Αδερφέ μου αδερφή, μην πέφτεις στην παγίδα τους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αδερφέ μου αδερφή, μην πέφτεις στην παγίδα τους

Αδερφέ μου ομοφυλόφιλε, οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου σε χρησιμοποιούν για να επιβάλλουν τον εφιάλτη της παγκόσμιας δικτατορί...


Αδερφέ μου ομοφυλόφιλε, οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου σε χρησιμοποιούν για να επιβάλλουν τον εφιάλτη της παγκόσμιας δικτατορίας τους.

Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Πατώντας απάνω στην ιδιαιτερότητα σου, που εσύ ο ίδιος θα προτιμούσες να την περιορίσεις διακριτικά στο πλαίσιο μιας απλής  σεξουαλικής επιλογής και όχι να την αφήσεις να αναχθεί στο κυρίαρχο στοιχείο της προσωπικότητας σου, γιομίζουν την ψυχή σου με μίσος εναντίον κάθε είδους συλλογικής ταυτότητας.

Αδερφέ μου αρσενοκοίτη, γκέη ή αμφιφυλόφιλε [όπως προτιμάς] οι εργολάβοι της γενοκτονίας των εθνών, σε στρέφουν ύπουλα εναντίον του δικού σου κώδικα αξιών, εναντίον των δικών σου ριζών, εναντίον του δικού σου έθνους, εναντίον της δικής σου συλλογικής μνήμης, με το δόλωμα της "κοινωνικής αναγνώρισης" της σεξουαλικής σου επιλογής, λες και το να γουστάρεις το σεξ με το φύλο σου, σε διαφοροποιεί ριζικά από όλους τους άλλους ανθρώπους, στιγματίζοντας σε ως μία τάχα μου "διαφορετικότητα", ενώ εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να επιμένεις να μην σε σταμπάρουν με τίποτα το "διαφορετικό" αλλά να σε αντιμετωπίζουν ως φύσει και θέσει άνδρα, με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της αρχέγονης Virtus, της αρρενωπότητας.

Αδερφέ μου αδερφή, ξέρω ότι δεν σε χαρακτηρίζει [και δεν πρέπει να σε χαρακτηρίζει] αποκλειστικά η ομοφυλοφιλική σου επιλογή αλλά και εσύ [όπως και όλοι μας] διαμορφώθηκες ατομικά, μέσα από τη συλλογική μας ταυτότητα και τη συλλογική μας μνήμη. 
Δεν είσαι δηλαδή πάνω απ' όλα ομοφυλόφιλος [pustren yber alles!] αλλά νιώθεις και είσαι πάνω απ' όλα Έλληνας.
Γι αυτό αδερφέ μου αδερφή, μην παίζεις το παιχνίδι τους!


Οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι στις μεταξύ τους παρέες, αποκαλούν αυτά τα σούργελα: "τρελές"
και σε πολλά γκέη μπαρ, όπου συχνάζουν σοβαροί αρσενοκοίτες τους απαγορευουν την εισοδο...
Από που κι ως που η ομοφυλοφιλια ταυτιζεται με αυτον τον διαφυλικό, φυλετικό, αισθητικό
και πολιτισμικό ξεπεσμό;
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μάνου Χατζιδάκι, ρε πούστη μου

Το ξέρεις, το βλέπεις, βοά στην προπαγάνδα τους, φανερή και κρυφή: ο στόχος τους δεν είναι διόλου να σε απαλλάξουν από τον κοινωνικό αποκλεισμό του σεσημασμένου "πούστη" [άλλωστε ποιος σε αποκλείει σήμερα από το κοινωνικό, εργασιακό και οικογενειακό σου περιβάλλον, εξαιτίας της ομοφυλοφιλικής σου επιλογής;]. Ο στόχος τους είναι μέσα από την ευαισθησία σου και ενίοτε τον φόβο σου για τις επιλογές σου, να σε μετατρέψουν σε όργανο τους και να σε στρέψουν εναντίον του έθνους σου, της πίστης σου, των παραδοσιακών ηθικών κωδίκων της κοινωνίας σου, της ράτσας σου και του συλλογικού σου Πεπρωμένου.

Κι ενώ ομοφυλόφιλος σημαίνει ο άνδρας που ερωτεύεται άνδρα, οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου, έχουν καταφέρει να διαστρέψουν εντελώς αυτή την ερωτική στάση, ταυτίζοντας τον ομοφυλόφιλο με κάτι άφυλα σούργελα τύπου Jason-Αντιγόνη.
Ντροπή για την ίδια την ομοφυλοφιλία!
Από που ως που οι ομοφυλόφιλοι αρνούνται το φύλο τους φτάνοντας στην αισθητική, ηθική και ψυχολογική κατάντια της "τρελής", της τραβεστί, της τρανσέξουαλ, της αξούριστης ενζενύ, της μεταλλαγμένης "ιέρειας του αίσχους;"
Ομοφυλόφιλος ήταν ο Μαρσέλ Προυστ. Ομοφυλόφιλος ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις. Αμφιφυλόφιλος ήταν ο Ιούλιος Καίσαρ. Επιδειξίας ήταν ο Ρουσσώ. Και όλοι τους πρόσφεραν τα μέγιστα στον πολιτισμό.
Ποιος ομοφυλόφιλος που τίμησε την ανθρωπινότητα του, αρνήθηκε το φύλο του;

Γιατί το να αρνηθείς τον ανδρισμό σου και τις αρετές της αρρενωπότητας, δεν σε κάμει μπροστάρη της ομοφυλοφιλίας και προστάτη της ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας. Σε κάμει απλώς ένα διαφυλικό Μηδέν! 

Μια χυδαία μαριονέτα των μεταμοντέρνων προτύπων που επιβάλλουν οι παγκόσμιοι νονοί, ώστε να καταργήσουν τις συλλογικές ταυτότητες, ξεκινώντας από την πιο αρχέγονη του φύλου...          

Ποιος σοβαρός ομοφυλόφιλος δέχεται αυτό το αίσχος;

Το βλέπεις άλλωστε ποιοι είναι αυτοί που βγαίνουν πρώτοι-πρώτοι σαν κουνάμενοι λαγοί, για να διαφημίσουν την κακογουστιά των λεγόμενων "gay parades".

Οι μπουταρηδες, οι καμινηδες, οι κανέληδες, οι τσιπρουλίνοι, οι λάκηδες και οι Jason-paparunes παντός είδους. Οι ίδιοι δηλαδή που σου επιβάλλουν την προδοσία της Μακεδονίας, την ισοπέδωση της εθνικής σου ταυτότητας, τη λαθρομετανάστευση, τον λαθρεποικισμό και τη λαθροεισβολή και πάνω απ' όλα τη διαρκή υποβάθμιση της ανθρώπινης εργασίας και της υπαρξιακής σου εγρήγορσης, για το νόημα και τις σημασίες της ζωής. 

Όλοι οι εγχώριοι εργολάβοι της ελληνικής γενοκτονίας, σε βγάζουν στα μανταλάκια της τάχα μου "απειλούμενης διαφορετικότητας", για να περάσουν μέσα από τους κατασκευασμένους τρόμους σου, τα σχέδια τους, για την αντικατάσταση των Ελλήνων απο σλαβοαφροασιατικές μάζες και την ιστορική ευθανασία του Γενους μας.
Άσε που σε χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να στήσουν τον πιο τερατώδη διεθνή μηχανισμό ρουφιανιάς της ανθρώπινης ιστορίας, μέσα από τα δήθεν παρατηρητήρια "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", που ο βασικός τους στόχος είναι να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή με όχημα τους αντιρατσιστικούς νόμους.

Άκου τι λέγουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι  κουμανταδόροι του μυαλού σου, στο σημείο 4 των προγραμματικών τους διακηρύξεων...
(Σκοπός του Thessaloniki Pride ειναι...) ο νομικός ακτιβισμός, κυρίως για την ενεργοποίηση του  αντιρατσιστικού νόμου μέσα από καταγγελίες περιπτώσεων ομοφοβικής και τρανσφοβικής ρητορικής μίσους.

Χαφιεδισμός με απλά λόγια, αδερφέ μου αδερφή. Χαφιεδισμός εναντίον οποιουδήποτε τολμάει ακόμα να πει τα πραγματα με το ονομα τους...

Γι αυτο σου λεω αδερφέ μου γκέη, ομοφυλόφιλε, αμφιφυλόφιλε, αρσενοκοίτη [ή όπως αλλιώς γουστάρεις να αυτοπροσδιορίζεσαι] μην παίζεις το παιχνίδι τους.

Φτύστους!

Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι κατάντησαν πλέον σαν τις αξούριστες τραγουδιάρες της βυζοβίζον, απεμπολώντας όλες τις αρρενωπές αρετές τους [τι σκατά ομοφυλόφιλοι είναι τότε, αν δεν γουστάρουν τον ανδρισμό;]

Και προπαντός δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι βάνουν πάνω από την πατρίδα, τη θρησκεία, τη φυλή τους ή το συλλογικό τους πεπρωμένο, τον αμφίβολο και δευτερεύοντα ατομικό προσδιορισμό μιας σεξουαλικής τους επιλογής.

Ποιος σοβαρός ομοφυλόφιλος εν ολίγοις είναι πρώτα λιλίκα και μετά Ελληνας;  


Και να σου πω και κατι ακομα, αδερφέ μου αδερφή, που προσωπικώς σε σεβομαι και σε εχτιμώ όσο και τον οποιονδήποτε άνδρα, αρκεί να μην εξευτελίζεις το φύλο σου, τη φυλή σου και την εθνικοτητα σου... 

Εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να βγεις και να καταγγείλεις τις γελοιότητες της πάσα μίας τραβέστως [πολιτικής ή σεξουαλικής] που προσβάλλει βάναυσα την τιμη και την αξιοπρέπεια της ομοφυλοφιλίας.

Κι εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να προστατεύσεις την αρρενωπότητα σου, η οποία εκτός όλων των άλλων σε έλκει και σεξουαλικά κι όχι να επιτρέπεις στις "τρελές" να σουργελοποιούν και να εκπορνεύουν το ίδιο μας το φύλο... 

Γιατί τέλος αδερφέ μου αδερφή, η ομοφυλοφιλία και οι ομοφυλόφιλοι, με τα τόσα που έχουν  προσφέρει στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφηνουμε στους μπουταρηδες και στις Jason-πεταλούδες...



Χρήσιμη σημείωσις

Επίτηδες απευθύνομαι μοναχά σε ομοφυλόφιλους του αρσενικού φύλου και όχι σε ομοφυλόφιλες κυρίες του ωραίου φύλου.

Διότι οι 10 στις 10 λεσβίες, εξόν από τη σεξουαλική τους ιδαιτερότητα είναι ταυτόχρονα μεταναστολάγνες, ισλαμόκαυλες ή γιουροβιζιονισμένες, μέχρι θανάτου. Και κρίνω ότι, αν μία γυναίκα και δη λεσβία υποστηρίζει ταυτόχρονα φανατικά το ισλάμ, τότε είναι τόσο ηλίθια, ώστε a-priori δεν είναι εις θέσιν να κατανοήσει ένα δικό μου κείμενο. Οπότε θα πήγαιναν χαμένα τα λόγια μου...

Και μην με πείτε φαλλοκράτη ή μισογύνη ή δεν ξέρω γω τι άλλο...
Για τις ισλαμόκαυλες λεσβίες ομιλώ, που αφθονουν στα gay-parades και στις μπουταροφιεστες. Όχι για τις γυναίκες, που [όπως και ο Σαββόπουλος] τις θεωρώ ανώτερες από εμάς... 
   



Τι σχέση έχει η σεξουαλική επιλογή της αρσενοκοιτίας,
με την κραυγαλέα και απολύτως εμετική δημόσια προβολή της;
Δηλαδή θα προστατεύσετε την ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια, αποδεικνύοντας πως είστε ξέκωλα;
Έτσι όμως, το μονο που προστατευετε ειναι ο αυτοεξευτελισμός σας...
Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν μετά σας λένε "Πούστηδες"
φωνάζετε τους βαλλιανατους να πλακωσουν τις μηνυσεις του αντιρατσιστικου!
Αδερφέ μου αδερφή, μην παίξεις το παιχνίδι τους!


Πηγή




Οι απόψεις του άρθρου μπορεί να μην συμφωνούν με τις απόψεις του ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου