Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις προσεχείς πολιτικές εξελίξεις - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις προσεχείς πολιτικές εξελίξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήλωση του Γ. Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου Μέσα σε αυτό το καθόλου ομαλό πολιτικό κλί...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Γ. Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Μέσα σε αυτό το καθόλου ομαλό πολιτικό κλίμα των ημερών, ημερών στις οποίες επικρατεί τρόμος και φόβος στον Ελληνικό Λαό, έντονες είναι οι φήμες ότι μέσα στους επόμενους μήνες και πριν το τέλος του έτους, αναμένεται η κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία και να προκηρύξει εκλογές. 

Ας γνωρίζουν εχθροί και “φίλοι” ότι ενάντια σε όλες τις απαγορεύσεις και τους αποκλεισμούς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δώσει το Αγωνιστικό της παρών με πρωτοπόρους τους αγνούς και ανιδιοτελείς Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, με αυτούς που παρέμειναν πιστοί σε καιρούς άπιστους και προσκυνημένους.

Έχει καθήκον να μην υποστείλει την Σημαία της απέναντι στους 165.711 υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες που δεν την πρόδωσαν στις 7 Ιουλίου του 2019, αλλά και σε εκατοντάδες χιλιάδες Καλούς Έλληνες, που εξαπάτησαν κάποιοι αγύρτες, γυρολόγοι των κομμάτων και των Μνημονίων, που παρίσταναν τους “πατριώτες” και βεβαίως σε όλους αυτούς που εξαπάτησε η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, γεμίζοντάς τους προεκλογικά με ψέματα.

Μέσα στην καταστροφή που έρχεται και ίσως τα νέα Μνημόνια που ετοιμάζουν, θέλουν να πάρουν για μια ακόμη φορά εκβιαστικά την ψήφο του Ελληνικού Λαού, εκμεταλλευόμενοι τον φόβο και την αβεβαιότητα. Οι Εθνικιστές πρέπει να πουν ένα δυναμικό ΟΧΙ! 

Ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία συνεχίζεται και στον Αγώνα αυτό καλεί να πυκνώσουν στις τάξεις της όλους τους Έλληνες.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου