Το «Οχι» του Μεταξά το γνωρίζουμε όλοι. Το «Ναι» όμως που είπε μετά από πέντε ημέρες, πόσοι το γνωρίζουν; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το «Οχι» του Μεταξά το γνωρίζουμε όλοι. Το «Ναι» όμως που είπε μετά από πέντε ημέρες, πόσοι το γνωρίζουν;

Ο Μεταξάς και ο Παπάγος ήταν προδότες της πατρίδος γι' αυτό και το αρχικό «ΟΧΙ» το έκανεαν«ΝΑΙ». Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος ...

Ο Μεταξάς και ο Παπάγος ήταν προδότες της πατρίδος γι' αυτό και το αρχικό «ΟΧΙ» το έκανεαν«ΝΑΙ».


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και με την βοήθεια του Θεού να οδηγηθούμε στο νέο ΕΠΟΣ, παρά την προδοσία που βιώνουμε και που ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ σήμερα, ενώ την περίοδο 35-40 πάλι πρόδιδαν την χώρα, αλλά τότε δεν το έβλεπαν οι αγαθοί Έλληνες.

Τα τρία τελευταία χρόνια, που δημοσιεύω κάθε τέτοιες μέρες την αλήθεια για το έπος του 40, έχουν βγάλει σπυράκια οι Σιωνιστές και τα τσιράκια τους, επειδή παρουσιάζω τα αληθινά γεγονότα, που αποδομούν τον προδότη Μεταξά από την θέση του ... «ήρωα» που μας τον έχει παρουσιάσει ο Σιωνισμός και τον βάζουν στην αληθινή του θέση, μετά των διαχρονικά προδοτών της χώρας.

Βλέπετε όποιος γνωρίζει τα αληθινά γεγονότα, αυτός δεν κοροϊδεύεται από τους διαμορφωτές της ιστορικής συνειδήσεως. Και τα αληθινά γεγονότα αποδεικνύουν πως η Κυβέρνηση Μεταξά δεν ετοίμαζε ένα έπος για την Ελλάδα, αλλά προετοίμαζε μία εθνική καταστροφή κατά τον σχεδιασμό του Β’ παγκοσμίου πολέμου από τους Σιωνιστές, που έφεραν τον πόλεμο με σκοπό να επανακτήσουν την γή της Παλαιστίνης.

Σήμερα βλέπουμε την κατάληψη της χώρας από λαθροεισβολείς του Ισλαμικού στρατού χωρίς να κάνει κανείς τίποτα, ή μάλλον αυτό που κάνουν είναι να τους ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ.

Και αυτοί θα μας χτυπήσουν και το γνωρίζει και η Κυβέρνηση αλλά δεν κάνει τίποτα. Ούτε τους εμποδίζει ούτε ενημερώνει τον ελληνικό λαό ότι επέρχεται επίθεση από λαθραία εισαγόμενο στρατό.  Απλά ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ τους Έλληνες με .... «ανάπτυξη»...

Το ίδιο έκανε και η Κυβέρνηση Μεταξά πριν από την επίθεση των Ιταλών. ΚΟΙΜΙΖΕ τους Έλληνες.

Αν σήμερα βλέπαμε να παρατάσσεται επί σειρά μηνών, ένας δεκαπλάσιος αριθμητικά και υλικά Τουρκικός στρατός στα σύνορα του Έβρου σε μέτωπο 150 χιλιομέτρων και η Κυβέρνηση ενώ το βλέπει, δεν κάνει απολύτως τίποτα, τι θα λέγαμε;;;

Αν βλέπαμε και τα ΜΜΕ να μην κάνουν καμία αναφορά σε αυτές τις επιθετικές κινήσεις των Τούρκων καθησυχάζοντας τον λαό, τι θα λέγαμε;;;

Και όταν σου πει ο πρέσβης τους «ξαφνικά» στις 0.3 το πρωί, ότι αν δεν μας αφήσεις να περάσουμε σε τρεις ώρες αρχίζει ο πόλεμος, και η Κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη για άμυνα, αλλά λέει «ΟΧΙ» δεν θα περάσετε, εμείς τι θα λέγαμε;;;;

Θα λέγαμε, «μπράβο στον πατριώτη που είπε «ΟΧΙ» (αφού εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΑΝΕΡΑ "ΝΑΙ",) ή θα λέγαμε, «γιατί ρε προδότη δεν ετοίμαζες τον στρατό, τον λαό και την χώρα για πόλεμο, αφού έβλεπες επί μήνες την συγκέντρωση των στρατευμάτων του εχθρού»;;;

Και επειδή τα τσιράκια των Σιωνιστών μας λένε πως έφτιαχνε ο Μεταξάς τα οχυρά της Βουλγαρίας, τι θα πρόσφεραν αν πέρναγαν οι Ιταλοί από το Αλβανικό μέτωπο;; Τίποτα, όπως τίποτα δεν πρόφερε και η γραμμή «Μαζινό» της Γαλλίας, αφού οι Γάλλοι προδότες «δεν σκέφτηκαν» να οχυρώσουν και από το «πλάι» την γραμμή «Μαζινό» με αποτέλεσμα να την πάρει ο Χίτλερ σε 15 μέρες, περνώντας από το πλάι του Βελγίου σαν «κύριος» χωρίς αντίσταση.

Οι προδότες παντού και πάντα, προδίδουν δια των «παραλείψεων».. και των «λανθασμένων εκτιμήσεων»... Έτσι και ο Μεταξάς έκανε «λανθασμένες εκτιμήσεις» και δεν έβλεπε τους Ιταλούς που παρέταξαν σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ έναν δεκαπλάσιο σε ισχύ στρατό, στα Αλβανικά σύνορα.

Και στις 27 Οκτωβρίου 1940 παραμονή του πολέμου, με ανεπτυγμένα όλα τα Ιταλικά στρατεύματα και έτοιμα να μας επιτεθούν, η Κυβέρνηση Μεταξά παρακολουθεί την παράσταση του Θεάτρου στην Εθνική Λυρική σκηνή και ο ελληνικός λαός ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ έχει πέσει για ύπνο, χωρίς να ξέρει τι του ξημερώνει.

Εκείνη την νύχτα που πήγε στον Μεταξά ο Ιταλός πρέσβης, βρίσκονται ανεπτυγμένες στα Αλβανικά βουνά, υπό τον στρατηγό Βισκόντι Πράσκα,οι εξής Ιταλικές δυνάμεις:

Στην Ήπειρο, το 25ο Σώμα Στρατού «Τσαμουριά» (Ciamuria) υπό τον στρατηγό Κάρλο Ρόσσι (Carlo Rossi) που διέθετε,
– την 23η Μεραρχία Πεζικού «Φερράρα» (Ferrara) υπό τον στρατηγό Τζαννίνι (Zannini), ανεπτυγμένη στις περιοχές Μέρτζανη-Πρεμέτη και Γεωργουτσάδες- Αργυρόκαστρο και με δύναμη 21.000 ανδρών.
– την 51η Μεραρχία Πεζικού «Σιένα» (Siena) υπό τον στρατηγό Γκαμπούτι (Gabutti), ανεπτυγμένη στις περιοχές Κονίσπολη-Δέλβινο-Άγιοι Σαράντα και με δύναμη 12.500 ανδρών
– την 131 Τεθωρακισμένη Μεραρχία «Κένταυρος» (Centauro), υπό τον στρατηγό Μάλλι (Magli) ανεπτυγμένη στις περιοχές Τεπελένι- Αργυρόκαστρο με μειωμένη δύναμη 2.200 ανδρών και 40 αρμάτων μάχης.
– την Μεραρχία Ιππικού, ενισχυμένη με μονάδες πυροβολικού και πεζικού, υπό τον στρατηγό Ριβόλτα (Rivolta) ανεπτυγμένη στην περιοχή Κονισπόλεως.
Η συνολική δύναμη του 25ου Σώματος Στρατού στο μέτωπο της Ηπείρου, έφτανε τους 42.000 άνδρες και περιλάμβανε 22 τάγματα πεζικού, 61 πυροβολαρχίες , 90 άρματα μάχης, 3 συντάγματα και μία επιλαρχία ιππικού και 2 τάγματα όλμων.
Στην Βορειοδυτική Μακεδονία και τη Γιουγκοσλαβική μεθόριο, το 26ο Σώμα Στρατού «Κορυτσά» (Corizza) υπό τον στρατηγό Γαβριήλ Νάσσι (Gabrielle Nasci) που διέθετε
– την 29η Μεραρχία Πεζικού «Πιεμόντε» (Piemonte) υπό τον στρατηγό Γκραττορόλα (Grattorola) ανεπτυγμένη ανατολικά της Κορυτσάς και δύναμης 12.500 ανδρών.
– την 49η Μεραρχία Πεζικού «Πάρμα» (Parma) υπό τον στρατηγό Νάλντι (Naldi) ανεπτυγμένη δυτικά της Κορυτσάς και με δύναμη 9.300 ανδρών
– την 19η Μεραρχία Πεζικού «Βενέτσια» (Venezia) υπό τον στρατηγό Μπονίνι (Bonini) ανεπτυγμένη από την λίμνη Πρέσπα εως το Ελβασάν και είχε δύναμη 10.000 ανδρών.
– την 53η Μεραρχία Πεζικού «Αρέτζο» (Arezzo) υπο τον στρατηγό Φερόνε (Ferone) ανεπτυγμένη στην περιοχή της Σκόδρας, με δύναμη 12.000 ανδρών.
– ως εφεδρεία του Σώματος υπήρχε ένα Τάγμα Βερσαλλιέρων της 131ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας με 50 άρματα μάχης στην περιοχή της Ερσέκας.

Συνολικά το 26ο Σώμα Στρατού διέθετε 44.000 άνδρες και περιλάμβανε 32 τάγματα, 47 πυροβολαρχίες, 60 άρματα μάχης, ένα σύνταγμα ιππικού, μία ίλη και 4 τάγματα όλμων.

Και ανάμεσα στα δύο Σώματα Στρατού, στην περιοχή Ερσέκα- Λεσκοβίκι, την 3η Μεραρχία Αλπινιστών «Γιούλια» (Julia) υπό τον στρατηγό Τζιρότι (Girotti), η οποία είχε δύναμη 10.800 ανδρών και σύνθεση 5 τάγματα, 6 ορειβατικές πυροβολαρχίες και μια ίλη ιππικού.
Έτσι για να γνωρίζετε, «τι δεν είδε» ο Μεταξάς να περνάει από την Ιταλία στην Αλβανία και να κατεβαίνει στα σύνορά μας.

Και αφού ο Μεταξάς την παραμονή του πολέμου, είναι τόσο «’ησυχος» που έχει την Κυβέρνηση στο Θέατρο, όταν λέει το «ΟΧΙ», ποιός να προλάβει και τι να προλάβει να κάνει σε δύο ώρες, για να οργανώσει άμυνα επάνω στα βουνά, απέναντι σε έναν τέτοιο στρατό και σ’ ένα μέτωπο μήκους 150 χιλιομέτρων;;

Αυτά γνώριζαν και οι Ιταλοί, γι’ αυτό και ο Υφυπουργός των Στρατιωτικών της Ιταλίας Στρατηγός Σοντού, διαβεβαίωσε τον Μουσολίνι ότι με την «αιφνιδιαστική εισβολή» που θα κάνουν, δεν θα προλάβουν να αντιδράσουν οι Έλληνες και σε μία εβδομάδα ο ασταμάτητος Ιταλικός Στρατός θα ήταν στα Ιωάννινα και σε 15 με 20 μέρες θα ήταν στην Πρέβεζα.

Θα έκαναν .... «αιφνιδιαστική εισβολή» σαν να «διακτινίστηκε ο στρατός τους σε μία στιγμή, ενώ τον μετέφεραν επί ένα χρόνο από την Ιταλία στην Αλβανία και τον κατέβαζαν στα ελληνικά σύνορα, την ώρα που ο Μεταξάς και η υπόλοιπη Κυβέρνηση είχαν πάθει .... «τύφλωση»...

και ο ελληνικός λαός άκουσε ξαφνικά με το «έκτακτο ανακοινωθέν» ότι: « από την πρωινήν σήμερον βρισκόμαστε σε πόλεμο με την Ιταλία».

Κανείς δεν αναρωτήθηκε τότε: Μα πως ξαφνικά;;; Το ραδιόφωνο μας έλεγα για τους Γερμανούς που μπήκαν στην Γαλλία....... Πότε κατέβασαν οι Ιταλοί τόσο στρατό στα σύνορά μας;;;... Κανείς δεν τους είδε;;;;

Τους έβλεπαν αλλά και τότε η Ελλάδα ήταν προδομένη από τους Κυβερνώντες.

ΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΟΣ

Το έπος του 1940 και η νίκη κατά των Ιταλών προέκυψε από τις ενέργειες του διοικητή της 8ης Μεραρχίας Ιωαννίνων υποστράτηγου Χαράλαμπου Κατσημήτρου, που δεν τις γνώριζαν στο πραγματικό μέγεθος, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπάγος.

Και κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί όλη αυτή η προδοτική παραποίηση της ιστορίας του έπους του 1940.

Δεν θα αλλάξει τίποτα από την Ιστορία, γιατί η Ιστορία τα έχει καταγράψει όλα τα γεγονότα.

Θα αποκατασταθεί η αλήθεια που δεν την λένε στους Έλληνες και θα μάθουν όλοι, ότι ο Μεταξάς και ο Στρ. Παπάγος, μετα από πέντε μέρες πολέμου, είπαν «ΝΑΙ» ΠΕΡΑΣΤΕ στους Ιταλούς, αλλάζοντας το αρχικό «ΟΧΙ» και αυτός που ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ στην διαταγή τους και συνέχισε το «ΟΧΙ» που έφερε την ΝΙΚΗ και το ΕΠΟΣ, ήταν ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟΣ.

Ο υποστράτηγος Χαρ. Κατσιμήτρος, ήταν ο αληθινός Έλληνας πατριώτης που με την στρατιωτική εμπειρία και την λογική, καταλάβαινε έξι μήνες πριν ξεκινήσει ο πόλεμος, αυτό που «δεν καταλάβαιναν» ούτε ο Μεταξάς ούτε ο στρατηγός Παπάγος.

Ότι η ανάπτυξη των Ιταλικών δυνάμεων στα σύνορά μας είναι επιθετικές ενέργειες και ετοιμάζονται σιγά σιγά για να μας επιτεθούν. Ζητούσε λοιπόν με συνεχείς εκκλήσεις προς την κυβέρνηση Μεταξά και το ΓΕΣ, να του στείλουν οικονομικές ενισχύσεις ,για να κατασκευάζει στα βουνά, οχυρωματικά έργα εδάφους.

Ο Κατσημήτρος τα έλεγε, ο Κατσημήτρος τα άκουγε. Ο Μεταξάς και ο Παπάγος τον έγραφαν κανονικότατα και έφτιαχναν τα οχυρά της Βουλγαρίας.

Ο Κατσημήτρος βλέποντας την αδιαφορία του Μεταξά και του Παπάγου, στρέφεται για βοήθεια στον λαό των Ιωαννίνων και συγκεντρώνει τα ποσά που χρειάζεται για να κάνει τα έργα που θέλει. Παράλληλα συνεργάζεται και με τον διοικητή της 9ης μεραρχίας Δυτικής Μακεδονίας, που και αυτός, βλέπει και αντιλαμβάνεται τα ίδια ακρίβώς με τον Κατσημήτρο. Ότι οι Ιταλοί αναπτύσσουν στρατεύματα για να μας επιτεθούν.

Μετά ειδικά και από τον άνανδρο τορπιλισμό της Έλλης μέσα στο λιμάνι της Τήνου στις 15 Αυγούστου του 1940, είναι απόλυτα σίγουροι ότι έρχεται πόλεμος. Από εκείνη την στιγμή βγαίνουν και οι δύο επάνω στα βουνά και επιδίδονται σε έναν αγώνα αμυντικών έργων, με ναρκοθετήσεις περασμάτων, με τοποθετήσεις πολυβολείων και ορεινών πυροβόλων και με προκεχωρημένα παρατηρητήρια για παρακολούθηση των κινήσεων των Ιταλών.

Την ΠΑΡΑΜΟΝΗ λοιπόν το βράδυ στις 27 Οκτωβρίου και ενώ η κυβέρνηση του Μεταξά στην Αθήνα βρίσκεται στην παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και οι Έλληνες κοιμούνται μην γνωρίζοντας τίποτα, οι ελληνικές δυνάμεις της 8ης Μεραρχίας Ιωαννίνων υπό τας διαταγάς του υποστράτηγου Κατσημήτρου, βρίσκονται με το δάχτυλο στην σκανδάλη, γιατί όλα εκεί πάνω, «βρωμάνε» πόλεμο.

Μετά την επίσκεψη του Ιταλού πρέσβη και δύο ώρες πριν δεχθούμε την Ιταλική επίθεση, ο αρχηγός του ΓΕΣ στρατηγός Αλ. Παπάγος, στέλνει τον «κόκκινο συναγερμό» του πολέμου στον Κατσημήτρο, με την εξής διαταγή:

«Η 8η Μεραρχία όπως αποκρούσει διά των όπλων την εισβολήν των Ιταλικών Στρατευμάτων, συμμορφουμένη προς τας διαταγάς τας οποίας έλαβε διά την εκτέλεση της αποστολής της».

Εδώ το παίζει .....«άμυνα», ο Παπάγος, που ένα χρόνο ούτε είδε ούτε άκουσε τα Ιταλικά στρατεύματα, και τώρα θεωρεί ότι ο Κατσημήτρος είναι αδύνατον να προλάβει να προετοιμαστεί αμυντικά και να αντιμετωπίσει επιτυχώς τα Ιταλικά στρατεύματα, που είδαμε παραπάνω.

Ο υποστράτηγος Κατσημήτρος απάντησε στον Παπάγο το αναμενόμενο: «Η Μεραρχία θα εκτέλεση το καθήκον της προς την πατρίδα, όπως επιβάλλη η εθνική τιμή και καθ' όν τρόπον αυτή γνωρίζει».

Και ξεκινάει η επίθεση των Ιταλών, με ότι έχουν και δεν έχουν στις 6.00 το πρωί ανήμερα της αγίας Σκέπης της Παναγίας στις 28 Οκτωβρίου 1940.

Πρώτη μέρα επίθεσης , οι Ιταλοί σπάνε τα μούτρα τους με τεράστιες απώλειες.
Δεύτερη μέρα επίθεσης το ίδιο.
Τρίτη μέρα επίθεσης τα ίδια και χειρότερα.
Τέταρτη μέρα της Ιταλικής επίθεσης, οι απώλειές τους χειροτερεύουν και παραμένουν καθηλωμένοι, αυτοί, που περίμεναν σε μία εβδομάδα να βρίσκονται στα Ιωάννινα. Πέμπτη μέρα το ίδιο.

Ο Κατσημήτρος και η 8η Μεραρχία Ιωαννίνων δεν είχαν αιφνιδιαστεί από την επίθεση, όπως νόμιζαν οι Ιταλοί και οι προδότες των Αθηνών.

Ο Κατσημήτρος την παραμονή το βράδυ ούτε κοιμόταν ούτε στο Θέατρο ήταν. Είχε αναπτύξει όλη την μεραρχία πάνω στα βουνά και περίμεναν τους Ιταλούς με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Βλέποντας λοιπόν ο προδότης ο Παπάγος, πως τα πράγματα μετά από πέντε μέρες δεν πάνε καλά για τους φίλους του τους Ιταλούς, αλλάζει την διαταγή για άμυνα που έδωσε στον Κατσημήτρο πριν την επίθεση και διατάζει τώρα τον Κατσημήτρο να ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ...!!!! και να αφήσει τους Ιταλούς να περάσουν.

Αυτά αν δεν τα ξέρετε να τα μάθετε. Γιατί οι διαμορφωτές της ιστορικής μας συνείδησης, παρουσιάζουν πάντα την ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που ως συνήθως είναι τα μεγαλύτερα ψέματα.
Το: «αποκρούστε διά των όπλων την εισβολήν...» , μετά από πέντε μέρες πανωλεθρίας των Ιταλών, γίνεται από τον Παπάγο διαταγή υποχώρησης, με τα εξής ιστορικά καταγεγραμμένα λόγια:

«πάσα αντίσταση σε έναν τέτοιο υπέρτερο εχθρό, είναι μόνο διά την τιμήν των όπλων, καθώς επί της ουσίας έχει κριθεί εκ προοιμίου χαμένη και δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο να δοθεί. Υποχωρήστε σε δεύτερη γραμμή άμυνας νοτιότερα στην κοιλάδα του Αράχθου και πολεμήστε -αν θέλετε να πολεμήσετε - τους Ιταλούς».

Ο 'εμπειρος Στρατ. Παπάγος, τον διατάζει να υποχωρήσει και να αφήσει τα στενά βουνά και να αντιμετωπίσει τον δεκαπλάσιο Ιταλικά στρατό, στην ,,,,, ΠΕΔΙΑΔΑ του Αράχθου....!!!!!!
Ο Παπάγος για να μην "ξεχνιόμαστε" διέταζε και τα Ελληνικά στρατεύματα το 1922 στην Μικρασιατική καταστροφή.

Ο αληθινός Έλληνας και ήρωας Κατσημήτρος, αγνοεί και περιφρονεί κανονικότατα τον προδότη Παπάγο, γράφοντάς του το εξής:

«Για μένα η τελευταία γραμμή άμυνας είναι εδώ στα σύνορα. Δεν παραδίδω στον εχθρό σπιθαμή ελληνικού εδάφους. ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ».

Στην ημερήσια διαταγή του στο προσωπικό της 8ης Μεραρχίας, ο Κατσημήτρος καλεί σε άμυνα μέχρις εσχάτων, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε υποχώρηση θα ήταν αδιανόητη.

Και επειδή οι προδότες των Αθηνών αργούσαν να στείλουν ενισχύσεις, ο Κατσημήτρος έδωσε όπλα σε όσους μπορούσαν να τα κρατήσουν, σε βοηθητικούς, σε μάγειρες, σε όλους.

Ο πατριωτισμός του και η ανυπακοή του στις διαταγές προδοσίας της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, ήταν που έγραψαν τις χρυσές πολεμικές σελίδες για το έθνος και οδήγησε στο Έπος του 1940.

Αν ο Υποστ. Κατσιμήτρος δεν προετοίμαζε από μόνος του την άμυνα στην Αλβανική μεθόριο και είχε υπακούσει στον προδότη Παπάγο, τότε η έκβαση του πολέμου θα ήταν εντελώς διαφορετική και θα έφερνε άλλη μία εθνική καταστροφή όπως τα σχεδίαζαν οι διαχρονικοί εχθροί μας.

Οι προδότες βέβαια προσπάθησαν να βάλλουν και σε αυτόν τον ήρωα την ρετσινιά του «προδότη» όπως και στον Κολοκοτρώνη και το κατάφεραν, γιατί τον έπεισαν να συμμετέχει στην πρώτη κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου.

Μόλις βέβαια αντιλήφθηκε πως πρόκειται για κυβέρνηση ανδρείκελων παραιτήθηκε μετά από πέντε μήνες, αλλά μετά την απελευθέρωση το 1945, τον δίκασε και αυτόν το ειδικό δικαστήριο ως «προδότη» και τον φυλάκισαν για 4.5 χρόνια.

Έτσι κάνουν οι διαχρονικά προδότες που μας κυβερνούν, με όλους τους Έλληνες ήρωες, για να μας παρουσιάζουν ως «ήρωες» τους προδότες του έθνους και να «θάβουν» τους αληθινούς μας ήρωες.

Το ίδιο έκαναν και με τον Θ. Κολοκοτρώνη. Τον δίκασαν και τον φυλάκισαν ως «προδότη».
Σήμερα συμπατριώτες μου γνωρίζουμε τα πάντα. Και για τον Σιωνισμό και τα σχέδιά τους και τον ρόλο τους στους παγκόσμιους πολέμους και τα σχέδιά τους για τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Το 1940 όμως δεν γνώριζε ο λαός πως τον Κυβερνούσαν προδότες που έπαιρναν εντολές από τον Σιωνισμό.

Και βέβαια ενώ τα γεγονότα είναι ιστορικά καταγεγραμμένα, κανείς δεν αναφέρει, πως όσο στρατοπαίδευαν οι Ιταλοί έξω από τα σύνορά μας, η κυβέρνηση Μεταξά και τα ΜΜΕ της εποχής κράταγαν τον ελληνικό λαό σε ΥΠΝΩΣΗ, ούτε αναφέρουν την «κολοτούμπα» του Μεταξά που σε πέντε μέρες έκανε το «ΟΧΙ» «ΝΑΙ».

Μένουν μόνο στο «ΟΧΙ», επειδή το «ΟΧΙ» το κράτησε ο ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟΣ και αυτό τελικά μας έφερε ΤΗΝ ΝΙΚΗ κατά των Ιταλών και έγραψε το ελληνικό ΕΠΟΣ.

Με λίγα λόγια, ΚΛΕΒΟΥΝ την ΝΙΚΗ και το ΈΠΟΣ από τον Κατσημήτρο και από αυτούς που κράτησαν το «ΟΧΙ» και πολέμησαν και το αποδίδουν στον ΠΡΟΔΟΤΗ Μεταξά που σε πέντε μέρες το άλλαξε και είπε στους Ιταλούς «ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ» και διέταξε τον Κατσημήτρο να υποχωρήσει και να τους αφήσει να περάσουν....!!!

Ο Μεταξάς και ο Παπάγος ήταν προδότες της πατρίδος γι' αυτό και το αρχικό «ΟΧΙ» το έκανεαν«ΝΑΙ».

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ που αψήφισε τις διαταγές προδοσίας και ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ «ΟΧΙ»...
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ φιλοΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ και παρά τις νέες προδοσίες που βιώνεις, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ για το ΝΕΟ ΕΠΟΣ 2020 – 2024.

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου