Το φάλτσο «τιτίβισμα» της ΠτΔ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το φάλτσο «τιτίβισμα» της ΠτΔ

«Οι προτιμήσεις της ΠτΔ και το πολιτικό συμφέρον διατήρησης της εξουσίας του πρωθυπουργού Μητσοτάκη δεν μπορούν να υπερβαίνουν το εθν...



«Οι προτιμήσεις της ΠτΔ και το πολιτικό συμφέρον διατήρησης της εξουσίας του πρωθυπουργού Μητσοτάκη δεν μπορούν να υπερβαίνουν το εθνικό συμφέρον»


Με το αριστερό ξεκίνησε τα τιτιβίσματά της η Αυτού Εξοχότης κ.Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επιλέγοντας την Ιταλία αποκλειστικά, μετά τη Βουλή των Ελλήνων και τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δένδια, για την έκφραση τής συμπαράστασής της και ταύτισης στο πλευρό της. 

Μπορεί η ίδια και οι υπόλοιποι να είναι στο πλευρό της Ιταλίας όλοι μαζί αποκλειστικά αλλά ο ελληνικός λαός αισθάνεται λύπη σίγουρα και για τον αποδεκατισμό της Ισπανίας των Podemos καθώς και των Πολιτειών New York και New Jersey που η λαίλαπα του ιού τους διαλύει. Γιατί να μην είμαστε και στο πλευρό της Ισπανίας και των ΗΠΑ, που έχουν υψηλότερες απώλειες, αν βρίσκονται στην ίδια πλευρά του πολέμου, φυσικά.



Η προτίμηση του αποκλειστικού τιτιβίσματος της ΠτΔ προς την Αγία Οικογένεια της Ιταλίας που οι εκτιμήσεις την φέρνουν έτοιμη να απειλήσει με την αυτοκαταστροφή της, ένα Italexit στο επόμενο Europgroup της Τετάρτης 8 Απριλίου 2020, αν δεν φυτρώσει "λεφτόδεντρο" στην Ε.Ε. και αναζητεί συμμάχους στην καταστροφή της, προκαλεί απορία. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα ΠτΔ δείχνει το δρόμο της πολιτικής και εθνικής αυτοκτονίας και στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανεξάρτητα από την προσωρινή ανάσχεση της επέλασης του ιού τροχοδρομεί προς μία εθνική οικονομική καταστροφή άνευ προηγουμένου συνέπεια των επιλογών της Κυβέρνησης από την 7η Ιουλίου 2020. Μια οικονομική καταστροφή που θα επιφέρει και απώλειες και σε ζωές.



Στην επόμενη ημέρα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου που δεν αποκλείεται να αργήσει αν χώρες της Ευρώπης εμμένουν να φλερτάρουν με το θάνατο τους η Ελλάδα οφείλει να είναι στο πλευρό των νικητών, το οποίο δεν διαφαίνεται μέχρι τώρα. Ασφαλώς με το να περιμένει και να διαφημίζει το φάρμακο της Κίνας και να απορρίπτει βοήθειες από τη Σαουδική Αραβία έναντι της Κομμουνιστικής Κίνας δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Η  ήττα σε αυτό τον πόλεμο θα είναι ολοκληρωτική για τα κράτη της Ευρώπης που επιμένουν να επιλέγουν την αυταρχική δημοκρατία ως μοντέλο ζωής τύπου Κίνας και θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της ανθρωπότητας των 5G και άνω στον 21ο αιώνα.

Αλίμονο, αν η Ελλάδα που γέννησε τη δημοκρατία και δίδαξε την ελευθερία του πνεύματος και της επιστήμης σε αρμονία με τους Θεούς επιμείνει να συντάσσεται στις δυνάμεις του  παγκόσμιου Άξονα, μίας παραίσθησης πραγματικότητας που δημιουργήθηκε επί δεκαετίες και γιγαντώθηκε από τη μεταφορά και κατανάλωση ουσιών της Ανατολής και Λατινικής Αμερικής. Ο  όλεθρος θα είναι εγγυημένος και θα χρεωθεί τόσο στην ΠτΔ όσο και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που απολαμβάνει μεν ποσοστά αποδοχής που θα ζήλευαν ηγέτες ολοκληρωτικών καθεστώτων αλλά οφείλει να προβληματιστεί για την αιτία αυτών πριν να είναι αργά.

Εν κατακλείδι και με όλο το σεβασμό προτείνεται στην ΠτΔ πριν τιτιβίζει επιλεκτικά καθώς και όλους τους αναγνώστες της επόμενης ημέρας, να αναγνώσουν το βιβλίο της Claire Sterling "Thieves World: The Threat of the New Global Network of Organized Crime" για να καταλάβουν πώς δημιουργήθηκε μεταψυχροπολεμικά το σημερινό έκτρωμα της Ευρώπης της Ιταλίας που ξεριζώνεται  και πόσο ολέθριο θα είναι να είμαστε στη λάθος πλευρά ενός Πολέμου που έχει ήδη κριθεί.

Για τους νοσταλγούς του Grexit, των δημοψηφισμάτων και των Κυβερνήσεων Προσωπικοτήτων τα λόγια είναι περιττά. Αθεράπευτα αυτοκαταστροφικοί πολέμιοι της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ευημερίας των πολλών και υπέρμαχοι της αυλής των ολίγων που ευημερούν τρώγοντας τις σάρκες της Ελλάδας και το μέλλον των αγέννητων Ελλήνων.

Όπως λέει και η Μαντάμ "Ο": "Everything is under control" για τους πιστούς της. Για τους Έλληνες ποιος νοιάζεται, αυτοί θα απολαύσουν αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα και την απαγορευμένη θάλασσα για το καλό τους. Οι προτιμήσεις της ΠτΔ και το πολιτικό συμφέρον διατήρησης της εξουσίας του πρωθυπουργού Μητσοτάκη δεν μπορούν να υπερβαίνουν το εθνικό συμφέρον πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και καταστροφή κόπων, μόχθων και ονείρων μιας ζωής επιχειρηματιών και εργαζομένων. Άντε γιατί στο τέλος θα γίνουμε Ιταλία πραγματικά, με Κόντε, Μουσολίνι, εκτός εάν αυτό επιδιώκουν κάποιοι για την ατομική τους σωτηρία...

Υ.Γ. Περιμένουμε το τιτίβασμα της ΠτΔ για τις αδελφές χώρες Ισπανία και ΗΠΑ. 




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου