Απίστευτο! Θα φέρουν μαζικά νέους μετανάστες από Β. Αφρική χωρίς να αντιδράσει κανένας! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απίστευτο! Θα φέρουν μαζικά νέους μετανάστες από Β. Αφρική χωρίς να αντιδράσει κανένας!

Το σχέδιο «Ειρήνη» στο οποίο συμφώνησε η φαμίλια Μητσοτάκη, αντικατέστησε παλαιότερο μη ενεργό σχέδιο ονόματι «Σοφία». Μιλάμε για...



Το σχέδιο «Ειρήνη» στο οποίο συμφώνησε η φαμίλια Μητσοτάκη, αντικατέστησε παλαιότερο μη ενεργό σχέδιο ονόματι «Σοφία».

Μιλάμε για ένα σχέδιο που πιθανόν να φορτώσει την ήδη βεβαρυμενη χώρα μας, με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, περισσότερους και απο αυτούς που ήδη μας έχουν κουβαληθει εδώ, υπό τις ευλογίες των Τουρκων!


Επαναλαμβάνω κι εδώ πως ούτε μια στιγμή δεν πείστηκα ότι οι εγχώριοι εργολάβοι της Πλανητικής Παν-εξουσίας, αληθινά έκαμαν στροφή 180 μοιρών κι αποφάσισαν να προστατεύουν τα σύνορα της Ισλαμογρεκίας, συγκεντρωνοντας δυνάμεις στον Έβρο και διώχνοντας ένα μέρος των ΜΚΟ, από τα νησιά.

Ίσια-ίσα είχα ξεκαθαρίσει ότι, κατα τη γνώμη μου, πρόκειται για τακτικό ελιγμό προκειμένου να καταλαγιάσει η τότε λαϊκή αντίδραση των νησιωτών, που κορυφώθηκε με τις επιθέσεις στους πραιτωριανούς του καθεστώτος και, όταν θα ωρίμαζαν οι συνθήκες, θα εμπαιναν πάλι μπροστά τα σχεδια του λαθρεποικισμού.

Άλλωστε ο πρώτος και βασικότερος λόγος που επελέγη η φαμίλια Μητσοτάκη να αναλαβει την εξουσια, ήταν ακριβως για να διαχειριστεί τη φάση του λαθρεποικισμού στην Ισλαμογρεκία, για την οποία το τουρλουμπούκι της αριστεράς είχε αποδειχθεί ανικανο να τα βγάλει πέρα.

Συνεπώς η παραμονή ή όχι της γαλαζιας πολιτικης καμαρίλας στην εξουσία εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το ποσο ικανή είναι, ώστε να προωθήσει τον σχεδιασμό της ατζέντας 2030 και το πλανητικό πακέτο μετανάστευσης του ΟΗΕ.

Η ευκαιρία δόθηκε πανευρωπαϊκά, με την [τυχαία ή όχι] διασπορά του νέου ιού στην Ευρώπη.

Με αφορμή [ίσως και με αιτία] την υγεία των πολιτών, το καθεστωτικό ιερατείο, κατόρθωσε να επιβάλλει αστυνομικό νόμο και απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλες/ους τους Έλληνες πολίτες, απειλώντας τους μάλιστα ότι, αν δεν συμμορφωθούν, θα τους εξαναγκασει σε ολοκληρωτικό κατ' οίκον περιορισμό, αδιαφορώντας ακόμα και για τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες [έτσι κι αλλιώς για ξέκαμα μας έχουνε]

Με τους πολίτες λοιπον κατατρομοκρατημένους και κλεισμενους στα σπίτια τους, οι διαχειριστές της ελληνικης γενοκτονίας νιώθουν πλέον τα χέρια τους λυμένα, για να καμουν ότι γουστάρουν.

Ετσι, προωθούν στην ηπειρωτική χώρα και σε καθημερινη βαση, εκατοντάδες λαθρεποικων, ενω παραλληλα ετοιμαζουν 28 νεα χοτ σποτ και επιταξεις ακινητων, ωστε να προλαβουν να τους εγκαταστησουν, προτου ο κοσμακης αρχιζει να ψυλιαζεται το τι παιζεται πισω απο την πλατη του.

Σαν να μην μας έφταναν λοιπον οι ορδες του Σουλτανου που μεχρι πριν λιγο, πολιορκουσαν τα συνορα μας και σαν να μην ειχαμε το τεραστιο προβλημα των λαθροεισβολεων που συνεχίζουν να καταφθάνουν κάθε μέρα στα νησιά [απλώς τώρα δεν ανακοινώνονται απο τα απολυτως ελεγχομενα ΜΜΕ] η φαμίλια Μητσοτάκη προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με τους πολιτικους εντεταλμένους των παγκόσμιων νονών και ετοιμάζεται να δεχτεί σε ελληνικά λιμάνια νέες ορδές λαθρομεταναστών, λαθρεποικων και λαθροεισβολέων!
Ναι, σοβαρά σας το λέγω και δεν κάμω πλάκα!

Το σχέδιο "Ειρήνη" στο οποίο συμφώνησε η φαμίλια Μητσοτάκη, αντικατέστησε παλαιότερο μη ενεργό σχέδιο ονοματι "Σοφία". Αυτό ειχε μπει στα αζητητα, λόγω της άρνησης Ιταλιας, Γαλλιας και Ισπανίας, να δεχτούν και νέα πλήθη τριτοκοσμικών τυχοδιωκτων στις χώρες τους

Ε λοιπον, η φαμιλια Μητσοτακη, προκειμενου να εξυπηρετησει τα σχεδια των αφεντικων της, που ειχαν μπει στο συρταρι εξαιτιας της γενναιας αρνησης των αλλων ευρωπαϊκων χωρών, δέχτηκε να παραχωρήσει η Ισλαμογρεκία τα δικα της λιμάνια, προκειμένου να υποδεχτει αυτές τι νέες φουρνιες, που θα μας κουβαλιούνται από όλη την Αφρική!     

Μιλάμε για ένα σχέδιο που πιθανόν να φορτώσει την ήδη βεβαρυμενη χώρα μας, με εκατοντάδες χιλιάδες λαθραίων, περισσότερους και απο αυτούς που ήδη μας έχουν κουβαληθει εδώ, υπό τις ευλογίες των Τουρκων!

Όλους αυτους θα τους διασώζουν υποτίθεται τα ευρωπαϊκά καραβια, που συμμετέχουν στον αποκλεισμό της Λιβύης, με τη γνωστή μέθοδο φυσικά του να βουλιάζουν τις βαρκες τους και να παριστανουν τους ναυαγους και θα τους μεταφερουν σε δικα μας λιμανια.
Συγκεκριμενα και σε πρωτη φαση, εχουν επιλεγει η Κρητη, η Ροδος, η Καρπαθος και το Καστελόριζο.

Ετσι θα δημιουργηθουν νεες Μοριες και στα νησια του νοτιου Αιγαιου, με χιλιαδες λαθροεισβολεων, οι οποιοι αργοτερα, και παντα ερημην των λωβοτομημενων Γραικυλων, θα διοχετευθουν προς την ηπειρωτικη Ελλαδα. Εξον φυσικα εαν οι Κρητικες ή οι Ροδιτισες κρινουν οτι ειναι εξαιρετικες οι υπηρεσιες των βορειαφρικανων επιβητορων και απαιτησουν να παραμεινουν στα νησια τους...

Πρόκειται για είδηση - βομβα που δεν παιζεται στα καναλια, για να μην παρει πρεφα ο κοσμακης ότι το "μενουμε σπιτι", εχει και τα δευτερογενη του οφελη...  

Σας διδω εδω και το ρεπορταζ απο το Αντινιουζ, για να καμετε τις συγκρισεις σας.

Να πω επισης οτι το μετεδωσε και ο κ. Τραγκας στη χτεσινη κυριακατικη εκπομπη του, βασει των πληροφοριων που εδωσαν δυο εξαιρετικα αξιοπιστα προσωπα. Ο πρεσβης Περικλης Νεαρχου και η δημοσιογραφος Κυρα Αδαμ. 

Φυσικα εχει δημοσιευθει και σε πολλα αλλα ιστολογια και ιστοσελιδες.

Ας μεινουμε σπιτι, λοιπον και ας χειροκροταμε στα μπαλκονια...

Ετσι κι αλλιως η μουρη του Χασαν που θα γινει ο νεος γειτονας μας, μπορει και να μας αρεσει [και κρινω οτι μαλλον μας αρεσει...] 

antinews  26/3/2020

Την ώρα που καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες να "σφραγιστούν" τα ελληνικά (και ευρωπαϊκά) σύνορα στον Έβρο, η κυβέρνηση αποδέχτηκε να γίνει τόπος προορισμού όσων μεταναστών και προσφύγων περισυλλέγουν τα ευρωπαϊκά πλοία, τα οποία θα περιπολούν μεταξύ Λιβύης - Ιταλίας και Ελλάδας, με αποστολή τους την επίβλεψη του εμπάργκο όπλων προς την εμφύλια σπαρασσόμενη χώρα.

Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία δημιουργεί εντονότατα ερωτηματικά. Πόσο μάλλον, όταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το 2015 και το 2016, οπότε βρισκόταν σε εξέλιξη μια άλλη ευρωπαϊκή ναυτική αποστολή μεταξύ της Ιταλίας και της Λιβύης, η Αθήνα είχε αρνηθεί κατηγορηματικά κάτι αντίστοιχο.

Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί μεγάλη διπλωματική κινητικότητα, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν τέτοιου είδους σχέδια. Η Αθήνα, κινούμενη σε όλα τα διπλωματικά επίπεδα, είχε αρνηθεί να γίνει η Ελλάδα, και ιδιαίτερα η Κρήτη, αποδέκτης μεταναστών που θα περισυλλέγονταν από τα ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες, ενώ τότε, το υπουργείο Εξωτερικών προσπαθούσε να αποφύγει μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη για την Ελλάδα, κύκλοι του υπουργείου Άμυνας φέρονταν να αντιμετωπίζουν θετικά το ζήτημα, και μάλιστα είχαν προτείνει να στέλνονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα Χανιάκαι στο Ηράκλειο (!).

Να σημειωθεί ότι η τότε ναυτική επιχείρηση, "Σοφία", που προοριζόταν για τον έλεγχο των ιδιαιτέρως μεγάλων μεταναστευτικών ροών, από την Αφρική, προς τη Λιβύη, και από εκεί στην Ιταλία, συνάντησε αργότερα την κάθετη άρνηση της Ρώμης, με αποτέλεσμα να καταστεί νεκρό γράμμα και να σταματήσει.

Τώρα, αντίθετα, ως όλα δείχνουν, ενώ η Ιταλία και άλλες χώρες αρνήθηκαν να γίνουν αποδέκτες μεταναστών και προσφύγων, τους οποίους θα περισυλλέγει η νέα ευρωπαϊκή ναυτική δύναμη, "Ειρήνη", η Αθήνα υποχώρησε και δέχτηκε αυτό τον όρο.

Κατά πληροφορίες, προερχόμενες από τις Βρυξέλλες, η υπό σχηματισμό ευρωπαϊκή ναυτική δύναμη, κινδύνευε να μην σχηματιστεί, επειδή καμία χώρα δεν δεχόταν έναν τέτοιον όρο.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου του Bloomberg, για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, Νίκο Χρυσολωρά, "η δημιουργία της ναυτικής δύναμης επιτεύχθηκε χάρις στην Ελλάδα, μετά την πρότασή της να προσφέρει τα λιμάνια της για να μεταφέρονται μετανάστες που θα σώζονται από τα πολεμικά πλοία στις ακτές της Λιβύης. Ο λόγος που η ΕΕ καθυστερούσε ήταν ότι κανένας άλλος δεν τους ήθελε".

Αφού, λοιπόν, η Αθήνα συμφώνησε να προσφέρει "λιμάνια πρώτης αποβίβασης", μόνο τότε τα κράτη - μέλη της ΕΕ έδωσαν το πράσινο φως για την ενεργοποίηση της ναυτικής επιχείρησης, "Ειρήνη".

Κατά πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των χωρών - μελών συμφώνησαν ότι οι μετανάστες θα διανέμονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Μια υπόσχεση που μένει να φανεί αν θα υλοποιηθεί, δεδομένου ότι εδώ και χρόνια πολλές είναι οι χώρες που αρνούνται κάτι τέτοιο.

Τέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δίδεται η δυνατότητα στην Ελλάδα ανά τέσσερις μήνες να "κλείνει" το λιμάνι που προσφέρει γι' ατούς τους σκοπούς, εάν επιβαρυνθεί υπερβολικά.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου