Πρεσβεία ΗΠΑ στα Τίρανα: Κράτος εν κράτει το χωριό της μαριχουάνας Λαζαράτι - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πρεσβεία ΗΠΑ στα Τίρανα: Κράτος εν κράτει το χωριό της μαριχουάνας Λαζαράτι

Κράτος εν κράτει , ομολογεί ότι είναι το Λαζαράτι η Πρεσβεία των ΗΠΑ, στα Τίρανα., το χωριό της μαριχουάνας στην Αλβανία, γνωστό πλέον ω...

Κράτος εν κράτει , ομολογεί ότι είναι το Λαζαράτι η Πρεσβεία των ΗΠΑ, στα Τίρανα., το χωριό της μαριχουάνας στην Αλβανία, γνωστό πλέον ως "Κολομβία της Αλβανίας".

Σε μια άκρος αυστηρή ανακοίνωση προς τους Αμερικάνους που ζουν στην Αλβανία, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στα Τίρανα, δεν συμβουλεύει απλός τους Αμερικάνους εργαζομένους που ζούνε στην Αλβανία, αλλά αυστηρός τους διατάζει, να μην ταξιδεύουν, στο Λαζαράτι.


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι, «Το Λαζαράτι αναγνωρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες περιοχές παραγωγής μαριχουάνας στην Ευρώπη. Το 2004, μια επέμβαση της αστυνομίας οδήγησε σε μια πραγματική μάχη, με αποτέλεσμα την καταστροφή της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Το 2012 η αστυνομία προσπάθησε να ελέγξει τις φυτείες μαριχουάνας και βρέθηκε αντιμέτωπη με οργανωμένες ένοπλες ομάδες. Από εκείνη τη στιγμή, η περιοχή είναι ανεξέλεγκτη , χωρίς την παρουσία της αστυνομίας, πράγμα που επιτρέπει στους εμπόρους να κινούνται ελεύθερα, να ελέγχουν και να απαγορεύουν την είσοδο προσώπων στο χωριό», - αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στα Τίρανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου