα. Ο δε Ελληνισμός εκτιμώντας τις αξίες και τα χαρίσματα τής γης του οφείλει πάραυτα, μέσα στην μεσοπολεμική λαίλαπα τής οικονομικής κρίσης, να πορευτεί αξιοποιώντας τις παρακαταθήκες και γράφοντας την ιστορία του με γνώμονα την γεωπολιτική του υπεροχή.

Η ασφάλεια, οι ανάγκες και τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους υπαγορεύουν την δυναμική παρουσία τής Φυλής μας και το μέγα συναπάντημα Ιστορίας και Γεωπολιτικής. Είναι απολύτως δίκαιη η καταγραφή των νέων δεδομένων και ισορροπιών από εκείνον που διψάει για ζωή και δύναμη. Και αυτός ο αληθινός ελληνισμός, ο δικός μας ελληνισμός, δεν μπορεί να περιμένει άλλο τις ουτοπίες των ανεκδιήγητων ταγών και την «επιείκεια» των εχθρών του ψευτοσωτήρων.

Τα δεσμά είναι καμωμένα για να σπάνε με τον παντελή αφανισμό των τυράννων. Και η τύχη τής Εθνικής Κοινότητος δεν είναι αντικείμενο παζαριού αλλά σαφούς στρατηγικού σχεδιασμού για την επίτευξη υψηλών στόχων. Ο ελληνικός νους σχεδιάζει και τα ελληνικά χέρια υλοποιούν πέρα από ειρηνευτικούς τάχα οργανισμούς και καλές γειτονίες όταν εσχάτως παρατηρούμε την επιβολή εξαρτήσεως τού αμνού από τον λύκο.

Εμείς λοιπόν πρέπει να γίνουμε λύκοι ανηλεείς και να κατασπαράξουμε όσους μας βαστούν αιχμάλωτους. Αυτό σημαίνει πως το κατοχικό καθεστώς θα εκπνεύσει αφού η αξία του είναι μηδενική και η βλάβη που προκαλεί στο Έθνος μέγιστη. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί με κάλπες αν και εφόσον θελήσουν οι αντίπαλοι τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να σεβαστούν τη λαϊκή βούληση που επικαλούνται. Επειδή όμως οι «νόμοι» και οι διώξεις σε βάρος μας δείχνουν το αντίθετο, η Εθνική Επανάσταση Εθνικισμού, Λαού και Στρατού είναι απολύτως πρόσφορη και επιτακτική.

Η Ιστορία δεν περιμένει. Και η Ελλάς δεν θα χαθεί μήτε θα κρυφτεί από τις συνθήκες μεταβολής τού κόσμου που ρέουν με ταχύτητα φωτός. Ακόμη κι αν τρελαθεί ο κόσμος όλος και προσκυνήσει την αντίχριστη και αντεθνική παγκοσμιοποίηση, εμείς δεν θα μπούμε στο άρμα τού αλαζονικού στρατού ξιπασμένων δούλων που νομίζουν πως είναι άρχοντες. Είμαστε εχθροί τής παγκοσμιοποίησης γιατί είμαστε εκφραστές τής ελληνοποίησης των πραγμάτων και τής ελευθερίας. Είμαστε εχθροί τού νεοταξισμού γιατί είμαστε Απόστολοι τού Θεού και εκφραστές Ελληνικού Δικαίου.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές εφαρμόζουμε μια πολιτική καρδιάς και λογικής. Σταθμίζουμε τις δύο βασικές παραμέτρους που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάς, το πρόβλημα και την προοπτική τής Φυλής μας. Το πρόβλημα αφορά την κατακρήμνιση τού εχθρού και τη συμπεριφορά στο συμμαχικό χάρτη. Και η προοπτική αφορά την οικονομική και στρατιωτική αρτιότητα τού Έθνους για τον έλεγχο των εθνικών και διεθνών αποφάσεων που μας αφορούν με τη μεγιστοποίηση τής παρουσίας μας στις ζώνες ελληνικού ενδιαφέροντος.

Όποιος αντιστρατεύεται τον Εθνικισμό, αντιστρατεύεται και τον Ελληνισμό. Και αντίστροφα, όποιος αντιστρατεύεται τον Ελληνισμό, αντιστρατεύεται και τον Εθνικισμό. Τα ζητήματα τής Πατρίδος και τής Κοινωνίας μας είναι αποκλειστικά ελληνικές υποθέσεις και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχθούμε περαιτέρω τη διεθνοποίηση αυτών. Συμψηφισμοί, σχέδια υποταγής, πολυπολιτισμικές νοθεύσεις και διεθνισμοί, καπιταλιστικοί και μαρξιστικοί, θα γίνουν ένα μάτσο κουρελόχαρτα στον σκουπιδοτενεκέ.

Αντιλαμβανόμαστε τον αποκλεισμό των τουρκικών πλοίων και ασκήσεων που επιχειρεί να σύρει την Ελλάδα στον συμβιβασμό με τους νεοταξίτες. Τα χαϊδολογήματα των παγκοσμιοποιητών στους τουρκομογγόλους και τους εκβιασμούς μέσω των ανθελλήνων καθεστωτικών σε βάρος μας. Σταθμίζουμε την απόπειρα ισλαμοποιήσεως τής πατρίδος μας και την εγκατάσταση αντίστοιχων τρομοκρατικών κύκλων εντός και εκτός συνόρων μας. Τις πλανηταρχικές επιθέσεις σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τα παιχνιδίσματα των προσωρινών μεγάλων στη γειτονιά με όλους για το μερτικό τού θησαυρού.

Η ιστορία γράφεται από τους φιλόδοξους και συνάμα δίκαιους. Από αυτούς δηλαδή που δεν αυθυποβάλλονται σε ψευτοδιλήμματα και δεν έχουν έλεος ακόμη και στους διπλανούς τους που βάζουν το εγώ επάνω από το εμείς. Γράφεται από αυτούς που ενώνουν το λαό τους, που βασίζονται στο πάθος για Πατρίδα, που έχουν εξισώσει τον πλούτο τής γης με τον πλούτο τής καρδιάς.

Αυτή λοιπόν την γη θα την πλατύνουμε στηριζόμενοι στους Έλληνες που έχουν πλούτο στην καρδιά και στην απόκτηση τού πλήρους ελέγχου τής γεωπολιτικής πραγματικότητας που αποτελεί γέφυρα διεισδύσεως στις αλύτρωτες πατρίδες και φυσική οδός προς πάσα γεωγραφική κατεύθυνση. Θα ελέγξουμε τις μεταφορές και την ενεργειακή αγορά με καθαρά εθνοκεντρική οικονομική πολιτική. Και θα ακολουθήσουμε διεκδικητική διπλωματική πολιτική με την παρουσία ισχυρών ενόπλων δυνάμεων στην πρώτη γραμμή.

Κανείς δεν έχει μεγαλύτερη επάρκεια αγαθών από εμάς. Και κανενός ο Στρατός δεν ξεκινάει από καλύτερο φυσικό κάστρο από το δικό μας. Η Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάς θα τεθεί στην κορυφή τής σύγχρονης ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου