Κουίζ: Που λέτε ότι θα κρυφτούν οι πολιτικοί στο τέλος της πανδημίας; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κουίζ: Που λέτε ότι θα κρυφτούν οι πολιτικοί στο τέλος της πανδημίας;

'Οταν τελειώσει η κρίση θα αντέξει οικονομικά το «λεφτόδεντρο»; Και αν αντέξει δε φοβάται κανείς την οργή του κόσμου; Του Μι...



'Οταν τελειώσει η κρίση θα αντέξει οικονομικά το «λεφτόδεντρο»; Και αν αντέξει δε φοβάται κανείς την οργή του κόσμου;


Αν δεν καταλαβαίνετε την ερώτηση να την εξηγήσω καλύτερα. O τουρισμός δίνει ένα μεγάλο ποσοστό του ΑΕΠ στη χώρα και όπως δείχνουν τα πράγματα η φετινή χρονιά θα είναι καταστροφή για τον ελληνικό τουρισμό.

Την ίδια ώρα εκατομμύρια χάνονται καθημερινά από το κλείσιμο των πολιτών στα σπίτια τους ενώ χρηματικά αποθέματικά συνεχίζουν να μοιράζονται όχι μόνο στους πολίτες αλλά και σε άλλους για να μην τους αγγίξει η κρίση πχ εργολάβους.

Το σχέδιο της κρίσης απέναντι στην πανδημία είναι, μαντρώνουμε τους πολίτες μέσα στα σπίτια τους και έχει ο Θεός. Ο Θεός έχει , εμείς όμως δε θα έχουμε σε λίγο. Ο χρονικός ορίζοντας του εγκλεισμού θα καθορίζεται απο την στρατηγική του "βλέποντας και κάνοντας" παρατείνοντας τον εγκλεισμό κάθε φορά 15 μέρες, 1 μήνα για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Τώρα λένε ότι ο Απρίλιος είναι κρίσιμος, εγώ πάλι σας λέω ότι αν δεν αλλάξει κάτι ο Μάιος θα είναι ακόμα πιο κρίσιμος και ο Ιούνιος ακόμα χειρότερος. Λέτε μόλις τελειώσει ο Απρίλιος να σταματήσουν τα μέτρα και να αμολήσουν τον κόσμο στις δουλειές τους και στις παραλίες; Πόσο πιθανό το βλέπετε;

¨Ετσι θα πάμε μέχρι να βρεθεί, αν βρεθεί θεραπεία ή εμβόλιο για τον κορονοϊό σύντομα. Κλεισμένοι μέσα στα σπίτια ελπίζοντας, χωρίς εναλλακτικό σχέδιο.

Την ίδια ώρα οι "καλοδεχούμενοι" σουλατσάρουν ανενόχλητοι στη χώρα με τα hotspots υγειονομικές βόμβες που απειλούν να τινάξουν στον αέρα τις θυσίες των υπολοίπων. ¨Ηδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι τα κρούσματα σε δομή 700 ατόμων και φανταστείτε τι έχει να γίνει στο μέλλον στη Μόρια και στα νησιά.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ΠΝΠ για τον κορωνοιο.



Λεφτόδεντρα όπως λέει η κυβέρνηση δεν υπάρχουν αλλά τα ΑΤΜ φτύνουν πενηντάρικα κάθε φορά που κάποιος από αυτούς βάζει την καρτούλα που του δώσαμε μέσα.

Είπα ΠΝΠ προηγουμένως και θυμήθηκα ότι η γελοιότητα και ο ξεπεσμός δεν έχει πάτο. Απο τη μιά καταδικάζουμε τον ¨Ορμπαν για αυταρχισμό και δεν κοιτάμε τα δικά μας χάλια που 10 χρόνια σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την βουλή και κυβερνούν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αν και όταν τελειώσει με το καλό η πανδημία σε μερικούς μήνες στην καλύτερη περίπτωση η τουριστική χρονιά θα έχει χαθεί οριστικά γιατί όλοι σε όλες τις χώρες θα προσπαθούν να γιατρευτούν από τις πληγές της πανδημίας και μόνο ελάχιστοι θα έχουν όρεξη για ταξίδια αναψυχής.

Με δεκάδες χιλιάδες (δεν τολμώ να γράψω εκατοντάδες χιλιάδες) χαμένες θέσεις εργασίας σε μια χώρα που θα την πλήττει η ύφεση οι μόνοι που θα συνεχίζουν να παίρνουν τα επιδόματά τους και θα έχουν εξασφαλισμένη τροφή και στέγη θα είναι οι "καλοδεχούμενοι" που συνεχίζουν να καταφθάνουν.

Θα είναι όμως έτσι; Θα αντέξει οικονομικά το "λεφτόδεντρο"; Και αν αντέξει δε φοβάται κανείς την οργή του κόσμου; ¨Οταν τελειώσει η κρίση σε 1-2 μήνες ο κόσμος θα έχει ξεχάσει και τον Τσιόδρα και όλους τους άλλους που φαντάζουν μέσα στην σημερινή απόγνωση σωτήρες. Τότε θα ξεκινήσει η πραγματική δοκιμασία με μια μεγάλη ύφεση, αποτέλεσμα της ηλίθιας πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων να γίνει η Ελλάδα μια απέραντη διακοποχώρα χωρίς άλλες εναλλακτικές λύσεις.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου