Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ερευνα για πιθανά νέα βίντεο της Χρυσής Αυγής διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Κουτζαμάνη: «Αν στο μέλλον βγει άλλο βίντεο να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία» Πρ...

  • Κουτζαμάνη: «Αν στο μέλλον βγει άλλο βίντεο να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία»
  • Πρωτοφανής φασιστική λειτουργία κυβέρνησης – δικαιοσύνης!
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάσθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, μαζί με σχετικά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, που κάνουν αναφορά για το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής βίντεο με οπτικοακουστικό υλικό από μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, διαβίβασε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου τον σχετικό φάκελο. Με το ίδιο διαβιβαστικό έγγραφο, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει ο επίμαχος φάκελος να συσχετιστεί με την υπάρχουσα δικογραφία για την οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παν. Μπαλτάκος, να αξιολογηθεί και να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί ή όχι η τέλεση του αδικήματος της βίας, ή απειλής βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος (άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα) ή άλλη αξιόποινη πράξη.

Επίσης η κ. Κουτζαμάνη ζητάει την ταχύτατη περαίωση της έρευνας και παράλληλα παρήγγειλε ότι «εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία» και προσθέτει ότι «τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας απέστειλε  στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού.

Μάλιστα σε συνοδευτική επιστολή του ανέφερε:«Κυρία Εισαγγελεύ, με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω -ενδεικτικά προσκομιζόμενα- δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της "Χρυσής Αυγής" (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

«Χούντα Σαμαρά: Να συλλαμβάνονται όσοι λένε την αλήθεια!»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά με την εγκύκλιο της εισαγγελέως Κουτζαμάνη: "Οι απειλές της Κουτζαμάνη ότι θα συλλάβει όποιον βουλευτή αποκαλύψει την αλήθεια, επιβεβαιώνουν 100% τον Μπαλτάκο.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι ενεργούμενο της χούντας Σαμαρά.

Η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα και εν εν ονόματι του ελληνικού λαού θα τον πάει μέχρι το τέλος, μέχρι να πάνε στην φυλακή όσοι καταλύουν το Σύνταγμα των Ελλήνων".

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Τολμά και μιλά για προστασία του δημοσίου βίου ο εγκληματίας Δένδιας, που σύμφωνα με τον ομοτράπεζό του Μπαλτάκο, έχει διαπράξει βαρύτατα κακουργήματα και έχει μεθοδεύσει την κατάλυση του πολιτεύματος.Η χούντα του μνημονίου βρίσκεται σε πανικό. Η εγκληματική ομάδα Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια πρέπει άμεσα να οδηγηθεί σε ειδικό δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας και εσχάτη προδοσία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου