Η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε τη Λωρίδα της Γάζας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε τη Λωρίδα της Γάζας

Σύμφωνα με τον πολεμικό ανταποκριτή του ισραηλινού καναλιού ‘εννέα’, η ισραηλινή πολεμική Αεροπορία, αργά χθες το απόγευμα, επιτέθηκε σε...

Σύμφωνα με τον πολεμικό ανταποκριτή του ισραηλινού καναλιού ‘εννέα’, η ισραηλινή πολεμική Αεροπορία, αργά χθες το απόγευμα, επιτέθηκε σε ομάδα μαχητών στην περιοχή του Μπεΐτ Λαχίγια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση. Δύο από τα θύματα είναι παιδιά. Αναφέρθηκε ότι  δύο ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από την ισραηλινή πολεμική αεροπορία σε επιβάτες μιας μοτοσυκλέτας.

Στόχος του Ισραήλ, ήταν να χτυπήσει μέλη της «Ισλαμικής Τζιχάντ», που είχαν εκτοξεύσει ρουκέτες στο Ισραήλ.


Οι Παλαιστίνιοι αναφέρουν ότι έγινε προσπάθεια δολοφονίας ενός από τους ανώτερους διοικητές της αναφερόμενης οργάνωσης που εμπλέκεται στις πρόσφατες επιθέσεις με ρουκέτες κατά του Ισραήλ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου