Η εξολόθρευση του ιού covid-19 έχει ξεκινήσει - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η εξολόθρευση του ιού covid-19 έχει ξεκινήσει

Όλα αλλάζουν, όλα μπορούν να θεραπευτούν, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα ούτε η ήττα ούτε η Νίκη. Στο Πεδίο πληροφορίας μας αυτή τη...



Όλα αλλάζουν, όλα μπορούν να θεραπευτούν, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα ούτε η ήττα ούτε η Νίκη.

Στο Πεδίο πληροφορίας μας αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορες τάσεις με επικυρίαρχη την τάση που θέλει να δείχνει τον τρόμο και το φόβο του ιού.

Γράφει ο Stranger

Λαμβάνουμε καθημερινά e-mail από πολύ κόσμο, από αρθρογράφους και άλλες σελίδες αλλά και ομάδες και βλέπουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό μιλάει για ένα αύριο που θα είναι πιο δύσκολο πιο μαύρο κοκ..

Καταρχάς για να γίνουμε κατανοητοί θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θεωρείται ότι ο ιος απλά γεννήθηκε μέσα στο σύμπαν μας ή αν είναι δημιουργημένος από βιοχημικό εργαστήριο.

Σας έχουμε δείξει τις πατέντες, σας έχουμε δείξει την πληροφορία για το πότε το γνώριζαν σαν σενάριο ότι μπορεί να συμβεί άρα αν επιμένετε ότι είναι απλά μία τυχαιότητα αυτο το άρθρο δεν θα σας δώσει πολλή βοήθεια αν όμως έχετε κατανοήσει ότι είναι δημιουργημένος με σκοπό να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα θα κατανοήσετε ότι η εξολόθρευση του έχει ήδη ξεκινήσει.

Ένας δημιουργημένος ιός με τη σημερινή τεχνολογία που κατά το 80% είναι κρυφή προς τη μάζα είναι ικανός να κάνει πολλά πράγματα για αυτό και πολλοί γιατροί σήμερα αν παρατηρήσετε στα media μιλάνε για έναν έξυπνο Ίο.

Δεν θα κάνουμε ανάλυση της κρυφής τεχνολογίας τους ούτε θα δώσουμε έναν δρόμο λογικής για να στηρίξουμε αυτά που λέμε ,εδώ θα χρειαστεί η εμπιστοσύνη σας και η καρδιά σας για να καταλάβετε την πληροφορία μας.

Πάμε από την αρχή, η κυρίαρχη τάση της πληροφορίας στο Πεδίο σου είναι η πληροφορία που θέλει να σε κάνει να τρέμεις από το φόβο σου γιατί το κάθε αύριο που έρχεται θα είναι και χειρότερο και θα μας κοστίσει σε όλους πολύ.

Η τελευταία Τάση στην ουρά του διαγωνισμού της πληροφορίας είναι η δική μας θέση όπου λέμε ξεκάθαρα ότι ο ιός θα εξαφανιστεί και ότι όλα όσα σχεδίασαν για το αύριο μας δεν θα τους βγουν

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ήδη πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν αρχίσει και εμφανίζουν συμπτώματα πλασέμπο της ασθένειας, πόνοι στο στήθος, εξάντληση, πόνοι στα κόκκαλα, ζαλάδες, εμετούς…..

Ταυτόχρονα άλλοι συνάνθρωποί μας και μάλιστα χιλιάδες από αυτούς ήδη γεύονται την αρχή της οικονομικής δυσκολίας που έρχεται σαν παρελκόμενο από αυτό τον ιό…

Πολλοί συνάνθρωποί μας λάβανε την πληροφορία από τις εταιρείες που εργάζονται ότι πλέον μπαίνουν στη διαδικασία της λήξης της συμβάσεως τους τουλάχιστον για έξι μήνες.
Αυτό δημιουργεί σίγουρα μία ανασφάλεια ,δημιουργεί την κατάλληλη δόνηση ώστε οι άνθρωποι να μπαίνουν στην διαδικασία της αποδοχής για ένα συγκεκριμένο αύριο και όχι για ένα αύριο το οποίο μπορεί να είναι χαοτικό.

Ένας ιός μπορεί να έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να μπορεί να εντοπίζει αυτούς που ήδη δονούνται στη δικιά του δόνηση. Μη με κάνεις να το ξαναπώ πολλές φορές. ….Τα πάντα σε αυτό το σύμπαν έχουν τη δική τους αιθερική υπογραφή…. Τα πάντα σε αυτό το σύμπαν έχουν ένα συγκεκριμένο ήχο και όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία συγκεκριμένη συμφωνία τους ήχους που όμοδονούνται με εμάς τους φέρνουμε κοντά μας.

Η πραγματική φυσική μας, εδώ που πραγματικά έχουμε φτάσει στην έρευνα και στην ανακάλυψη του σύμπαντος μιλάει για τον παρατηρητή και κατά πόσο αυτός μπορεί να δημιουργήσει η πραγματικότητα….. φαντάσου λοιπόν ότι αν έχουν καταφέρει και έχουν αγγίξει τα κβαντικά πεδία τότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο αυτός ο ιός να είναι τόσο έξυπνος ώστε να ανακαλύπτει ανάμεσά σας αυτούς που μπορούν και υιοθετούν το δικό του σενάριο.

Ο ιός μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να μας απομακρύνει και να μας κλειδώσει μακριά από ελευθερίες και ιδιότητες που είχαμε μέχρι χθες. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σκεπτομορφή ανάμεσά μας όπου μέχρι χθες δεν υπήρχε μέσα στη συνείδησή μας.

Πολύ έξυπνα ο ιός μας έκανε να μαστε μεμονωμένοι σαν αντίπαλοι απέναντί του, όχι ενωμένοι, έχοντας χάσει την ενέργεια που λαμβάναμε από τους γύρω μας, από μία αγκαλιά, από την επαφή μεταξύ μας.

Μάλιστα το σύστημα ελέγχου μας έχει καταφέρει να έχει δημιουργήσει και τους νόμους όπου αν κάποιος σας προτείνει να μην ακούτε τις οδηγίες να μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ούτε εμείς θα το κάνουμε ,ούτε εμείς θα σας πούμε μην ακολουθείτε τις εντολές για να εμποδίσουμε τον ιό να εξελιχθεί….αλλά σίγουρα θα σας πούμε τον τρόπο με τον οποίο ήδη ο ιός έχει αρχίσει να εξαφανίζεται.

Σε όλη την περίοδο που μας διαβάζετε σας έχουμε δείξει συγκεκριμένα πράγματα και πόσο σημαντική είναι η στόχευση του παρατηρητή, αυτο το άρθρο που διαβάζετε χιλιάδες αυτή τη στιγμή θα είναι εύκολο για όλους όσους καταφέραμε αυτή την περίοδο να τους κάνουμε βιωματικά να κατανοήσουν την δύναμη που έχει το ανθρώπινο είδος στο να αλλάζει την δόνηση στο μόρφογεννητικο πεδίο.

Θέλω να σκεφτείτε κάτι , ακόμα και αν σήμερα ο ιός είχε αρχίσει να εξαφανίζεται το σύστημα ελέγχου σας δεν θα το ανακοίνωνε μιας και είναι γνωστό πια στους περισσότερους ότι τα παρελκόμενα του υιού είναι που τους ενδιαφέρουν, όπως π.χ. η οικονομική κρίση που έρχεται η επισιτιστική κρίση που θέλουν να επιβάλλουν και αν όλα τους πάνε καλά η σύγκρουση και η συγκομιδή.

Άρα θα πρέπει οι συνάνθρωποί μας που έχουν κατανοήσει πώς γίνεται αυτός ο πόλεμος να αρχίσουν να ξεδιαλύνουν την πληροφορία που χτυπάει αλύπητα τη συνείδησή τους,η διαδικασία του να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ήδη έχει συμβεί το γεγονός το οποίο έχεις εσύ δημιουργήσει με τις στοχεύσεις σου μέσα από το συναίσθημα που ήδη βιώνεις χρειάζεται να αποκόψει την οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιμένει ότι δεν είναι έτσι όπως νομίζεις αλλά όπως εμείς σου λέμε.

Μπορεί η τηλεόραση τα media και οι σελίδες να επιμένουν ότι το αύριο είναι μαύρο αλλά αν έχουμε όντως κατανοήσει ποιους βολεύει να είναι μαύρο και ποιος επωφελείται εις βάθος από όλο αυτό δεν είναι η στιγμή να πούμε ότι Ώπα….Σαν πολλά μας τα είπατε με αυτό το είδος το σενάριο και το σενάριο το επιλέγω μόνο εγώ, εγώ είμαι η δόνηση για το αυριανό σενάριο.

Γνωρίζω ότι για πολλούς από σας αυτά που σας λέω είναι ανύπαρκτα, πρωτάκουστα….αλλά γνωρίζω ταυτόχρονα ότι εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες πλέον που τα είδαν να συμβαίνουν και τα βίωσαν με το συναίσθημά τους ότι είναι ικανά να συμβούν.

Τους συνανθρώπους μας αυτούς εμείς τους ονόμασαμε ραδιόφωνα όπου όλοι μαζί μπορούμε να συντονιζόμαστε σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι θέλει η δόνηση που επιβάλλουν άλλοι.

Με όλα τα παραπάνω λοιπόν που σου εξήγησα και με την απίστευτη δυσκολία να ξεφύγεις από το μαστίγιο της υπεροντοτητας πληροφορίας σου θυμίζω σε αυτό το άρθρο μου ότι έχεις την απόλυτη δυνατότητα να αλλάξεις την παρατήρησή σου και να φέρεις ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν θεωρείς ότι έχω πέσει μέσα σε πολλά τόσα χρόνια που με διαβάζεις να σαι σίγουρος ότι και σε αυτό έχω πέσει μέσα….. Αυτός ο πανέξυπνος ιός δουλεύει σε πολυεπίπεδα πεδια και μόνο η αντίληψή σου σε αυτό που κάνει φτάνει να είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του σεναρίου του.

Κλείνοντας λοιπόν θα σου πω σταμάτα να φοβάσαι, σταμάτα να δονησε στην πληροφορία τους και στόχευσε στο συναίσθημα του ήδη έχει συμβεί…… Φέρε στη μνήμη σου το χτες, δεν είσαι αποκομμένος με κανέναν είμαστε όλοι μαζί, βγάλε από το μυαλό σου την σκεπτομορφή του φόβου και της ανασφάλειας…. Θα πάνε όλα καλά, για άλλη μία φορά απέτυχαν, θα συνεχίζουν να αποτυγχάνουν για όσα χρόνια εσύ παραμένεις αφυπνισμένος.

Μπορεί η πληροφορία να συνεχίσει να φωνάζει αλλα εμεις γνωρίζουμε καλύτερα ότι η πληροφορία τις περισσότερες φορές είναι εδώ για να συντονίσει και δεν είναι η πραγματικότητα……τον δικό μας συντονισμό των αποφασίσαμε εμείς από την αρχή όλου αυτού του εγχειρήματος….. Θα ήταν πιο εντυπωσιακό να σου πω ήδη έχει εξαφανιστεί ο ιός αλλά γνωρίζω ότι θα τον κρατήσουν με νύχια και με δόντια για όσο πάει για να περάσουν τις νέες τους διαδικασίες μέσα στην κοινωνία μας.

Όλα αλλάζουν, όλα μπορούν να θεραπευτούν, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα ούτε η ήττα ούτε η Νίκη.

Εσύ εισε το έπαθλο, εσύ είσαι ο δρόμος του αύριο, μην αφήσεις κανέναν που έκανε επιβολή στην πραγματικότητα σου να βγει νικητής.

Ότι γνώρισα προστατεύω κατακτώ ότι με απειλεί..



Από katohika.gr




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου