Αλβανία: Νόμιμη η ανεξαρτησία του Κοσόβου, παράνομη η απόσχιση της Κριμαίας...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αλβανία: Νόμιμη η ανεξαρτησία του Κοσόβου, παράνομη η απόσχιση της Κριμαίας...!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά απ' την κυβέρνηση των Τιράνων Τα Τίρανα θεωρούν ότι το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Κριμαια γι...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά απ' την κυβέρνηση των Τιράνων

Τα Τίρανα θεωρούν ότι το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Κριμαια για την ενοποίηση της με την Ρωσική Ομοσπονδία, αποτελεί επικίνδυνο προηγούμενο.

Μέσω ανακοίνωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, το αλβανικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι "συντάσσεται με την θέση της διεθνούς κοινότητας ότι το δημοψήφισμα αυτο αποτελεί επικίνδυνο προηγούμενο για την τάξη και τις διεθνείς σχέσεις".


«Το ΥΠΕΞ εκφράζει τη θέση ότι οποιαδήποτε λύση στην κρίση στην Ουκρανία, θα πρέπει να βασίζεται στο σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας της Ουκρανίας και του διεθνούς δικαίου», καταλήγει η δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας.

Από "Αυτόνομη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου