ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η βάρκα με μολυσμένους από κορωνοϊό μετανάστες και οι Τούρκοι με στολές βιολογικού πολέμου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η βάρκα με μολυσμένους από κορωνοϊό μετανάστες και οι Τούρκοι με στολές βιολογικού πολέμου

Η βάρκα με μολυσμένους μετανάστες ισοδυναμεί με άτυπο πόλεμο Ας σκεφθούμε ποιες θα ήταν οι συνέπειες εάν η άτυπη τουρκική βιολογι...



Η βάρκα με μολυσμένους μετανάστες ισοδυναμεί με άτυπο πόλεμο

Ας σκεφθούμε ποιες θα ήταν οι συνέπειες εάν η άτυπη τουρκική βιολογική επίθεση είχε επιτύχει.

Γράφει ο Λυγερός Σταύρος

Πριν αρκετές ημέρες, σκάφος του Λιμενικού εντόπισε βάρκα γεμάτη μετανάστες, η οποία προσπαθούσε να προσεγγίσει ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου. Οι λιμενικοί εμπόδισαν την είσοδό της στα ελληνικά χωρικά ύδατα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εμφανιστεί ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής για να συνοδεύσει, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τη βάρκα με τους μετανάστες πίσω στις μικρασιατικές ακτές.

Όταν, όμως το πλήρωμα της τουρκικής ακταιωρού πλησίασε και είδε από κοντά τη βάρκα με τους μετανάστες, έκανε στροφή 180 μοιρών και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα. Οι Έλληνες λιμενικοί παρέμειναν στη θαλάσσια περιοχή για να εμποδίσουν νέα προσπάθεια εισόδου της βάρκας στα ελληνικά χωρικά ύδατα και απορούντες για την περίεργη στάση των Τούρκων συναδέλφων τους.

Η απορία τους λύθηκε μετά από λίγο, όταν είδαν άλλη ακταιωρό της τουρκικής ακτοφυλακής να πλησιάζει και με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το πλήρωμα της να φοράει τις γνωστές στολές προστασίας από βιολογικό πόλεμο και στις ημέρες μας από τον κορωνοϊό. Τότε συμπερασματικά συνειδητοποίησαν ότι η πρώτη τουρκική ακταιωρός είχε απομακρυνθεί διότι αναγνώρισε πώς στη συγκεκριμένη βάρκα επέβαιναν μετανάστες –διαπιστωμένα από τις τουρκικές αρχές– μολυσμένοι από τον ιό.

Το περιστατικό μου το διηγήθηκε εγκυρότατη πηγή, που λόγω υψηλού αξιώματος είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το τουρκικό κράτος συνειδητά ενορχήστρωσε μία άτυπη επίθεση βιολογικού πολέμου εναντίον της Ελλάδας. Προφανώς, προσδοκούσε ότι –όπως συνέβαινε και στο παρελθόν– έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση, εάν το πλοιάριο έφθανε στο ελληνικό νησί οι μετανάστες θα οδηγούνταν έστω και προσωρινά σε κέντρο φιλοξενίας.

Επειδή τότε ακόμα τα μέτρα για τους νεοεισερχόμενους δεν ήταν τόσο αυστηρά όσο είναι σήμερα, πιθανόν ο κορονοϊός να έμπαινε στο κέντρο μεταναστών με "χορηγία" του τουρκικού κράτους. Ευτυχώς η άτυπη αυτή επίθεση απετράπη και το θετικό είναι ότι συνέβαλε στη λήψη αυστηρότερων μέτρων απομόνωσης όσων μεταναστών καταφέρνουν να φθάσουν σε ελληνικό νησί.

Οι «ωρολογιακές βόμβες»

Ας σκεφθούμε ποιες θα ήταν οι συνέπειες εάν η άτυπη τουρκική βιολογική επίθεση είχε επιτύχει. Η Ελλάδα έχει καταφέρει να είναι μία από τις χώρες που συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες-μέλη της ΕΕ έχει πολύ λιγότερα θύματα από την πανδημία. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα βρίσκεται σε μία μάλλον ζηλευτή θέση, στην επικράτειά της υπάρχουν “ωρολογιακές βόμβες”. Αν “εκραγούν”, θα τινάξουν στον αέρα ό,τι έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα, προκαλώντας τοπικά εφιαλτική κατάσταση. Ο “πυροκροτητής” στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον κορονοϊό.




Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο slpress




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου