Ο Γ. Τράγκας αποκαλύπτει το συγκλονιστικό παρασκήνιο της υπόθεσης Μπαλτάκου (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Γ. Τράγκας αποκαλύπτει το συγκλονιστικό παρασκήνιο της υπόθεσης Μπαλτάκου (Video)

Ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιδίου ένα συγκλονιστικό παρασκήνιο της υπόθεσης Μπαλτάκου στην εκπομπή του «...

Ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιδίου ένα συγκλονιστικό παρασκήνιο της υπόθεσης Μπαλτάκου στην εκπομπή του «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκριτου δημοσιογράφου υπήρχε ένα «συμβόλαιο θανάτου» για τον υπουργό Δικαιοσύνης. Το σχέδιο δολοφονίας υπέκλεψε η ΕΥΠ μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου, και ξεκίνησαν οι πιέσεις προς τον Τάκη Μπαλτάκο και οι συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου για την Χρυσή Αυγή...!

Δείτε όλα τα στοιχεία και τα αποκαλυπτικά περιστατικά όπως τα περιγράφει ο Γ. Τράγκας και που συνθέτουν τα νέα δεδομένα της υπόθεσης Μπαλτάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου