Τι είπε για το επίμαχο βίντεο ο Ηλίας Κασιδιάρης στον «Κίτρινο Τύπο» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τι είπε για το επίμαχο βίντεο ο Ηλίας Κασιδιάρης στον «Κίτρινο Τύπο» (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Ο κ. Κασιδιάρης, αναφερόμενος σ...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ. Κασιδιάρης, αναφερόμενος στο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να συνομιλεί με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, έκανε λόγο για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη που σκοπό έχουν την φυλάκιση των βουλευτών του κόμματος του.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ελήφθη το επίμαχο βίντεο, ο εκπρόσωπος τύπου της Χ. Α. ισχυρίστηκε ότι δεν μαγνητοσκόπησε ο ίδιος το υλικό αλλά ότι ήταν αυτήκοος μάρτυρας.

«Δεν χρησιμοποίησα καμία κρυφή κάμερα. Έχω καταθέσει ως αυτήκοος μάρτυρας. Στην περίπτωση όμως που πει κάποιος ότι εγώ κατέγραψα την συνομιλία, ο Άρειος Πάγος στους πολίτες που κατηγορούνται για κακούργημα, έχει δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τέτοιο υλικό ώστε να αποδείξουν την αθωότητα τους» επεσήμανε.

Θα καταθέσουμε πρόταση για σύσταση προανακριτικής

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης, κατά την διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε ότι η Χρυσή Αυγή αναμένεται να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να ελεγχθεί αν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτους προδοσίας.

Επιπλέον αναφερόμενος στον πρωθυπουργό των ρώτησε «ποιον ανώτατο δικαστικό αποκαλεί “Παναθηναικάκια”;», ενώ σχολιάζοντας την παραγγελία που έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προς την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο βουλευτής της Χ. Α. υπογράμμισε ότι «για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ότι έχουμε μνημονιακή χούντα η οποία απειλεί ακόμα και τους δημοσιογράφους», ενώ τόνισε ότι οι βουλευτές του κόμματος του, παρά τις απειλές που δέχονται, θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν την αλήθεια.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια. Είμαστε οι μόνοι που στεκόμαστε ενάντια σε αυτό το σύστημα. Είμαι προετοιμασμένος να μπω φυλακή. Δεν με πειράζει» ανέφερε μεταξύ άλλων.



Από "Ζούγκλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου