Σάββας Ξηρός: Σύγχρονο "κρεματόριο" οι φυλακές Κορυδαλλού! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σάββας Ξηρός: Σύγχρονο "κρεματόριο" οι φυλακές Κορυδαλλού!

Σύγχρονο κρεματόριο" χαρακτήρισε μέσα από τον Αlpha 989 ο Σάββας Ξηρός τις φυλακές Κορυδαλλού καταγγέλλοντας απάνθρωπες συνθήκες κρ...

Σύγχρονο κρεματόριο" χαρακτήρισε μέσα από τον Αlpha 989 ο Σάββας Ξηρός τις φυλακές Κορυδαλλού καταγγέλλοντας απάνθρωπες συνθήκες κράτησης και νοσηλείας.

Όπως είπε, στο θεραπευτήριο των φυλακών, συνωστίζονται ασθενείς με ψώρα, φυματίωση και οροθετικοί".

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17Ν υποστήριξε ότι "κρατάνε τη φυλακή, μέσω της πρέζας και των ψυχοφαρμάκων" και πρόσθεσε ότι μετατρέπουν μέσα σε μια εβδομάδα κρατούμενους σε χρήστες ναρκωτικών".

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι μετά τη διαφυγή του αδελφού του Χριστόδουλου, ξυλοκοπήθηκε κατά την ανάκριση ακόμη και ανήλικος συγγενής του.


Απεργία πείνας πραγματοποιούν οι κρατούμενοι στο Άγιος Παύλος ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση συμπαράστασης οργανώσεων και φορέων έξω από το κτήριο των φυλακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου