Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» (φωτογραφίες - video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» (φωτογραφίες - video)

Σε μια αίθουσα που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε μέσ...

Σε μια αίθουσα που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η παρουσίαση των θέσεων και των προσώπων του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα".


Την εκδήλωση άνοιξε η κοινωνική λειτουργός Μαρία Ζαπάντη, η οποία τόνισε πως νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι με όρεξη για δουλειά στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» για να γίνει η πόλη ξανά πρωτεύουσα των Ελλήνων.


Η οικονομολόγος Αγγελική Γεννατά ανέλυσε τις κινήσεις που θα κάνει η «Ελληνική Αυγή», ώστε να επέλθει κάθαρση στον Δήμο Αθηναίων.


Ο καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Χρήστος Γούδης επισήμανε τις θέσεις του συνδυασμού για την ανάδειξη του αρχαίου κλέους της πόλης των Αθηνών.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως δεν θα ξεμπλέξουν με την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτή την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η ψυχή του Έλληνα, η φωνή της αντίστασης κόντρα σε κλεπτοκράτες και υποτακτικούς ξένων τοκογλύφων.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ελληνική Αυγή» Ηλίας Κασιδιάρης ανέγνωσε αρχικά το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως η ενότητα του κόμματος είναι συμπαγής και η λάσπη των διεφθαρμένων ΜΜΕ επιστρέφεται! Στη συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού, τονίζοντας πως η νέα δημοτική αρχή θα χτυπήσει τους τραπεζίτες, τους νταβατζήδες – εργολάβους και τα καρτέλ των σούπερ μάρκετ με οποιοδήποτε τίμημα.



Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου