Ο κορωνοϊός φέρνει την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη διάλυση της Ε.Ε...Πλασιέ ο Γιώργος Παπανδρέου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο κορωνοϊός φέρνει την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη διάλυση της Ε.Ε...Πλασιέ ο Γιώργος Παπανδρέου

Εργαλειοθήκη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο ΟΗΕ… Πλασιέ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Γιώργος Παπανδρέου… Του Παναγιώτη Αποστόλου ...


Εργαλειοθήκη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο ΟΗΕ…

Πλασιέ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Γιώργος Παπανδρέου…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Το σφάλμα της Δύσης, ήταν πως δεν έμαθε μετά από δυο Παγκόσμιους Πολέμους, για το ποια ακριβώς ήταν και εξακολουθεί να είναι η Γερμανία. Φροντίζοντας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να την ανοικοδομήσει πλήρως, αναδημιουργώντας την οικονομία της από το μηδέν. Με όπλο και την απαράμιλλη εργατικότητα του γερμανικού λαού, που όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού του είχε πάντα το δόγμα Deutschland über alles (η Γερμανία πάνω από όλα)!

Αλλά – όπως έγραψα και προχθές - μια ζωή οι Γερμανοί υπήρξαν ιδεολογικοί εκφραστές του εθνικοσοσιαλισμού, που εντάθηκε στην πλέον ακραία μορφή του κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιουργώντας στρατόπεδα συγκεντρώσεως αιχμαλώτων και  γενοκτονίας λαών! Που ουδέποτε η ανθρωπότητα ξέχασε κι ας έδειξε, πως συγχώρεσε τη Γερμανία! Μια Γερμανία όμως, η οποία ποτέ δεν μπόρεσε να απεμπλακεί από τις ναζιστικές μεθόδους του παρελθόντος και εφαρμόζει και σήμερα παρόμοιες νεοναζιστικές μεθόδους και αντιλήψεις! Τις οποίες βίωσε και βιώνει η Πατρίδα μας στην Μνημονιακή δεκαετία που μας επέβαλε η Γερμανία της Άγκελα Μέρκελ! Της Ανατολικογερμανίδας Άγκελα Μέρκελ, του Έριχ Χόνεκερ!

Η οριστική διάλυση της ΕΕ είναι προ των πυλών…

Στα χρόνια που παρήλθαν της λήξεως του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, με την αμέριστη συμπαράσταση της Δύσεως, η Γερμανία στάθηκε αρχικά στα πόδια της και ακολούθως έγινε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες, μια αυτάρκης και εύρωστη οικονομικά χώρα! Στη συνέχεια και με τους κατάλληλους πολιτικούς χειρισμούς έγινε η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που αποφασίζει ποια από τα μέλη της θα χρειαστούν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δηλαδή, οι λαοί ποιων χωρών κρατών – μελών της Ένωσης θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν!     

Η επιβεβαίωση αυτής της σκληρότητας της Γερμανίας, φάνηκε για άλλη μια φορά απόλυτα ξεδιάντροπα, απόλυτα απάνθρωπα, πριν λίγες ημέρες κι ενώ πολλά κράτη μέλη της ΕΕ μετρούν χιλιάδες νεκρούς από τον θανατηφόρο ιό που ενέσκηψε στον Πλανήτη μας. Πιο συγκεκριμένα:

Εννέα ηγέτες κρατών – μελών της ΕΕ (Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Βελγίου, Ιρλανδίας, Πορτογαλίας, Σλοβενίας, Λουξεμβούργου και Ελλάδας) ζήτησαν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, να δημιουργήσει η Ένωση ένα κορονοομόλογο, για να μπορέσουν τα κράτη – μέλη της Ένωσης να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές παρενέργειες που θα υποστούν από την πανδημία!          

Ωστόσο, αυτό το αίτημα των εννέα παραπάνω κρατών – μελών της ΕΕ, το Βερολίνο το απέρριψε, θεωρώντας ότι η ΕΕ θα οδηγηθεί σε ένα πληθωριστικό ευρώ! Πρότεινε δε, στα εννέα κράτη – μέλη να οδηγηθούν στη στήριξη του ΕΜΣ (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης)! Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, τους προέτρεψε για υποταγή σε Μνημόνιο!

Άλλωστε, πως θα μπορούσαν να ερμηνευτούν τα λεγόμενα του Υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας Πέτερ Αλτμάιερ για το θέμα;      

«Στην Ευρώπη όλες οι κυβερνήσεις είναι αποφασισμένες να αποτρέψουν μια νέα κρίση χρέους. Όταν κάποιες δήθεν λαμπρές ιδέες παρουσιάζονται ως καινούργιες, ενώ αποτελούν επανάληψη προ πολλού απορριφθεισών προτάσεων τότε δεν αποτελούν λύσεις»!

Μια γερμανική αντίληψη και λογική, του εμείς να ζήσουμε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν! Μια τοκογλυφική αντίληψη που έχει γεμίσει χρήμα και χρυσό τις γερμανικές τράπεζες και τα δημόσια ταμεία της Γερμανίας. Μια δαιμονισμένη αντίληψη, σαν εκείνη των Ναζί και των Ες – Ες της Κατοχής. Οι οποίοι Γερμανοί, και σήμερα θεωρούν ότι είναι το επίκεντρο του κόσμου! 

Όπως λοιπόν και τότε, δεν έβλεπαν οι Γερμανοί, ότι αυτές οι απάνθρωπες πρακτικές οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο “θάνατο” της χώρας τους, έτσι και σήμερα αδυνατούν να δουν μπροστά τους, τυφλωμένοι από τον μεγαλοϊδεατισμό τους, πως έρχεται το τέλος της ηγεμονικής τους κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αφού η διάλυση της ΕΕ ξεκίνησε με το Brexit του Ηνωμένου Βασιλείου και θα ολοκληρωθεί με την πανδημία του κορονοϊού! Που όταν θα τελειώσει θα αφήσει πίσω της συντρίμμια. Θανάτους συνανθρώπων μας, κατεστραμμένες οικονομίες, αντικοινωνικότητα μεταξύ των ανθρώπων από τον φόβο μιας νέας επιδημίας! Είναι σίγουρο πως τίποτε δεν θα είναι όπως ήταν πριν. Η αποξένωση των ανθρώπων θα είναι μοναδική. Και σε ένα τέτοιο “αυριανό” περιβάλλον, δεν είναι δυνατόν η ΕΕ να μείνει όπως ήταν χθες. Δεν είναι δυνατόν, χώρες όπως οι Ιταλία και Ισπανία που θρηνούν χιλιάδες νεκρούς, να παραμείνουν σε αυτήν την απάνθρωπη Ένωση της Γερμανίας. Με σκοταδιστικές και αυταρχικές γερμανικές αντιλήψεις της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου! Έτσι πιστεύω, ότι η οριστική διάλυση της ΕΕ είναι προ των πυλών!

Τυφλό εργαλείο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Γιώργος Παπανδρέου…

Μέσα σε αυτήν την ζοφερή κατάσταση της αυριανής ημέρας του τέλους της πανδημίας, γεννιέται από νοσηρά μυαλά η δημιουργία της Παγκόσμιας διακυβέρνησης του Πλανήτη! Από μυαλά, σαν αυτά του Αδόλφου Χίτλερ και των στενών συνεργατών του, που οραματίζονται έναν Πλανήτη με πολύ λιγότερο πληθυσμό και την ανακατανομή του πλούτου σε ακόμη λιγότερους μεγιστάνες από ότι ήταν μέχρι χθες. Σε μια νέα πραγματικότητα, με δραστική περικοπή της ελευθερίας του ατόμου και ενός καθεστωτικού αποτρόπαιου περιβάλλοντος!

Αποκλειστικός εκπρόσωπος, αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα ελέγχει όλον τον Πλανήτη στην Ελλάδα, από ότι δείχνουν τα στοιχεία είναι ο Γιώργος Παπανδρέου! Ο πολιτικός ολετήρας, που ως Πρωθυπουργός έδεσε πισθάγκωνα την Ελλάδα στα δεσμά του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και της Ευρωπαϊκής (Γερμανικής) Ενώσεως!

Ναι ο διεθνιστής Γιώργος Παπανδρέου! Ναι αυτός ο Παγκοσμιοποιητής της ΝΤΠ, μας έστειλε ευχητήριο μήνυμα λόγω της 25ης Μαρτίου 2020, διανθισμένο με “ευαίσθητο συναίσθημα και αναγκαίο πατριωτισμό”! Που ήθελε με αυτά τα συναισθήματα να κάνει πιο εύπεπτη στο πόπολο την ανάγκη επιβολής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης:

«Η ιστορία μας ήταν πάντα σε διάλογο με το διεθνές γίγνεσθαι. Η επανάσταση του ’21, ήταν στον πυρήνα των διεθνών κινημάτων για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Έτσι πορευόμαστε και σήμερα, μέσα από διεθνείς και διμερείς σχέσεις, για μία Ελλάδα παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή αλλά και τον κόσμο…

…Οι πολίτες της Ελλάδας, ενώ έφταναν στο τέλος μίας μακράς κρίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δίνη μίας καινούριας, με πυρήνα τις μάχες που δίνονται στα νοσοκομεία και εκεί που κάποιοι συμπολίτες μας εργάζονται για όλους μας, αλλά και σε πολλά σπίτια της χώρας, μίας δοκιμασίας που θα έχει σαφείς επιπτώσεις και όχι μόνο οικονομικές, για όλους…

… Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες  και ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα…

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης. Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα έχει στο επίκεντρό του, το σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, με σεβασμό παράλληλα στον κοινό μας πλούτο, το περιβάλλον»!

Εργαλειοθήκη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο ΟΗΕ…


Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου γινόταν πρέσβης και διακινητής της ιδέας της αναγκαίας εγκαθίδρυσης στον Πλανήτη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης! Πολλές φορές κατά το παρελθόν είχε αναφερθεί στην αναγκαιότητα δημιουργίας αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης! Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας διαφωτίσει και θα σας πείσει για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου σε αυτήν την Παγκόσμια Κυβέρνηση! Μια τέτοια αναζήτηση έκανα κι εγώ και ενδεικτικά σας παραθέτω παρακάτω:

Μέρος των δηλώσεών του Γιώργου Παπανδρέου στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 στη Νέα Υόρκη, Πρωθυπουργού της Ελλάδος εκείνη την περίοδο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν! Μια επίσκεψη στην Αμερικανική μεγαλούπολη (18-23 Σεπτεμβρίου) και όπου παρέστη και μίλησε στη Σύνοδο Κορυφής για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της χιλιετίας, καθώς και στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών! Την περίοδο που όλως τυχαίως η Τουρκία προήδρευε του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ! Τα ψηφίσματα καταδίκης του οποίου (ΟΗΕ), για την εισβολή του “Αττίλα” στην Κύπρο το 1974, η Τουρκία συνεχώς τα χρησιμοποιεί ως χαρτί υγείας:

«Είχα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν, όπου συζητήσαμε γενικότερα τα θέματα που αφορούν στις παγκόσμιες εξελίξεις (;;;) και όπου η Ελλάδα πάντα είναι και παραμένει ισχυρός υποστηριχτής! Όχι μόνο του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και των θεσμών, όπως είναι ο ΟΗΕ, του ρόλου του ΟΗΕ στην Παγκόσμια διακυβέρνηση, προωθώντας ιδιαίτερα ζητήματα…»!

Τι πιο ξεκάθαρη δήλωση, στο άντρο της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ, τη Νέα Υόρκη (επί προεδρίας στις ΗΠΑ του Μπάρακ Ομπάμα), από τον πλασιέ της Παγκόσμιας διακυβέρνησης του Πλανήτη Γιώργου Παπανδρέου και Την αποκάλυψη του ρόλου που έπαιζε και παίζει ο ΟΗΕ στην εγκαθίδρυση στον Πλανήτη αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης! 

Όταν ενημέρωνε τη Βουλή των Ελλήνων και την καθιστούσε συνυπεύθυνη …

Στις 15 Μαρτίου 2011, ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωνε την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων:

«…Μονάχα ενωμένοι οι λαοί της γης, με αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπαράσταση, με δημοκρατικές διαδικασίες (;;;) Παγκόσμιας διακυβέρνησης, μπορούμε να ξεπεράσουμε και να διασφαλίσουμε τη συνέχεια μας, μπροστά σε τέτοιου είδους δοκιμασίες (;;;) και νέες προκλήσεις (;;;) που έχει η ανθρωπότητα…»!     

Σημίτης – Παπανδρέου, της Παγκόσμιας Κυβέρνησης… 


Στο σημείο αυτό, αξίζει τον κόπο να αναφερθώ σε μέρος άρθρου (Αύγουστος 2016), του στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου και βουλευτή (τότε) του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου:

«…Ο Ανδρέας Παπανδρέου τους το παρέδωσε το 1995 βιώσιμο και αντιμετωπίσιμο. Αυτοί με τα stage και τις προσλήψεις από το παράθυρο μαζί με τις σπατάλες και το φαγοπότι των προμηθευτών έκαναν τα νοσοκομεία εργαλεία παράνομου πλουτισμού και τους προμηθευτές και εργολάβους νταβατζήδες. Το ότι ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ είναι στο κόλπο κάτω από κοινά αφεντικά δεν αλλάζει την ιστορική χρέωση. Να δούμε λοιπόν την αλήθεια κατάματα και ας τυφλώνει τους ανέτοιμους. Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου κατέστρεψαν την χώρα, την διέσυραν την ταπείνωσαν και την οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ με το όραμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης του παγκόσμιου Σιωνιστικού Συμβουλίου. Σε όλους τους τομείς: παραχάραξη βιβλίων ιστορίας, κερδοσκοπικά παιγνίδια του Σόρος, διάλυση του κράτους έθνους των Ελλήνων είναι ταυτισμένοι και ορκισμένοι. Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από το σάπιο πολιτικό της δυναμικό και αυτοί είναι κεντρικές φιγούρες της παρακμής…»!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου