Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα του εποικισμού της χώρας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα του εποικισμού της χώρας

«Για να σταματήσει η λάθρα εισβολή στη χώρα μας, θα πρέπει η χώρα μας να πάψει να είναι ελκυστικός τόπος διαμονής» Του Πέτρου Χασάπη ...


«Για να σταματήσει η λάθρα εισβολή στη χώρα μας, θα πρέπει η χώρα μας να πάψει να είναι ελκυστικός τόπος διαμονής»


Για να σταματήσει η λάθρα εισβολή στη χώρα μας, θα πρέπει η χώρα μας να πάψει να είναι ελκυστικός τόπος διαμονής για τους υποψήφιους εισβολείς, τους οποίους τώρα προσελκύει σαν «μαγνήτης». Πρέπει, αμέσως μόλις εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια οι λαθροεισβολείς, να συγκεντρώνονται και να οδηγούνται σε κλειστές ερημικές δομές, σε ακατοίκητα νησιά ή σε ερημικές περιοχές, μέχρι την απέλασή τους.

Αυτό είναι ένα μέτρο που θα μεταφέρει ακαριαία το μήνυμα προς υποψήφιους λαθροεισβολείς, ότι η Ελλάδα δεν είναι καθόλου ελκυστική χώρα ακόμα και για διέλευση και ότι άδικα θα πληρώσουν και θα διακινδυνεύσουν για να έρθουν εδώ.

Αυτό είναι ένα μέτρο, αλλά δεν πρέπει να είναι το μόνο. Τα μέτρα που κατά σειρά πρέπει να ληφθούν για να επιλυθεί οριστικά το λαθρομεταναστευτικό είναι τα εξής:

1) Αποτελεσματική φύλαξη κάθε εκατοστού των ελληνικών συνόρων (χερσαίων και θαλασσίων) από τον στρατό για αποτροπή εισόδου λάθρα εισερχομένων. Εάν δεν είναι αποστολή του στρατού η φύλαξη των συνόρων της χώρας, τότε ποια ακριβώς είναι η αποστολή του;

2) Όσοι εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια, αλλά και όσοι είναι ήδη εδώ, πρέπει να συγκεντρώνονται και να οδηγούνται σε κλειστές ερημικές δομές, σε ακατοίκητα νησιά ή σε ερημικές περιοχές, μέχρι την απέλασή τους. Αν υπάρχει δικαιολογημένη περίπτωση ασύλου, θα χορηγείται άσυλο, διαφορετικά άμεση απέλαση.

3) Η βούληση σχεδόν όλων όσων εισέρχονται στη χώρα, είναι να μεταβούν βορειότερα στην Ευρώπη και όχι να παραμείνουν εδώ. Εμείς, ως ευαίσθητος λαός, πρέπει να σεβαστούμε τη βούληση αυτών των ανθρώπων και να τους επιτρέψουμε να εγκαταλείψουν τη χώρα προς τα Βόρεια. Αν δεν το κάνουμε αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση η Ευρώπη να ενδιαφερθεί ποτέ για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Σώσαμε μια φορά την Ευρώπη, θυσιάζοντας τον ελληνικό λαό και υπέρ των ευρωπαϊκών τραπεζών, ας πάψουμε πια να θυσιάζουμε και πάλι ολόκληρο το έθνος (αυτή τη φορά), προκειμένου να μείνουν «φυλετικά καθαρά» τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης. Είτε θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί το πρόβλημα, είτε θα το υποστούμε όλοι μαζί. Άλλη θυσία της Ελλάδας δεν είναι επιτρεπτή.

4) Εννοείται ότι θα πρέπει να κλείσουμε αμέσως όλες τις σχετικές ΜΚΟ που ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και το όλο θέμα να το αναλάβει το ελληνικό κράτος.

Αν ληφθούν όλα τα ανωτέρω μέτρα, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα λυθεί άμεσα. Διαφορετικά ο λαθροεποικισμός της χώρας και η αλλοίωση των εθνικών μας χαρακτηριστικών, θα οδηγήσουν στην παρακμή και την εξαφάνιση του ελληνισμού.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου