Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού σε βάρος της Ελλαδος από Άγκυρα & την Ε. Ε. που την υποθάλπτει.. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού σε βάρος της Ελλαδος από Άγκυρα & την Ε. Ε. που την υποθάλπτει..

Ένα αποκαλυπτικό ντοκουμεντο από τουρκική εφημερίδα,για την εργαλειοποίηση των μεταναστών που χρησιμοποιήθηκαν στον Έβρο ( Π/Γ ΚΑΡΑΓΑ...



Ένα αποκαλυπτικό ντοκουμεντο από τουρκική εφημερίδα,για την εργαλειοποίηση των μεταναστών που χρησιμοποιήθηκαν στον Έβρο ( Π/Γ ΚΑΡΑΓΑΤΣ ), προκειμένου να ακυρώσουν την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδος...

Σχόλιο επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Φ.Φράγκου

Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Χαρμνταλι της Σμύρνης, για να ασκήσουν πίεση πλέον στα νησιά του Αιγαίου  με λαθροεισβολή...

Η διαπίστωση ότι έχουν προσβληθεί από Κορωναίο τους  αφήνουν  στην τύχη τους, ώστε να αποσείσει ο Ερντογαν τις αποκαλύψεις των διεθνών ΜΜΕ μεταφοράς της πανδημίας  στην Πατρίδα μας..

Το σχέδιο κατάληψης Θράκης, Αιγαίου είναι σε εξέλιξη και η εργαλειοποίηση των ταλαιπωρημένων αυτών ψυχών θα συνεχιστεί με αμείωτη εμμονή επίτευξης του στόχου..

Εχω την άποψη να μην αποκρύπτουν με καθυσηχαστικες δηλώσεις επώνυμοι υπεύθυνοι σε κυβερνητικούς θώκους την δεδομένη  δολιότητα της Άγκυρας, για να εξευμενίσουν το τουρκικό θεριό,διότι έτσι υποβοηθούν, ίσως διχως να το αντιλαμβάνονται τον σχεδιασμό ακύρωσης της συνθήκης της Λωζάνης δηλ. της ακεραιότητας της Ελλάδος.

Είναι έτσι, τόσο απλά διατυπωμένο για να σταματήσουν την παραπληροφόρηση του Έλληνα και τα καλά που θα προσφέρει η προσφυγή στη Χάγη, όσον αφορά χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, που μεταφράζεται σε άτακτη υποχώρηση και φοβικό σύνδρομο ελλειποβαρων «ταγών»...

(Γιλμάζ   Όζντιλ)

Μετάφραση από τον Αντισυνταγματάρχη ε.α. Χαράλαμπο Καραγκιοζουδη 

Εφημερίδα «Σοζτζιού» της 21 Απριλίου 2020:

Θερμοπαρακαλώ την Επιστημονική Επιτροπή

Ο Abdülrezzak, είναι Σύριος.

Πριν από έξι χρόνια, είχε περάσει τα σύνορα,  κουνάμενος συνάμενος (σαν να μην συμβαίνει τίποτα)  και ζώντας με την οικογένειά του στο Χάταϊ για έξι χρόνια, είχε δημιουργήσει μια καλή ή κακή τάξη.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, (στρατιωτική) φάλαγγά μας προσβλήθηκε στο Ιντλίμπ και δώσαμε 33 μάρτυρες (νεκρούς).

Στα τέλη Φεβρουαρίου η αξιότιμη κυβέρνησή μας, για να δώσει ανάσα στον αξιότιμο λαό μας και για να του αποσπάσουν την προσοχή από τους 33 νεκρούς μας, είπε: «Ανοίξαμε τις πύλες των συνόρων μας. Οι Σύριοι πλέον μπορούν να πάνε στην Ευρώπη».

Ο Abdülrezzak με το που το άκουσε, πήδηξε αμέσως στο λεωφορείο και πήγε στην Αδριανούπολη.

Φυσικά η κατάσταση δεν ήταν όπως την είπε η αξιότιμη κυβέρνησή μας.
Δεν μπόρεσε να περάσει στην Ελλάδα.
Δεν ήταν μια μέρα, δεν ήταν δυο, 29 ολόκληρες μέρες περίμενε στα σύνορα και κοιμόταν στο δρόμο.
Περίμενε με ελπίδα.
Ξαφνικά άρχισε η επιδημία του κορωναϊού.
Ήρθε η Στρατοχωροφυλακή.
Όλους τους πρόσφυγες που περίμεναν στα σύνορα, συμπεριλαμβανομένου και του Abdülrezzak, σπρώχνοντας και με τα χίλια ζόρια, τους επιβίβασαν στα λεωφορεία.
Το ταξίδι διήρκεσε μία μέρα και μία νύχτα.
Τους μετέφεραν 1250 χιλιόμετρα μακριά, στο Οσμανιγιέ.
Τους εγκατέστησαν σε στρατόπεδο προσφύγων.
Υποτίθεται ότι τους έβαλαν σε καραντίνα.
Εδώ έμειναν για 14 μέρες.
Εκατοντάδες άνθρωποι  για ένα διάστημα συγκεντρώθηκαν και έτρωγαν μαζί.
Ένα πρωινό, άιντε πάλι επιβιβάστηκαν ξανά  στα λεωφορεία.
Το ταξίδι διήρκεσε 15 ώρες.
Τους μετέφεραν 1000 χιλιόμετρα μακριά, στη Σμύρνη.
Τους εγκατέστησαν στο κέντρο προσφύγων του Χαρμανταλί.
Εδώ έμειναν τρεις μέρες.
Μετά από τρεις μέρες, ήρθαν οι αρμόδιοι και τους έδωσαν άδεια ταξιδίου σε όσους είχαν ταυτότητα, λέγοντάς τους: «Πάρτε τις ταξιδιωτικές σας άδειες, μεταβείτε στις πόλεις όπου έχετε εγγραφεί».
Και τους έδειξαν όλους την πόρτα.
Οι πρόσφυγες προσπάθησαν να εκφράσουν αντιρρήσεις λέγοντας: «Να πάμε αλλά πως θα πάμε, εδώ και δυο μήνες σερνόμαστε στους δρόμους, δεν μας έχει μείνει φράγκο».
Οι αρμόδιοι τους είπαν κάτι στα κουτουρού.
«Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα» και τους έκλεισαν κατάμουτρα την πόρτα.
Οι πρόσφυγες έμειναν στη μέση.
Επιπλέον, άδεια ταξιδίου έδωσαν μόνο σ’ αυτούς που είχαν ταυτότητα.
Υπήρχαν και αυτοί που δεν είχαν ταυτότητα.
Σε όσους δεν έδωσαν άδεια, παρόλο που ήταν παράνομοι (λαθρομετανάστες), τους άφησαν στο δρόμο λέγοντας «δείτε την κατάστασή σας» (κανονίστε τι θα κάνετε)
Εκατοντάδες πρόσφυγες, συμπεριλαμβανομένου του Abdülrezzak, ήρθαν περπατώντας στο σταθμό των λεωφορείων, 25 χιλιόμετρα μακριά.
Ανάμεσά τους υπήρχαν παιδιά, υπήρχαν γυναίκες και ηλικιωμένοι.
Πέρασαν τη νύχτα δίπλα στο σταθμό των λεωφορείων, κοιμούνταν στο δρόμο.
Ξημέρωσε και προσπάθησαν να πάρουν εισιτήρια.
Τους ζήτησαν 800 λίρες το εισιτήριο για το Χάταϊ.
Ο Abdülrezzak δεν έχει καν εκατό λίρες στην τσέπη του.
Επιπλέον, παρά αυτές τις υπερβολικές τιμές, τους ειπώθηκε ότι «μόνο εκείνοι που έχουν πιστοποιητικό άδειας ταξιδιού μπορούν να αγοράσουν αυτά τα εισιτήρια», «δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια χωρίς πιστοποιητικό».
Αυτοί όμως που είχαν άδεια ταξιδίου, δεν ήθελαν να αφήσουν αυτούς που δεν είχαν ταξιδίου.

Άντε να δούμε,  για άλλη μια νύχτα κοιμήθηκαν όλοι μαζί στο δρόμο.
Οι Σύριοι που ζούσαν στη Σμύρνη το άκουσαν, έφεραν φαγητό και προσπάθησαν να φέρουν κουβέρτες ή κάτι παρόμοιο..

Μπήκαν στο κύκλωμα ενώσεις αλληλεγγύης προσφύγων, μη κυβερνητικές οργανώσεις κ.λπ, αλλά μάταια… Η τραγωδία συνεχίζεται.

Μερικοί από τους πρόσφυγες που είχαν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους πήγαν στα λεωφορεία και άλλοι ξεκίνησαν απελπισμένα να περπατήσουν προς τη Μαγνησία.

Και σαν να μην έφθανε αυτό… Ο Abdülrezzak και μερικοί άλλοι, που προσπάθησαν να αναφέρουν τη θλιβερή κατάσταση σε φίλους δημοσιογράφους, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Τώρα κρατείστε γερά…

Μια ημέρα μετά το πέταγμα του Abdülrezzak και των άλλων προσφύγων στο δρόμο, ο Σύνδεσμος της Σμύρνης έκανε επίσημη δήλωση.

Σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής για τη Μετανάστευση και το Άσυλο του Δικηγορικού Συλλόγου της Σμύρνης, το τεστ κοροναϊού 30 προσφύγων και ενός φύλακα ασφαλείας που κρατήθηκε στο κέντρο προσφύγων του Χαρμανταλί ήταν θετικό!

Σύμφωνα με την έκθεση του Δικηγορικού Συλλόγου, πρόσφυγες που υποτίθεται ότι ήταν σε καραντίνα έμεναν σε δωμάτια 10 ή 15 ατόμων το καθένα. Το πρωί γινόταν μετρήσεις πυρετού, αλλά ακόμη και εκείνοι που παρατηρήθηκαν ότι ήταν άρρωστοι, δεν ήταν απομονωμένοι, δεν μεταφέρθηκαν σε άλλο δωμάτιο ή σε άλλο τμήμα και διατηρήθηκαν στον ίδιο χώρο. Δεν υπήρχε απολυμαντικό, ούτε μάσκα, ούτε γάντια στα δωμάτια, τους διαδρόμους και τους ορόφους.

Μέχρι ο  Δικηγορικός Σύλλογος Σμύρνης να εξηγήσει αυτήν την τρομερή αλήθεια, επιτέλους ο νομάρχης της Σμύρνης, ο οποίος σχεδόν μιμούνταν τα νεκρά ψάρια και δεν έβγαζε άχνα, μίλησε: «Παραδέχθηκε ότι το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε στις 15 Απριλίου στο κέντρο προσφύγων του Χαρμανταλί, στο οποίο ελεγχτήκαν και οι άλλοι πρόσφυγες και αυτοί που ήταν θετικοί μπήκαν σε καραντίνα».

Όμως ο αξιότιμος νομάρχης της Σμύρνης δεν αναφέρθηκε καθόλου στα εξής:
Από τότε που βρήκατε τον κορωναϊό στο κέντρο προσφύγων του Χαρμανταλί όπου εκατοντάδες άνθρωποι ζουν μαζί χωρίς την παραμικρή απομόνωση…
- Σ’ αυτή την περίπτωση γιατί την ίδια μέρα, άρον άρον εκκενώσατε (το κέντρο)?
- Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι εκατοντάδες πρόσφυγες που έχετε πετάξει στους δρόμους δεν έχουν μολυνθεί από τον ιό?
- Οι πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από το στρατόπεδο προσφύγων του Χαρμανταλί, όπου 30 πρόσφυγες ήταν θετικοί, σε ποιες πόλεις διανεμήθηκαν, πού έκαναν διάλειμμα ενώ πήγαιναν στις εγγεγραμμένες πόλεις τους και πού είναι τώρα ?

Εντάξει, αλλά τι γίνεται και μ’ αυτούς που δεν έχουν έγγραφα ?
Τους βάλατε μπροστά στη πόρτα, αλλά επειδή δεν έχουν καν την ταυτότητά τους, δεν έχουν έγγραφη διεύθυνση διαμονής, πώς θα τους βρείτε αν θελήσετε να τους βρείτε ?

Με μια πολύ σωστή απόφαση, αναβάλλαμε τις κατατάξεις και τις απολύσεις των στρατιωτών, για να αποτρέψουμε την ανεξέλεγκτη εξάπλωση.
Και ενώ η κατάσταση έχει έτσι, εγκαταλείψαμε τον έλεγχο, πήραμε πρόσφυγες άγνωστης ταυτότητας από το μολυσμένο με τον ιό κέντρο και τους στείλαμε στις τέσσερις γωνιές της χώρας. Ποιος έλαβε αυτή τη σοβαρή απόφαση ?

Αγαπητά μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής…

Φυσικά, γράφω αυτές τις γραμμές για να ανταποκριθώ στην ανάγκη ενημέρωσης του κοινού, αλλά… στην πραγματικότητα γράφω για να τα ακούσετε εσείς.

Ο Abdülrezzak  φυσικά είναι ένα μόνο παράδειγμα.
Στην Τουρκία υπάρχου 7 εκατομμύρια Abdülrezzak.

Δεν έχουμε καμία ελπίδα από την κυβέρνηση, η οποία είναι υπεύθυνη για τα λάθη στο θέμα των Συρίων και προσπαθούν ακόμα να τα καλύψουν έτσι.
Η μόνη λύση (γιατρειά) είστε εσείς και σας θερμοπαρακαλώ

Παρακαλώ, δημιουργήστε επειγόντως μια «μονάδα προσφύγων» στη δομή του Επιστημονικού Συμβουλίου.

Μετάφραση από τον Αντισυνταγματάρχη ε.α. Χαράλαμπο Καραγκιοζουδη 





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου