15 χρόνια φυλάκιση για την καύση της σημαίας της…«υπερηφάνειας»! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

15 χρόνια φυλάκιση για την καύση της σημαίας της…«υπερηφάνειας»!

Στην Πολιτεία της Αϊόβα των ΗΠΑ, ένας άνδρας καταδικάστηκε με δεκαπενταετή φυλάκιση επειδή έκαψε τη σημαία με το ουράνιο τόξο. Στο...


Στην Πολιτεία της Αϊόβα των ΗΠΑ, ένας άνδρας καταδικάστηκε με δεκαπενταετή φυλάκιση επειδή έκαψε τη σημαία με το ουράνιο τόξο.


Στον αντίποδα, εδώ στην Ελλάδα οι αναρχικοί μπορούν να καίνε τη σημαία του έθνους μας, που προφανώς έχει μεγαλύτερο ηθικό και ιστορικό βάρος, χωρίς να τιμωρείται κανένας! Αυτό δεν είναι ρατσισμός;

Το τοπικό δικαστήριο της πόλης Νεβάντα στην πολιτεία της Αϊόβα, όπως γράφει το righter.grκαταδίκασε τον τριαντάχρονο Αντόλφο Μαρτίνεζ, επειδή τον Ιούνιο στην πόλη Έιμς κατέβασε μία τέτοια σημαία από μία εκκλησία και εν συνεχεία την έκαψε σε ένα STRIPCLUB.

Ως κίνητρο ο Μαρτίνεζ δήλωσε την αποστροφή του για την ομοφυλοφιλία. «Ήταν τιμή μου να το κάνω», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KCCI-TV. Και προσέθεσε: «Έκαψα την υπερηφάνειά τους, τόσο απλά.» Το δικαστήριο τον καταδίκασε για έγκλημα μίσους σε συνδυασμό με εμπρησμό με την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή. Σημαντικό ρόλο έπαιξε βέβαια το βεβαρυμένο μητρώο του Μαρτίνεζ.

Η ιερέας της Εκκλησίας του Χριστού στο Έιμς, Αϊλίν Γκέμπι, μίλησε σε γαλλικό περιοδικό για ένα «έγκλημα που γέννησε ο φανατισμός και το μίσος». Σύμφωνα με την ίδια, η πράξη δείχνει ότι το Έιμς «δεν είναι και τόσο προοδευτικό όσο κάποιοι νομίζουν».

Για την ιστορία, η περιφέρεια Στόρι Κάουντι θεωρείται φιλελεύθερη περιοχή. Στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωσε 38,4%, ενώ η Χίλαρι Κλίντον 50,7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου