Αποχώρησε ο Δήμου από «το Ποτάμι» για το Άγιο Φως - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αποχώρησε ο Δήμου από «το Ποτάμι» για το Άγιο Φως

«Έστειλα την παραίτησή μου, δεν πήρα απάντηση, άρα έγινε δεκτή», έγραψε ο συγγραφέας που διευκρίνισε: «Εξακολουθώ να στηρίζω το Ποτάμι κ...

«Έστειλα την παραίτησή μου, δεν πήρα απάντηση, άρα έγινε δεκτή», έγραψε ο συγγραφέας που διευκρίνισε: «Εξακολουθώ να στηρίζω το Ποτάμι και να πιστεύω στον Σταύρο Θεοδωράκη. Λυπάμαι που άθελά μου του έκανα ζημιά»

Με ένα κείμενο στο προσωπικό του blog και όχι στην ιστοσελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη protagon.gr από την οποία συνήθως αρθρογραφεί, ο Νίκος Δήμου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από «το Ποτάμι».

Όπως επισημαίνει ο συγγραφέας, μετά το  άρθρο του για το Άγιο Φως που προκάλεσε σάλο, έστειλε την παραίτησή του. «Δεν πήρα απάντηση, άρα έγινε δεκτή», τονίζει ο κ. Δήμου αφήνοντας αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο κ. Δήμου πάντως διευκρινίζει ότι παρά το «διαζύγιο» από «το Ποτάμι», δεν αλλάζει απόψεις. «Εξακολουθώ να στηρίζω το Ποτάμι και να πιστεύω στον Σταύρο Θεοδωράκη. Λυπάμαι που άθελά μου του έκανα ζημιά. Αλλά ήταν πια πολύ αργά για να αλλάξω», είναι η ακριβής φράση του κ. Δήμου.

Κληθείς να σχολιάσει τις αρχικές δηλώσεις του κ. Δήμου για το «Άγιο Φως», το οποίο εμμέσως ο συγγραφέας χαρακτήρισε ειδωλολατρικό σύμβολο, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδοκίμασε τον συγγραφέα. Ο κ. Δήμου δεν είναι κομματικό στέλεχος, είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:  «Δεν είναι σωστό οι πολιτικοί να παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα. Δεν πάω για μητροπολίτης, πάω για πολιτικός».


Μετά την απόλυτη διαφοροποίηση του επικεφαλής «του Ποταμιού» από τις απόψεις του, ο συγγραφέας Νίκος Δήμου ανακοίνωσε την παραίτησή του από το νεοσύστατο κόμμα.

Από "Πρώτο Θέμα"

2 σχόλια

  1. Τί έγινε ορή ανθελληνική μαιμουδόφατσα? Σέ πήρε τό βοθροπόταμο τελικά? Νομίζεις ότι οί άλλοι οί ομοιδεάτες σου, θά επιπλεύσουν στήν επιφάνεια? Θά πνιγήτε στόν δικό σας βούρκο βοθρολύμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέτε ρε παιδιά!!!!
    Χάσαμε τέτοιο πολιτικό διαμάντι!!!
    Κανονικά οι σημαίες της χώρας πρέπει να αναρτηθούν μεσίστια εκφράζοντας έτσι το πένθος της χώρας για αυτή την απίστευτη απώλεια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου