Ο ΟΗΕ της παγκόσμιας κυβέρνησης και της διάλυσης του εθνοτικού ιστού της Ελλάδος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο ΟΗΕ της παγκόσμιας κυβέρνησης και της διάλυσης του εθνοτικού ιστού της Ελλάδος

Ποιος ο ρόλος ο ΟΗΕ στην Παγκόσμια διακυβέρνηση; ΟΗΕ και ΕΕ πίσω από το πρόγραμμα «Εστία ΙΙ»… Ζούμε αυτήν την εποχή μια ζοφερή κα...



Ποιος ο ρόλος ο ΟΗΕ στην Παγκόσμια διακυβέρνηση; ΟΗΕ και ΕΕ πίσω από το πρόγραμμα «Εστία ΙΙ»…

Ζούμε αυτήν την εποχή μια ζοφερή κατάσταση, εν μέσω μιας πανδημίας, όπου όλος ο πλανήτης έχει μπει σε καραντίνα και αναμένει με αγωνία, με καρτερικότητα, το πέρας αυτής, για να μπορέσει να κοστολογήσει το μέγεθος της μεγάλης ζημιάς που θα αφήσει πίσω του ο θανατηφόρος ιός.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Βέβαια, καθημερινώς πληθαίνουν οι απόψεις, ότι νοσηροί εγκέφαλοι σε εργαστήρια δημιούργησαν αυτόν τον θανατηφόρο ιό! Αλλά με ποιον σκοπό; Με σκοπό να μειωθεί ο πληθυσμός στη γη και κυρίως του γερασμένου πληθυσμού; Με σκοπό, μια νέα ανακατανομή του πλούτου σε ακόμη λιγότερους μεγιστάνες από ότι ήταν μέχρι χθες; 

Δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα, με δραστική περικοπή της ελευθερίας του ατόμου και ενός καθεστωτικού αποτρόπαιου περιβάλλοντος; Όπου τη λύση θα δώσει στον πλανήτη μια Παγκόσμια διακυβέρνησή του;

Έχει ρόλο ο ΟΗΕ στην Παγκόσμια διακυβέρνηση;

Είχα γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, ότι ο πιθανός εκπρόσωπος στην Ελλάδα αυτής της μελλούμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου! Αφού την επικαλείται, και ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ακολούθως και ως Πρωθυπουργός!     

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πολλές φορές έγινε δημόσια, πρέσβης και διακινητής της ιδέας της εγκαθίδρυσης στον Πλανήτη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης! Πολλές φορές κατά το παρελθόν είχε αναφερθεί στην αναγκαιότητα δημιουργίας αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης!

Όπως επί παραδείγματι, στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 στη Νέα Υόρκη, Πρωθυπουργός  της Ελλάδος εκείνη την περίοδο! Στην συνάντηση που είχε με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν! Σε επίσκεψη στην Αμερικανική μεγαλούπολη (18-23 Σεπτεμβρίου),  όπου παρέστη και μίλησε στη Σύνοδο Κορυφής για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της χιλιετίας, καθώς και στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών! Την περίοδο που όλως τυχαίως η Τουρκία προήδρευε του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ! Τα ψηφίσματα καταδίκης του οποίου (ΟΗΕ), για την εισβολή του “Αττίλα” στην Κύπρο το 1974, η Τουρκία συνεχώς τα χρησιμοποιεί ως χαρτί υγείας:

Μας είπε τότε μεταξύ των άλλων ο κ. Γιώργος Παπανδρέου:

«Είχα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν, όπου συζητήσαμε γενικότερα τα θέματα που αφορούν στις παγκόσμιες εξελίξεις (;;;) και όπου η Ελλάδα πάντα είναι και παραμένει ισχυρός υποστηριχτής! Όχι μόνο του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και των θεσμών, όπως είναι ο ΟΗΕ, του ρόλου του ΟΗΕ στην Παγκόσμια διακυβέρνηση, προωθώντας ιδιαίτερα ζητήματα…»!

Έρχεται – έρχεται η Παγκόσμια κυβέρνηση…

Με αφορμή λοιπόν την πανδημία που έχει ενσκήψει στον πλανήτη μας, ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ήταν πολύ αποκαλυπτικός και σύμφωνα με το λογισμό μου σηματοδότησε τον ερχομό της Παγκόσμιας κυβέρνησης!


Αφού εκτιμάει ότι επέρχονται ραγδαίες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές και οι οποίες θα αλλάξουν τον πλανήτη, από τη στιγμή που πολλά θα αλλάξουν ριζικά στην ζωή μας! 

Έτσι εκτιμάει, ότι θα απαιτηθούν περίπου 2,5-3 δις δολάρια για να βοηθηθούν οι πληγείσες χώρες. Και το ΔΝΤ είναι ένας από τους μηχανισμούς δανεισμού (σ.σ. με δάνεια απολύτου εξάρτησης των χωρών; Μια ταύτιση απόψεων με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, η οποία απέρριψε την πρόταση των εννέα ηγετών κρατών – μελών της ΕΕ, δηλαδή της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, του Λουξεμβούργου και της Ελλάδας, προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ώστε να δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα κορονοομόλογο, για να μπορέσουν αυτά τα κράτη – μέλη της Ένωσης να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές παρενέργειες που θα υποστούν από την πανδημία!

Ωστόσο προτείνει ο κ. Γκουτέρες οι G20 να δημιουργήσουν άμεσα έναν μηχανισμό που θα συντονίζει τη διαχείριση της πανδημίας, υπό την καθοδήγηση βεβαίως του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας!   

Αφού βεβαίως – βεβαίως, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές κατά του ιού από χώρα σε χώρα! Και βεβαίως και πάλι, θα τυπωθεί προς αυτόν τον σκοπό χρήμα από τις αναπτυσσόμενες χώρες, για μια ενίσχυση της οικονομίας, όχι μόνο των αναπτυσσόμενων χωρών, αλλά θεσπίζοντας και κανόνες για το τι πρέπει να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο (σ.σ. ποιος άλλος μπορεί να το διαχειριστεί αυτό το πλάνο εκτός από μια Παγκόσμια κυβέρνηση;)!      

Και βεβαίως συμπεραίνει, ότι όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, που αν ξεφύγουν περισσότερο τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα! Γι΄ αυτό χρειάζεται αλληλεγγύη και αποτελεσματικός συντονισμός (σ.σ. που θα έχει η Παγκόσμια κυβέρνηση με πλήρη υπακοή στα σχέδιά της)! Χρειάζονται σκληρά μέτρα υπό την καθοδήγηση του ΠΟΥ, για να περιοριστεί η ζημιά και για να μπορέσουν να επιβιώσουν επιχειρήσεις και νοικοκυριά!    

Προασπίζει το Διεθνές Δίκαιο ο ΟΗΕ;

Ο ΟΗΕ λοιπόν, αναλαμβάνει και εδώ πρωτοβουλίες. Ο ΟΗΕ, ο οποίος νομιμοποιεί την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου από την Τουρκία. Ο οποίος τελικά, από υπερασπιστής του Διεθνούς Δικαίου, γίνεται συνεργός του Ρ. Τ. Ερντογάν!

Άμεση θα έπρεπε να ήταν η αντίδραση της ελληνικής κυβερνήσεως με μια  καταγγελία στον ΟΗΕ του ίδιου του ΟΗΕ, γι΄ αυτήν, την για μια ακόμη φορά ανθελληνική στάση του Διεθνούς Οργανισμού, ο οποίος με τη στάση του καταργεί τους λόγους ύπαρξής του, δηλαδή τον ρόλο του στην διεθνή κοινότητα.

Εάν δεν επιστρέψει τις τουρκικές επιστολές περί ΑΟΖ ως απαράδεκτες, η Ελλάδα οφείλει (με την βοήθεια της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ) να καταγγείλει αυτήν την “παραδοξότητα” σε όλους τους τόνους και με όλα τα μέσα, προαναγγέλλοντας την ευθύνη του ΟΗΕ ως μοναδικού υπαίτιου για οτιδήποτε συμβεί στην ελληνική ΑΟΖ, το επόμενο χρονικό διάστημα!

Ένα θέμα που πρέπει να αναπτυχθεί, αφού οι επόμενες κινήσεις του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, όπως εκτιμάται από επαΐοντες, θα είναι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο Πέλαγος! Και κυρίως στην ανατολική Μεσόγειο, νότια του Καστελόριζου έως και ανατολικά και νότια της Κρήτης! Εκεί όπου η ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε (για μια ακόμη φορά) την γερμανική επιβολή υποδοχής μεταναστών στην Κρήτη!

Τα “ωσαννά” στον Πρωθυπουργό…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (μαζί με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Α΄ ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο) εισπράττει από την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, την επιδοκιμασία του, για το σφράγισμα των συνόρων μας με την Τουρκία στον Έβρο, που προκάλεσε την – τουλάχιστον – προσωρινή οπισθοχώρηση των τουρκικών δυνάμεων (στρατοχωροφυλακή, αστυνομία, παράνομοι μετανάστες) από εκεί, αλλά και για τους επιτυχείς διπλωματικούς χειρισμούς του προς τα μέλη – κράτη της ΕΕ και των θεσμικών τους παραγόντων!

Αφού κατάφερε, να πείσει όλους τους αξιωματούχους της ΕΕ να αποδεχτούν πως τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά και να συνδράμουν έτσι, αναλόγως την ελληνική προσπάθεια, της μη παραβίασης δηλαδή, των ελληνικών/ευρωπαϊκών συνόρων!

Ταυτόχρονα κατάφερε να τους πείσει πως, όλη η τουρκική επιχειρηματολογία, όλη η άθλια προπαγάνδα της Τουρκίας, ήταν fake news, όπως πχ. για νεκρούς μετανάστες από ελληνικά πυρά, περί του ξυλοδαρμού κατά την σύλληψή τους, όσων μεταναστών μπόρεσαν από κάποια αφύλακτα περάσματα να περάσουν στην ελληνική Επικράτεια, αλλά και τις πληρωμένες “ματωμένες” ξένες γραφίδες, όπως η αμερικανική εφημερίδα New York Times, “όπλο” των “Δημοκρατικών” των ΗΠΑ!

Τα ωσαννά όμως εύκολα γίνονται “σταύρωσον αυτόν”…

Ωστόσο αυτή η επιδοκιμασία, μπορεί να ανατραπεί άμεσα από τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις! Με την εφαρμογή του προγράμματος “Εστία ΙΙ” της στέγασης δηλαδή “προσφύγων – μεταναστών” σε διαμερίσματα ανά την ελληνική Επικράτεια! Αφού με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη τίθεται σε εφαρμογή το εν λόγω πρόγραμμα! Από τη στιγμή που είχε υλοποιηθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020 η εξεύρεση 25+ χιλιάδων θέσεων στέγασης. Το οποίο πρόγραμμα έλαβε παράταση λόγω της πανδημίας και με πρόσφατη κυβερνητική τροπολογία του συγκεκριμένου Υπουργείου, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από τις 31 Μαΐου 2020! Αυτή η παράταση ενδεχομένως να αυξήσει τις θέσεις στέγασης παράνομων μεταναστών, κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, στις 30 χιλιάδες, που για το 2021 η πρόβλεψη είναι να φτάσει αυτή η στέγαση παράνομων μεταναστών τις 40 χιλιάδες! Με ζητούμενο, την τάχατες αποσυμφόρηση των νησιών μας! Να ήταν όμως μόνο αυτό;

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα υπάρχει η κυβερνητική στόχευση, να επιτευχθεί η κοινωνική ενσωμάτωση όλων αυτών και η εξοικείωσή τους με τις δημόσιες υπηρεσίες! Ενδεικτικά θα αναφέρουμε, ότι το 73% όλων αυτών έχουν αποκτήσει ΑΜΚΑ, όπως επίσης το 73% των παιδιών των “μεταναστών” έχουν κάνει εγγραφή σε σχολικά ιδρύματα ! Αλλά και το 58% όλων αυτών έχουν αποκτήσει ΑΦΜ και έχουν εγγραφεί στα μητρώα του ΟΑΕΔ!

Δηλαδή, μετά τις 28 δομές που δημιουργούνται σε όλη την Επικράτεια, όπου θα μεταφερθούν από τα νησιά μας παράνομοι μετανάστες, θα τους παραχωρήσουμε και χιλιάδες σπίτια, τα οποία προφανώς θα στερηθούν συνέλληνες!

Είναι λογική και πατριωτική πολιτική αυτή; Δηλαδή θα αποσυμφορήσουμε τα νησιά μας στέλνοντας όλους αυτούς τους μουσουλμάνους στην ενδοχώρα, προκειμένου να είναι  έτοιμη η ελληνική κυβέρνηση να υποδεχτεί στα νησιά μας τους νέους παράνομους μετανάστες που θα μας στείλει ο Ρ. Τ. Ερντογάν;

ΟΗΕ και ΕΕ πίσω από το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ”…

Την υπερπλήρωση των νησιών μας του Β.Α. Αιγαίου και των Δωδεκανήσων με παράνομους μετανάστες, που μας έστειλε ο Ρ. Τ. Ερντογάν με την αμέριστη συμπαράσταση της Γερμανίας και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ!  

Θα θυμόσαστε όλοι προφανώς, τα πρώτα χρόνια της αποστολής παράνομων μεταναστών στα νησιά μας, που αυτό το εγκληματικό εγχείρημα για την Πατρίδα μας το υποστήριζε (και εξακολουθεί να το υποστηρίζει) η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ! Αφού ο ΟΗΕ έστελνε στα νησιά μας την ειδική απεσταλμένη του για “πρόσφυγες και μετανάστες”, σταρ του Χόλυγουντ Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου με την παγκόσμια λάμψη της να ρίξει “στάχτη στα μάτια” των Ελλήνων κατοίκων των νησιών μας! 


Αφού ο ΟΗΕ έστελνε την επίσης σταρ του Χόλυγουντ Σούζαν Σάραντον, γνωστή ακτιβίστρια και επίσης γνωστή για την ενεργή της υποστήριξη “προοδευτικών” αριστερών πολιτικών κύκλων!  


Αφού ο ΟΗΕ στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει όλες τις παράνομες ΜΚΟ που ενεργοποιούνται στα νησιά μας ως εργαλειοθήκη του παρανοϊκού Τούρκου Σουλτάνου!

Αφού υπό της υψηλής επιστασίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ υλοποιείται το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ” και στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του κ. Νότη Μηταράκη εναπόκειται ο συντονισμός και η διαχείριση του προγράμματος μέσα στο 2020!
Α… και κάτι ακόμη, για να σας φύγουν οι όποιες παραμικρές αμφιβολίες! Την χρηματοδότηση του προγράμματος “Εστία ΙΙ” την αναλαμβάνει το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου