Εάλλω και η Μακεδονία; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εάλλω και η Μακεδονία;

Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις προσπάθειες αντίστασης των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο τρόπο, στην απόφαση απλόχερ...


Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις προσπάθειες αντίστασης των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο τρόπο, στην απόφαση απλόχερης «προσφοράς» Μακεδονικής εθνικότητας σε Σλάβους, Αλβανούς, Βούλγαρους και αθίγγανους!

Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις πρωτοβουλίες των Παμμακεδονικών  Ενώσεων Υφηλίου, της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων καθώς και κάθε άλλης πατριωτικής, μη κομματικής, πρωτοβουλίας φορέων, συλλόγων και πολιτών.

Η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση αποκάλυψε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το  αποκρουστικό πρόσωπο της περιφρόνησης στην λαϊκή βούληση,  μέσα από τις γνωστές θριαμβολογίες για την «εξασφάλιση» αυτονόητων αλλά και την  ωραιοποίηση μιας ακόμα εθνικής καταστροφής. 

Πιστή στο δόγμα Τόσκα «μην αντιστέκεστε στους ληστές που μπαίνουν στα σπίτια σας», δεν αντιστέκεται στους ληστές των Σκοπίων, χαρίζοντας πολύτιμη Ελληνική πολιτιστική περιουσία, σαν να ήταν δική της.

Προχωρώντας στο έσχατο επίπεδο ταπείνωσης δέχτηκε να γίνει δημοψήφισμα στα Σκόπια ώστε ο λαός της γειτονικής χώρας να «εγκρίνει» τα κλοπιμαία, απορρίπτοντας μετά βδελυγμίας την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, η οποία υπόκειται την καταστροφική κλοπή! 

Η απίστευτη για Ελληνική Κυβέρνηση διαχείριση ενός μεγάλου εθνικού θέματος, με αίολες και νεφελώδεις διαδικασίες που προσφέρουν προκαταβολικά τα πάντα και αναμένουν να εισπράξουν αυτονόητα ψίχουλα κάποτε στο μέλλον, βρίσκει απέναντί της σύσσωμο τον Ελληνικό λαό.

Ο αγώνας για την Μακεδονία θα είναι μακρύς και επίπονος. Ο Ελληνικός λαός  σέβεται την θεμελιώδη υποχρέωση του άρθρου 120, παράγραφος 2 του Συντάγματος, που επιβάλλει σε όλους τους Έλληνες «τον σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και την αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία».

Η πρωτοφανής περιφρόνηση στο Σύνταγμα, στην Πατρίδα και στην Δημοκρατία που επιδεικνύει ο ετερόκλητος συνασπισμός της σημερινής Ελληνικής κυβέρνησης, θα βρει απέναντί της κάθε πατριώτη – στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Με πρώτο σταθμό την πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 από τις 10 το πρωί σε σιωπηλή καθιστική διαμαρτυρία! 

Την επομένη, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ακολουθούν οι προστατευμένες σαν αστακός και αποκλεισμένες Πρέσπες!   

Η Ελλάδα είναι ακόμα εδώ! Η Μακεδονία ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου