Η σημασία του 33ου παραλλήλου στη πρόκληση πολέμων και κρίσεων... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η σημασία του 33ου παραλλήλου στη πρόκληση πολέμων και κρίσεων...

Η επίδραση του αποκρυφισμού στη στρατηγική της ατλαντικής ολιγαρχίας Eχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί αρκετά αιματηρά γεγονότα μεγάλης...



Η επίδραση του αποκρυφισμού στη στρατηγική της ατλαντικής ολιγαρχίας

Eχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί αρκετά αιματηρά γεγονότα μεγάλης κλίμακας που συμβαίνουν στον κόσμο μας εδώ και πολλά χρόνια, εκτυλίσσονται συχνά σε μια περιορισμένη γεωγραφική περιοχή και όχι σε άλλες;

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Αν όχι, ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί ισχυρές μυστικές αδελφότητες που επηρεάζουν δυτικούς στρατιωτικούς και πολιτικούς οργανισμούς, θεωρούν ότι ο 33ος βόρειος παράλληλος έχει κομβική σημασία για τις επιδιώξεις τους. Έχουμε να κάνουμε με παράφρονες ή μήπως με κάτι πολύ χειρότερο;

Ο Αμερικανός συγγραφέας και δικηγόρος Ντέι Γουίλιαμς (Day Williams) στο βιβλίο του Masons and Mystery at the 33rd Parallel (Τέκτονες και μυστήριο στον 33ο παράλληλο), ισχυρίζεται ότι απ’ όλες τις μυστικές αδελφότητες, πιο πολύ οι τέκτονες θεωρούν ότι από τον καπνό, τα συντρίμμια και το αίμα των θυμάτων του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, θα διαβεί καταφθάνοντας επιτέλους ο Μεσσίας, με βάση την εξής προϋπόθεση:

«Αν μια ανθρώπινη ζωή αφαιρεθεί σε μια προκαθορισμένη περιοχή πέριξ του 33ου βορείου παραλλήλου, υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο η εωσφορική μυθολογία των τεκτόνων, μέσω της οποίας επιδεικνύεται η κοσμική τους δύναμη».

Η παραπάνω εικασία αποτελεί βέβαια μια προσωπική υπόθεση του συγγραφέα. Αν όμως λάβουμε υπ’ όψιν τις συρράξεις που έχουν συμβεί πέριξ του 33ου βορείου παραλλήλου τα τελευταία εκατόν είκοσι χρόνια χάρη στη πιο εξελιγμένη τεχνολογία σε σχέση με το παρελθόν, αυτή η ανησυχητική ιδέα πιθανόν πράγματι να επηρεάζει ορισμένες τεκτονικές ομάδες, που κατά τον Γουίλιαμς, πιστεύουν ότι κάθε τόπος και χώρα που διασχίζεται από τον 33ο παράλληλο δικαιολογεί την αφαίρεση της ζωής των κατοίκων της.

Δεδομένου ότι η επιρροή των μυστικών αδελφοτήτων πάνω στην ατλαντική ολιγαρχία είναι ισχυρότατη, θα μπορούσε να εξηγηθεί μερικώς γιατί μέχρι σήμερα έχει διασπαρεί τόση οδύνη και χάος σ’ αυτές τις περιοχές του πλανήτη μας, και ενδεχομένως να διασπαρεί και στο μέλλον.

Ωστόσο, η ανωτέρω εικασία δεν μπορεί βέβαια να εξηγήσει γιατί οι μεγαλύτερες μάχες της ανθρωπότητας όπως η μάχη του Βατερλώ, του Βερντέν, του Σομ, του Στάλινγκραντ, της Οκινάουα και πλείστες άλλες, δεν έχουν διεξαχθεί στον 33ο βόρειο παράλληλο. Αλλά είπαμε, ορισμένες μυστικές αδελφότητες μοιράζονται αυτήν την πεποίθηση, και φυσικά εξαρτάται από τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να την πραγματώσουν, καθώς και από την αντίδραση των λαών στις εναντίον τους επιβουλές.

Σε κάθε περίπτωση, ο συγγραφέας και ερευνητής Άντονι Ραλφ Έπερσον (Anthony Ralph Epperson) στο βιβλίο του The Unseen Hand: An Introduction to the Conspiratorial View of History (Η αόρατη χειρ, εισαγωγή στη συνομωτική πλευρά της Ιστορίας), εκδ. Publius Press, 1985, επιμένει ότι «τα μεγάλα γεγονότα του παρελθόντος, οι επαναστάσεις, οι πόλεμοι και οι οικονομικές κρίσεις, έχουν προγραμματιστεί πολλά χρόνια πριν, από διεθνείς συνομώτες».

Kαι φαίνεται να μην έχει άδικο, διότι σύμφωνα με όσα έχουν ισχυριστεί όλοι οι επιφανείς τέκτονες κατά τη διάρκεια των αιώνων, αυτή είναι και η πραγματική τους βούληση: η εξουσία του κόσμου.

Ιδού μερικά σχετικά επιχειρήματα: Ο τέκτων Άλμπερτ Τσέρτσγουωρντ (Albert Churchward, 1852 – 1925) στο βιβλίο του The Arcana of Freemasonry: A History of Masonic Signs and Symbols (Η Αρκάνα του ελευθεροτεκτονισμού: Ιστορία των μασονικών σημάτων και συμβόλων) επέμενε: «Μπορεί η παγκόσμια ενότητα να επιτευχθεί από τους τέκτονες; Ναι˙και μόνο από τους τέκτονες», επιβεβαιώνοντας ότι η παγκοσμιοποίηση με βάση την ιδέα μιας παγκόσμιας τεκτονικής κυβέρνησης είναι παλαιόθεν το ιδεώδες όλων των Στοών.

Παράλληλα, ο εξέχων θεωρητικός του τεκτονισμού Άλμπερτ Πάικ (Albert Pike, 1809 – 1891) εξέφρασε σαφώς το όραμά του για μια παγκόσμια κυβέρνηση στο βιβλίο του Μorals and Dogma (Ηθική και Δόγμα) ως εξής: «Αυτό είναι το πραγματικό βασιλικό μυστικό το οποίο κάνει δυνατή, και στο τέλος θα πραγματώσει, την Αγία Αυτοκρατορία της αληθινής τεκτονικής αδελφότητας».

Οι μυστικές αδελφότητες επιδιώκουν λοιπόν να κατέχουν την παγκόσμια ηγεμονία, ει δυνατόν μέσω της κατάλυσης των εθνών-κρατών και ειδικά της χριστιανικής Εκκλησίας που θεωρούν εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Επειδή όμως οι τέκτονες λειτουργούν με συμβολισμούς, θεατρικά τελετουργικά και αρχαία ή μεσαιωνικά συστήματα γνώσεων, όπως η αριθμοσοφία και η καμπάλα, ενσωμάτωσαν στις διδαχές τους πανάρχαια τυπικά που επιβίωσαν μέχρι την εποχή μας, περικλείοντας επιστημονικές γνώσεις που παρέμειναν κρυφές εδώ και χιλιετίες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο aperopia.fr




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου