Πόσο άλλο θα ξεφτιλιστείς Έλληνα; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πόσο άλλο θα ξεφτιλιστείς Έλληνα;

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στην έρμη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την διαταγή των τροϊκανών και την απόλυτη ραγιάδικη υποταγή...

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στην έρμη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την διαταγή των τροϊκανών και την απόλυτη ραγιάδικη υποταγή της κυβέρνησης των ολετήρων, αποτελεί μία ακόμη κοτρώνα επάνω στον τάφο της Ελλάδας και του λαού της.

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Μία τραγική αντιδημοκρατική, φασίζουσα, δουλική και εξευτελιστική πράξη κυβερνητικής αυθαιρεσίας, προσεγγίζουσα τον, πάλαι ποτέ, νόμο ΔΞΘ περί καταστάσεως πολιορκίας.

Ένα νομοσχέδιο, τριών άρθρων, 225 σελίδων, γεμάτο παραπομπές σε άλλους νόμους, συσχετίσεις και ανάλογες καταργήσεις, που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαβαστεί, μελετηθεί, σχολιαστεί, συσχετιστεί, από το Σάββατο το πρωί μέχρι και την Κυριακή που θα τεθεί προς ψηφοφορία, έρχεται να στραγγαλίσει ακόμη περισσότερο την Ελλάδα.

Ένα νομοσχέδιο που αλλάζει την ζωή των Ελλήνων άρδην, εξαρτά την χώρα μας περισσότερο  από τους ξένους, καταστρέφοντας ότι σπουδαίο, έχουν δημιουργήσει ο κόπος και το μεράκι των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια και καθιστά τους Έλληνες να γίνουν μόνο, όπως ακριβώς το έλεγαν παλαιά, γκαρσόνια των Ευρωπαίων τουριστών και μόνο.

Ένα νομοσχέδιο που φτωχοποιεί τους Έλληνες, αφού μειώνονται οι μισθοί, οι συντάξεις και οι επικουρικές, ξεκληρίζει την κτηνοτροφία, ικανοποιώντας ξένα συμφέροντα, εμπορευματοποιεί την υγεία προς όφελος των ιδιωτών, σου επιβάλει να πείς το ψωμί – ψωμάκι, κυριολεκτικώς  και μεταφορικώς, σου παίρνει χρήματα για να στηρίξει τις κομπίνες των τραπεζιτών, όπου η δωροδοκία (μίζα) από κακούργημα γίνεται πλημμέλημα, επιτρέπει νομοτελειακώς πλέον να κάνουν κουμάντο  μόνο οι ξένοι στον τόπο μας.

Θα σταθώ μόνο για λίγο στο παρασκήνιο της χθεσινής νύκτας (Παρασκευής προς Σάββατο), όπου ένας τζιτζιφιόγκος μαλλιάς τροϊκανός, αρνήθηκε επικλήσεις της κυβερνήσεως για ρυθμίσεις στο γάλα, λέγοντας, πως «ή το γάλα ή τα χρήματα», ικανοποιώντας σαφώς τα συμφέρονται επί του θέματος των Ολλανδών, Γερμανών, Γάλλων και Δανών αγελαδοκτηνοτρόφων, με την Ελληνική (κατ΄επίφαση) κυβέρνηση να υποκύπτει στον εκβιασμό.

Αυτό το νομοσχέδιο, χωρίς να το έχουν διαβάσει, διότι έτσι συμφέρει, θα ψηφίσουν αύριο οι δήθεν εκπρόσωποι του λαού στην Βουλή, μετατρεπόμενοι, όπως συμβαίνει εδώ και πολύ καρό, σε άβουλα πιόνια του σάπιου πολιτικού κατεστημένου και σε ολετήρες της Ελλάδος μας.

Όσον αφορά εκείνους που πρίν έκαναν του "λύκους", η χειρότερη κωμωδία προς αφελείς ψηφοφόρους, τώρα έγιναν αρνάκια που τους αρμέγουν γάλα και καταγέλαστοι συνάμα.

Πόσο άλλο θα ξεφτιλιστείς Έλληνα;

Στους ολετήρες που προσκυνούν την τρόϊκα υποδούλως, εμείς φωνάζουμε:


«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»….  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου