Η Τουρκία εκδίδει τους κρατουμένους Τζιχαντιστές του ISIS στην Ευρώπη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Τουρκία εκδίδει τους κρατουμένους Τζιχαντιστές του ISIS στην Ευρώπη

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα ξεκινά να εκδίδει συλληφθέντες μαχητές του ISIS. Αυτό επηρεάζει αρκετά κράτη-μέλη της Ε.Ε.....


Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα ξεκινά να εκδίδει συλληφθέντες μαχητές του ISIS.

Αυτό επηρεάζει αρκετά κράτη-μέλη της Ε.Ε.. «Σας το είχαμε πει, ότι θα σας τους στείλουμε πίσω. Τη Δευτέρα ξεκινάμε!», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, σύμφωνα με το πρακτορείο ANADOLU. «Μας είναι αδιάφορο τι λένε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ρωσία. Εμείς θα φέρουμε την ειρήνη στη συγκεκριμένη περιοχή», συμπλήρωσε.

Ο Όρμπαν προειδοποιεί για την πτώση του Ερντογκάν

Σύμφωνα με στοιχεία που κοινοποίησε ο Σοϊλού, αυτή τη στιγμή τελούν υπό κράτηση από τους Τούρκους 1200 αλλοδαποί μαχητές του ISIS. 287 εξ’ αυτών συνελήφθησαν κατά την τουρκική εισβολή της Τουρκίας στη Βόρειο Συρία. Ήδη από την Τετάρτη, το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο Βερολίνου – Βανδενβούργου αποφάσισε, ότι μία μητέρα, που είχε προσχωρήσει στο Ισλαμικό Κράτος, μαζί με τα τρία παιδιά της πρέπει να επιστρέψει στη Γερμανία.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως του Τούρκου Προέδρου στην Ουγγαρία, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν προειδοποίησε, ότι χωρίς τη βοήθεια της Τουρκίας η μεταναστευτική καταιγίδα προς την Ευρώπη δεν μπορεί να σταματήσει. Το ANADOLU αναφέρει μάλιστα δήλωση του Όρμπαν στο RADIO KOSSUTH ότι: «Δυνάμεις που υποστηρίζουν τη μαζική μετανάστευση, εργάζονται για την πτώση του Προέδρου Ερντογκάν.»

Χωρίς σταθερότητα στην Τουρκία εκπληρώνεται το όνειρο των «δυνάμεων που υποστηρίζουν τη μαζική μετανάστευση», εκατομμύρια λαθρομετανάστες να καταλήξουν στην Ευρώπη, ανέφερε ο Όρμπαν, κάνοντας και τη σύνδεση με τον ουγγρικής καταγωγής Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου