Ρουμανία: «Αντέχουμε σε πόλεμο μόνο 8 ώρες λόγω δυνατοτήτων» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ρουμανία: «Αντέχουμε σε πόλεμο μόνο 8 ώρες λόγω δυνατοτήτων»

Η Ουκρανία δεν θα αντέξει και σύντομα η Ρωσία θα συνορεύει με τη Ρουμανία... Η Ρουμανία έχει τη δυνατότητα να αντέξει σε ένα πόλεμο μ...

  • Η Ουκρανία δεν θα αντέξει και σύντομα η Ρωσία θα συνορεύει με τη Ρουμανία...
  • Η Ρουμανία έχει τη δυνατότητα να αντέξει σε ένα πόλεμο μόνο 8 ώρες. Αυτό δήλωσε στην πόλη  Σουτσεάβα,  ο ευρωβουλευτής Νόριτσα Νικολάι, σχολιάζοντας την κατάσταση στην περιοχή.

«Σε περίπτωση μιας επίθεσης, από την Ευρωπαϊκή Ένωση κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει. Υπάρχουν κράτη που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το στρατό για 4-5 ώρες. Υπάρχουν άλλα κράτη που μπορούν να επιβιώσουν και έναν μήνα, αλλά αυτά βρίσκονται πολύ μακριά από τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης», είπε ο ευρωβουλευτής.

Ο Νόριτσα Νικολάι εξήγησε ότι  η Ρουμανία έχει δυνατότητα αντίστασης για περίπου 8 ωρών, μετά, λόγω των αποθεμάτων, ο στρατός θα είναι ανήμπορος να αντισταθεί.

«Τα γεγονότα στην Ουκρανία, πιθανόν να προκαλέσουν αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών, οι οποίοι εγκαταλείφθηκαν τα τελευταία χρόνια. Ούτε ως μέλος του NATO,δεν συμμορφώνεται η Ρουμανία, βάσει της συνθήκης της Ουάσιγκτον να κατανείμει 2,38 τοις εκατό του κρατικού προϋπολογισμού για την Άμυνα», είπε βρισκόμενος στη Σουτσεάβα.


Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία δεν θα αντέξει και σύντομα η Ρωσία θα συνορεύει με τη Ρουμανία, αφού η Μολδαβία δεν μπορεί να γίνει δεκτή στην ΕΕ,  εξαιτίας της Υπεδνειστερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου