Ισχυρό εθνικιστικό κράτος και γεωπολιτική - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ισχυρό εθνικιστικό κράτος και γεωπολιτική

Ο κόσμος ολάκερος μπλέχτηκε για τα καλά μέσα στα δίχτυα τής οικονομικής αιχμαλωσίας και τώρα οδεύει στην μεγάλη πολεμική σύρραξη. Γρ...

Ο κόσμος ολάκερος μπλέχτηκε για τα καλά μέσα στα δίχτυα τής οικονομικής αιχμαλωσίας και τώρα οδεύει στην μεγάλη πολεμική σύρραξη.


Από τα δίχτυα διόλου δεν εξαιρούνται οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις που θα καταστραφούν, αφού κι αυτές ξιπασμένες υπάρξεις και γαλέρα σκλάβων τού σιωνιστικού νεοταξισμού κατάντησαν, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Τα ξένα πρότυπα, η στρέβλωση των αξιών, η ζήτηση τής ανηθικότητας και τής υπερβολής στον τρόπο ζωής και κατανάλωσης, η απομάκρυνση από Πίστη και Πατρίδα, είναι τα βασικά όπλα που χρησιμοποίησαν οι σταυρωτήδες έμποροι των εθνών. Δεν είναι η έλλειψη υλικών αγαθών και χρημάτων η αιτία των δεινών των δήθεν ελεύθερων εθνών, ακόμη και τής ίδιας τής Εσπερίας και φυσικά τής γλυκύτατης Πατρίδος Μας Ελλάδος. Είναι οι μονομερείς ενέργειες επάνω σε βλάσφημες συμφωνίες πολιτικών αρχόντων ξένων και αρνητών τού εθνικού κράτους.

Όλα μεταφέρθηκαν από τα κοράκια τής Παγκοσμιοποίησης στο πεδίο τής οικονομίας. Τής εικονικής όμως και ψεύτικης οικονομίας κι όχι στο πεδίο τής παραγωγικής και αληθινής οικονομίας. Ρίξανε οι μισητές τα οικονομικά σύνορα πρώτα, διαφθείρανε όσο και όπου μπορούσαν τις κοινωνίες και τώρα πάνε να ρίξουν τα σύνορα τα πολιτικά και εθνικά. Από τις επιδοτήσεις και τα δάνεια στα ξένα φτηνά εργατικά και λαθρομεταναστευτικά χέρια και από τις πολυφυλετικές κοινωνίες στα μνημόνια και την ένοπλη αναμέτρηση ανάμεσα στις Εθνικές και τις Διεθνιστικές Δυνάμεις.

Τα πάντα γίνονται για να φύγουν από τη μέση οι ενοχλητικοί για τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Στο επίπεδο τής θρησκείας ο ενοχλητικός για τον Άνομο είναι η Ορθόδοξη Πίστη και Λατρεία τού Θεού. Στο επίπεδο τής πολιτικής ο ενοχλητικός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός που πρεσβεύει Πίστη, Πατρίδα και Πολιτισμό σε ένα Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος. Και στο επίπεδο των Εθνών η Ρωσία και στο βάθος ο κυριότερος εχθρός τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού, η ερχόμενη και ταχέως αναδυόμενη Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα.

Τα πάντα επάνω στην οικονομία είναι μια σημαδεμένη τράπουλα και μια προαποφασισμένη δικαστική απόφαση ενός αόρατου παγκόσμιου «δικαστηρίου» άνευ δίκης. Φτιαχτές κουκίδες και ψευδείς καταγραφές που έρχονται από το πουθενά. Από τις σφαίρες μιας προβοκάτσιας έως τις λογιστικές αλχημείες και από την είσοδο σε ένα ψεύτικο παράδεισο μιας ψευτοευρώπης και με τη βοήθεια των σκανδαλοποιών πολιτικάντηδων, σηκώνεται η ταραχή.

Στην Τουρκία για ένα πάρκο πέσανε νεκροί και η διαφθορά μαζί φέρνουν με βήμα σταθερό στρατιωτική κυβέρνηση στην Ιωνία και τον Πόντο που θα γίνουν μέσα σε μια στιγμή πάλι ελληνικά εδάφη. Στην Ουκρανία το έδαφος λειάνθηκε για να στήσουν τα όπλα στην εξώθυρα τής Ρωσίας. Στην Ελλάδα το αίμα τού Γιώργου και τού Μάνου χύθηκε για να πάρουν οι μισέλληνες εμφύλιο πόλεμο. Εκεί αποσκοπεί και ο διωγμός τού Εθνικού Φρονήματος. Εκεί αποσκοπούν η ξένη εγκληματικότητα, η ανεργία, το ξεσπίτωμα, η φτώχια.

Ωστόσο βουλευτίνα τής φιλελεύθερης παραδουλεύτρας τού κατοχικού και έκπτωτου ελληνόφωνου καθεστώτος έκανε προσφάτως συγκρίσεις ανάμεσα στους Ουκρανούς «εθνικιστές» που προσεγγίζουν τον νεοταξισμό και στο ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. «Τι περιμένουμε να συμβεί; Να γίνουμε Ουκρανία», αναρωτιέται η εν λόγω κυρία, προκαλώντας τουλάχιστον θυμηδία.

 Ξεχνάει βέβαια ότι σοσιαλφιλελεύθεροι και αμερικανοκομμουνιστές είναι εκείνοι που άνοιξαν την νέα κερκόπορτα τού Ελληνισμού και είπαν το Ναι στην εισβολή τού εχθρού, όταν τα «ανελεύθερα» όπως τα ονομάζει εθνικά καθεστώτα τού Μεταξά αλλά και τού Παπαδόπουλου είπαν τα ελληνοπρεπή Όχι. Για να χάσουν τη ζωή τους μέσα στην κατευθυνόμενη καταιγίδα ενός πολέμου και μιας εκδημοκρατισμένης προδοσίας.

Ψευτοδημοκράτες είναι αυτοί που μάς οδηγούν με μνημόνια, ειδικές οικονομικές ζώνες, πολυφυλετισμούς και «φιλίες» βαρβαρικές στον λαϊκό αφανισμό και τον εδαφικό ακρωτηριασμό. Αυτοί πουλάνε Πατρίδα και Ιερά στον Νεοταξισμό, γιατί είμαστε τάχα αδύναμοι. Αυτοί οι «συνταγματικοί» ουκρανίζουν και ενοχλούνται από την επαφή των Εθνικιστών με την ελληνική κοινωνία, την πίστη στα σύμβολα και τις διεκδικήσεις τού Ελληνικού Έθνους.

Γερό και υγιές Ελληνικό Έθνος είναι εκείνο το Έθνος που χτίζεται και διοικείται από τον δικό του λαό. Είναι εκείνος ο λαός που βγάζει τις αποφάσεις μονάχος του και σχεδιάζει το μέλλον τής Φυλής με όραμα και στρατηγικό βάθος. Είναι το Έθνος εκείνο που φροντίζει από κοινού εθνοφυλετική συνοχή, κοινωνική δικαιοσύνη και πολεμικό πνεύμα. Κάνει την Ελλάδα Μεγάλη και Δίκαιη. Κι αυτό το γερό Έθνος είναι η εργασία τού Εθνικιστικού Ελληνικού Κράτους που έρχεται.

Ισχυρή Ελλάς σημαίνει Ελλάς με δυναμική παρουσία στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα. Η Ελλάς δεν είναι η αδύναμη πατρίδα που τής υπαγορεύουν οι διεθνείς δυνάστες να ακριβύνει το ρεύμα και να πουλήσει τον γεωφυσικό της πλούτο για να χαθούν ψυχές και γη. Αυτό είναι το ψευτορωμέϊκο που θα γκρεμοτσακιστεί.

Η Αληθινή Ελλάς είναι εκείνη που εργάζεται με τα δικά της χέρια και όταν την προκαλούν πολεμάει και νικά. Η Αληθινή Ελλάς είναι εκείνη που τηρεί το όμαιμο και το ομόφυλο μαζί με το κατανικήσατε τούς βαρβάρους.


Η Αληθινή Ελλάς είναι εκείνη που στηρίζεται στους Έντιμους και τούς Πατριώτες. Είναι εκείνη που επάνω από τα εδάφη που μάς διεκδικούν οι μισέλληνες γιατί βρίθουν θησαυρών, βλέπει την προέκταση τής Ελλάδος από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου