Καταστροφή του τουρισμού στην Ελλάδα και αυξήσεις στα καύσιμα μετά τις κυρώσεις της Ε.Ε. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καταστροφή του τουρισμού στην Ελλάδα και αυξήσεις στα καύσιμα μετά τις κυρώσεις της Ε.Ε.

Κυρώσεις  σε  βάρος  της  Ρωσίας   μετά  το  δημοψήφισμα  της  Κριμαίας   αποφάσισαν  Ε.Ε. και Η.Π.Α. Γράφει Αναγνώστης Ανακοίνω...

Κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας μετά το δημοψήφισμα της Κριμαίας αποφάσισαν Ε.Ε. και Η.Π.Α.

Γράφει Αναγνώστης

Ανακοίνωσαν την απαγόρευση εισόδου ρώσων και ουκρανών αξιωματούχων στην ευρωπαϊκή επικράτεια και το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων. Οι επομενες κυρωσεις θα ειναι το παγωμα/διακοπη βιζας σε ρωσους τουριστες προς την Ε.Ε. και τελικα η Ρωσια θα απαντησει με η παροχης καυσιμων προς την Ε.Ε.

Παγωμα βιζας=Καταστροφη του τουρισμου για την Ελλαδα.

Διακοπη παροχης καυσιμων = Μεγαλες αυξησεις στις τιμες των καυσίμων.

Οι κυβερνήσεις των κρατών της Ε.Ε. , αφου σφυριξε ο Ομπάμα , προχωρούν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας χωρίς να ρωτήσουν τον λαό της Ευρώπης που θα πληρώσει τα σπασμένα αν προχωρήσει και η Ρωσία σε κυρώσεις. Αν κλείσει τους αγωγούς η Ρωσια παγώνει όλη η Ευρώπη και η τιμή των καυσίμων θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο.

Οι Σαμαρας-Βενιζελος αγκαλιαζουν τους Ευρωπαιους και τους Νεοναζι της Ουκρανιας την στιγμη που ο Πουτιν ειπε πριν λιγες μερες οτι θα μειωσει την τιμη των καυσίμων στην Ελλαδα.

Εκτός αυτού, η χώρα μας ζει κατά πολυ απ τον τουρισμό, αφου την έχουν καταντήσει αντιπαραγωγική χώρα. Φέτος αναμένονταν να έρθουν πάνω απο 1,5 εκατομμύριο Ρώσοι τουρίστες ενώ υπάρχει κίνδυνος να μην έρθει κανείς αν η Ε.Ε. προχωρήσει σε διακοπή της βίζας στους Ρώσους τουρίστες.


Φετος το 2014 αναμενονταν πανω απο 1,5 εκατομυριο ρωσοι τουριστες στην Ελλαδα.Οι Ρωσοι τουρίστες ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα στα ταξίδια που κάνουν. Για παράδειγμα οι Ρώσοι στην Ελλάδα ξοδεύουν 1.000 ευρω ανά άτομο όταν ο μέσος όρος όλων των τουριστών είναι στα 640 ευρώ ανά άτομο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου