Κάλεσμα διαμαρτυρίας στις Πρέσπες κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό! Ξεσηκωθείτε Έλληνες! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κάλεσμα διαμαρτυρίας στις Πρέσπες κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό! Ξεσηκωθείτε Έλληνες!

Κάλεσμα ξεσηκωμού ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το ονοματολογικό των Σκοπίων απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της...


Κάλεσμα ξεσηκωμού ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το ονοματολογικό των Σκοπίων απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Η διαμαρτυρία είναι προγραμματισμένη να γίνει στις Πρέσπες, όπου θα συναντηθούν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών, με τους διοργανωτές της  διαμαρτυρίας να δίνουν ραντεβού στον Άγιο Αχίλλειο στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου.

«Να γνωρίζουν αυτοί που διαπράτουν τις πράξεις της εσχάτης προδοσίας ( με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελειώδους αρχής της λαικής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο. Και θα εφαρμοστούν τα νόμιμα», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το κείμενο στο facebook που καλεί στη διαμαρτυρία.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου