Σκόπια - αθλητισμός: «Οι Έλληνες αντέδρασαν και ζήτησαν να παρουσιάζεται η χώρα μας ως FYROM” - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σκόπια - αθλητισμός: «Οι Έλληνες αντέδρασαν και ζήτησαν να παρουσιάζεται η χώρα μας ως FYROM”

Η προπαγάνδα των Σκοπιανών δεν εκφράζεται μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και στον αθλητικό χώρο- για πολλοστή φορά «Οι Έλληνες αντέδ...

Η προπαγάνδα των Σκοπιανών δεν εκφράζεται μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και στον αθλητικό χώρο- για πολλοστή φορά

«Οι Έλληνες αντέδρασαν πάλι με το όνομα της χώρας μας», σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων και συνεχίζει:

Η  ελληνική αντιπροσωπεία υπέβαλε καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πάλης, επειδή η χώρα μας εκπροσωπείται ως «Μακεδονία» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που άρχισε χθες στη Φιλανδία.

Σύμφωνα με τον κρατικό οργανισμό ενημέρωσης των Σκοπίων, ο Έλληνας επικεφαλής της αντιπροσωπείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, Παναγιώτης Βεκρής, υπέβαλε καταγγελία προς τους διοργανωτές του πρωταθλήματος ,  προτρέποντας την αλλαγή του ονόματος «Μακεδονία» με το «FYROM».

Το δημοσίευμα καταλήγει:


«Ακόμη δεν έχουμε απάντηση από τον διοργανωτή,  ή κάποια ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος, εάν η προσφυγή της ελληνικής αντιπροσωπείας έγινε αποδεκτή», σημειώνει το Πρες 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου