Ελληνικά και Αλβανικά ΜΜΕ παίζουν παιχνίδια εις βάρος της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελληνικά και Αλβανικά ΜΜΕ παίζουν παιχνίδια εις βάρος της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου

Συνεχίζεται το σήριαλ με το θάνατο του βαρυποινίτη Ιλιρ Καρελι - Kudret Kume, που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο, πατέρα δυο ανήλικων...

Συνεχίζεται το σήριαλ με το θάνατο του βαρυποινίτη Ιλιρ Καρελι - Kudret Kume, που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο, πατέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Έλληνες δημοσιογράφοι μάλιστα μετέβησαν προ ημερών στην Αλβανία να πάρουν συνέντευξη από την οικογένεια του Καρελι.

Προκαλεί ανησυχία και εύλογα ερωτηματικά, γιατί τόση δημοσιότητα στο σήριαλ αυτό, όταν μάλιστα η δικαιοσύνη κάνει πολλή καλά τη δουλεία της ;;!!

Η ανησυχία προέρχεται επίσης στο γεγονός ότι, κανείς δεν αναφέρει την εγκληματική δραστηριότητα του Αλβανού βαρυποινίτη. Δεν ξέρουμε εάν αυτό γίνεται εσκεμμένα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι, σκοτεινοί κύκλοι, παίρνοντας θάρρος από την εκτεταμένη έκθεση του θέματος από τα ελληνικά ΜΜΕ, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό και να αναζωπυρώσουν το μισός που υπάρχει στην πλάτη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο.


Ας αναλογιστούν επιτέλους σε τι κλήμα καλούνται να ζουν οι ηλικιωμένοι Βορειοηπειρώτες που καθημερινά βιώνουν στην πλάτη τους τις βιαιοπραγίες Αλβανών κακοποιών. Με έξι θύματα μόνο το χρόνο που μας πέρασε από ξυλοδαρμούς μέσα στα σπίτια τους, ποτέ όμως τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έκαναν το κόπο να πάρουν συνέντευξη από τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου