Ανεξάρτητος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χ. Αλεξόπουλος - Καταδικάζει την αποστασία η Κοινοβουλευτική Ομάδα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανεξάρτητος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χ. Αλεξόπουλος - Καταδικάζει την αποστασία η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την ανεξαρτητοποίηση του ανακοίνωσε με επιστολή που έστειλε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Λάρισας της...

Την ανεξαρτητοποίηση του ανακοίνωσε με επιστολή που έστειλε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Χ. Αλεξόπουλος δηλώνει την πρόθεσή του να είναι ανεξάρτητος, λόγω των αποκαλύψεων για την «εγκληματική» δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής πιθανότατα φοβήθηκε αντκρίζοντας το ενδεχόμενο να βρεθεί και αυτός προφυλακισμένος όπως οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος και έτσι οδηγήθηκε σε αυτήν την κίνηση ανεξαρτητοποίησης.

Σημειώνεται ότι για τον Χ. Αλεξόπουλο όπως και για άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας του καθώς ελέγχονται από τη δικαιοσύνη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η επιστολή που έστειλε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Ο υπογεγραμμένος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, βουλευτής Λάρισας, με την παρούσα σας δηλώνω την αποχώρηση μου από την κοινοβουλευτική ομάδα «Λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή» και σας δηλώνω ότι παραμένω ανεξάρτητος βουλευτής.

Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα μετά από σωρεία αποκαλύψεων για τη δράση μελών της, που χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική, την οποία ασφαλώς δεν γνώριζα και μάλιστα λυπάμαι γιατί δεν ενήργησα νωρίτερα και δεν διαφοροποίησα τη στάση μου όταν έβλεπα σε ποιους δρόμους οδηγούνται μια πολιτική προσπάθεια που εγώ την πίστεψα ως πατριωτική, αντισυστημική, κοινωνική και κατέληξε να χαρακτηρίζεται από δράσεις και ενέργειες που εγώ, αλλά και πολλοί συναγωνιστές μου καταδικάζουμε απερίφραστα και μετανιώνω που έστω και άθελά μου συνδέθηκα πολιτικά με αυτές.

Στη σημερινή μου δήλωση θα ήθελα να είχα προβεί νωρίτερα, αλλά δεν το έκανα για λόγους που επιφυλάσσομαι να αναφέρω στο μέλλον. Το αποφάσισα όμως γιατί δεν μου επιτρέπει πλέον η συνείδηση μου να συνδέω τις πατριωτικές και εθνικιστικές μου ιδέες με τέτοιου είδους ενέργειες και πρακτικές.»

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής εξέδωσε επιστολή καταδίκης της αποστασίας.

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή απαντά στις κινήσεις του πρώην βουλευτή της με την παρακάτω επιστολή:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής καταδικάζει απερίφραστα τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και την εν γένει άθλια και προδοτική συμπεριφορά που επέδειξε ο ρίψασπις βουλευτής Λαρίσης. Με την στάση του, προσέβαλε πρώτα απ' όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν τον νόμιμο και δίκαιο πολιτικό μας Αγώνα.

Πριν τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω, θα υποβάλαμε αυτομάτως την παραίτησή μας από το βουλευτικό αξίωμα. Η σημερινή επαίσχυντη πράξη Αλεξόπουλου αποδεικνύει πως εκτός των άλλων έχει απολέσει και την προσωπική του Τιμή.

Ο αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο πόλεμος του διεφθαρμένου καθεστώτος μας συσπειρώνει. Ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές Βουλευτές που φυλακίστηκαν για τους κοινούς εθνικούς μας αγώνες, μας κάνουν υπερήφανους. Αφήνοντας πίσω κάθε προσωπικό κόστος και αδιαφορώντας για τις φυλακίσεις με τις οποίες απειλεί το αντεθνικό καθεστώς του μνημονίου δίνουμε και πάλι το αγωνιστικό παρόν.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει πανίσχυρη, γιατί η Χρυσή Αυγή σήμερα ταυτίζεται και συμβολίζει την Ελληνική ψυχή που μπορεί και αντιστέκεται σε όλες τις αντιξοότητες.


Την παρούσα επιστολή υπογράφει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου